Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agenti - consultanti vanzari Suceava

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Recrutam consultanti pentru extindere locala a activitatilor de intermediere. Linii de business: -asigurări (Generale : obligatorii si facultative, asigurari de viata). -credite (intermediate la banci si ifn-urile partenere) -turism (orice pachet turistic existent in lume, avand incheiate parteneriate avantajoase cu majoritatea tur-operatorilor existenti in piata). -Reincarcari electronice. -Piese auto. -Intermedieri imobiliare. -Leasing imobiliar (singurul si unicul produs existent in tara). Oferim comision din intermedierea serviciilor puse la dispozitie si o activitate relaxanta fara a fi influentat de un target lunar. Dacă ești student, angajat, liber profesionist și cauți o activitate facultativa care sa îți genereze niște venituri în plus, asta îți oferim. Trebuie sa deții minim diploma de bac pentru autorizare. Puteți aplica aici: https://bit.ly/2IWVSys Se lucreaza pe comision din intermedierea serviciilor. Va punem la dispozitie platforma online de emitere electronica, de gestionare a portofoliului si de organizare a activitatilor.

 • Partener Orange angajează agenți vânzări D2D servicii Orange în Suceava, Fălticeni, Dolhasca, Siret! Oferim contract de muncă full-time, asigurăm training constant mașină de serviciu per echipă, telefon de serviciu, salariu fix și bonusuri din vânzări. Tu vei promova și vinde produsele Orange TV, Internet 4G, telefonie mobilă în zona rurală din poartă în poartă la persoane fizice. E suficient să ai studii medii, permis conducere categoria B-ideal, dorința de a lucra într-o echipă tânără, bune abilități de comunicare și negociere. Angajăm și persoane fără experiență și nu avem limită de vârstă! Informații suplimentare poți obține la numărul de telefon.: 0758.072.778.

 • Partener Orange angajează agenți vânzări D2D servicii Orange în Suceava, Fălticeni, Dolhasca, Siret! Oferim contract de muncă full-time, asigurăm training constant mașină de serviciu per echipă, telefon de serviciu, salariu fix și bonusuri din vânzări. Tu vei promova și vinde produsele Orange TV, Internet 4G, telefonie mobilă în zona rurală din poartă în poartă la persoane fizice. E suficient să ai studii medii, permis conducere categoria B-ideal, dorința de a lucra într-o echipă tânără, bune abilități de comunicare și negociere. Angajăm și persoane fără experiență și nu avem limită de vîrstă! Informații suplimentare poți obține la numărul de telefon.: 0758.072.778.

 • Partener Orange angajează agenți vânzări D2D servicii Orange în Suceava, Fălticeni, Dolhasca, Siret! Oferim contract de muncă full-time, asigurăm training constant mașină de serviciu per echipă, telefon de serviciu, salariu fix și bonusuri din vânzări. Tu vei promova și vinde produsele Orange TV, Internet 4G, telefonie mobilă în zona rurală din poartă în poartă la persoane fizice. E suficient să ai studii medii, permis conducere categoria B-ideal, dorința de a lucra într-o echipă tânără, bune abilități de comunicare și negociere. Angajăm și persoane fără experiență și fără limită de vârstă! Informații suplimentare poți obține la numărul de telefon.: 0758.072.778.

 • Partener Orange angajează agenți vânzări D2D servicii Orange în Suceava, Fălticeni, Dolhasca, Siret! Oferim contract de muncă full-time, asigurăm training constant mașină de serviciu per echipă, telefon de serviciu, salariu fix și bonusuri din vânzări. Tu vei promova și vinde produsele Orange TV, Internet 4G, telefonie mobilă în zona rurală din poartă în poartă la persoane fizice. E suficient să ai studii medii, permis conducere categoria B-ideal, dorința de a lucra într-o echipă tânără, bune abilități de comunicare și negociere. Angajăm și persoane fără experiență și nu avem limită de vârstă! Informații suplimentare poți obține la numărul de telefon.: 0758.072.778.

 • Partener Orange TV angajează agenți de vânzări pentru Județul Suceava, dacă vrei sa faci parte din echipa noastră și îți place munca de teren te rugam sa ne contactezi la numărul de telefon 0747171764 sau trimiteți CV-ul la adresa de e-mail

 • Angajez vanzatoare pentru magazin mixt in zona Itcani Suceava,salariu motivant,diferite beneficii,rog si ofer seriozitate.Pentru mai multe informatii va rog sa sunati la nr.de telefon 0741411935

 • Descriere job: - Interactionezi in mod direct cu clientii in scopul promovarii si vanzarii de servicii de energie electrica si gaz prin modalitatea door to door; - Completezi documentele contractuale, închei contracte cu persoane fizice si le transmiti catre Back Office. - raportezi zilnic rezultatele către coordonatorul de echipa. Cerinte: - persoana organizata și responsabila; - abilități de comunicare și negociere; - spirit de echipa; - atitudine pozitiva; - dorința de afirmare. Se ofera: - contract de munca 8h/zi; - salariu fix + comisioane; - training; - masina pentru deplasare; - telefon.

 • -IDENTIFICARE NEVOILOR CLIENTULUI SI OFERIREA DE SOLUTII TEHNICE ADECVATE; -INTOCMIREA DOCUMENTELOR DE VANZARE; CERINTE: -STUDII MEDII SAU SUPERIOARE -ABILITATI DE COMUNICARE SI NEGOCIERE; CAPACITATE DE LUCRU IN ECHIPA; -ORIENTARE SPRE CLIENT; ATITUDINE DESCHISA; -ENERGIE SI PASIUNE, -CAPACITATE DE LUCRU -INITIATIVA SI ORGANIZARE; -CUNOSTINTE DE BAZA IN IT; -LIMBA ENGLEZA SAU GERMANA NIVEL MEDIU (SRIS SI VORBIT ) -EXPERIENTA IN DOMENIUL VANZARILOR SAU TEHNIC CONSTITUIE UN AVANTAJ BENEFICII: -SALAR MOTIVANT SI BONURI DE MASA; -MEDIU SI COLECTIV DE LUCRU PLACUT TE PROVOCAM SA TE ALATURI UNEI ECHIPE PERFORMANTE!

 • Candidatul Ideal Cautam pentru extinderea echipei comerciale: Reprezentanti de vanzari cu domiciliul in urmatoarele orase: Suceava - Seriozitate, flexibilitate, dinamism - Abilitati bune de comunicare şi lucru în echipă - Disponibilitate pentru deplasari - Minim 2 ani de experienta in vanzari - Capacitate de planificare si organizare -Permis B Reprezinta un avantaj experienta in vanzari in urmatoarele sectoare: piese de autovehicule si camioane, accesorii industriale, sisteme de ancorare si ridicare. Responsabilități/Beneficii Responsabilităţi: - Prospectarea pietei, identificarea si contactarea potentialilor clienti; - Identificarea nevoilor clientului; - Promovoarea eficienta a portofoliului de produse si servicii; - Transmiterea si negocierea oferelor; - Promovarea imaginii companiei; - Completarea rapoartelor catre management, conform procedurilor companiei; - Mentinerea si dezvoltarea portofoliului de clienti din zona alocata (judetul de referinta si judetele limitrofe) Oferta (bonusuri, beneficii) - salariu motivant - comision suplimentar in functie de atingerea obiectivelor - tichete de masa - prime si bonusuri - formare la locul de munca -masina de serviciu Despre Companie Firma producatoare de chingi de ancorare si ridicare. Fabrica se afla la Deva, pe o suprafata de productie de 5000 m2 si cu un efectiv de 50 de angajati

 • Angajam reprezentant vanzari! Oferim salariu fix + comision vanzari.

 • Angajez agent Vanzari cu experiența , domeniul pet Food , Salariu motivant format din baza+ comision din încasări , masina servici plus telefon , program pliabil , mai multe detalii telefonic

 • Salveaza cautarea