Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  angajam muncitori necalificati în grădinărit, tel

 • Pentru o companie din nordul Olandei, recrutăm și selectăm personal (femei, bărbați, CUPLURI) pe postul de muncitor în sere de flori. Activitățile se desfășoară în interior, la temperaturi normale de aprox. 20 C, în depozitul serei sau efectiv în seră. Este nevoie de personal pe tot procesul de producție al serei: sortat, plantat, împachetat, făcut buchete, cules, depozit, logistică etc. Locul de muncă este foarte activ și NU este sezonier. SE CERE: vorbirea limbii engleze posibilitatea de a munci zilnic în picioare permisul de conducere reprezintă un avantaj. SE OFERĂ: loc de muncă într-un colectiv plăcut cazare în case, cu toate utilitățile incluse (electricitate, internet, apă curentă, televiziune) 85-95/ săptămână/ persoană asigurare de sănătate 29,22/ săptămână transport gratuit de la cazare la locul de muncă identitate olandeză, cont bancar olandez contract flexibil de muncă, se asigură 40 ore pe săptămână (full-time) și ore suplimentare salarizare săptămânală direct în contul bancar FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE!

 • 2

  Pentru o companie din nordul Olandei, recrutăm și selectăm bărbați pe postul de muncitor la amenajarea spațiilor verzi. Se lucrează de-a lungul autostrăzilor, dar și asupra spațiilor verzi din zona urbană. Programul de lucru este în ture de zi și de noapte. SE CERE: vorbirea limbii engleze experiență în folosirea unei motocoase, drujbe, suflante de frunze etc. experiență anterioară în acest domeniu reprezintă un avantaj o bună condiție fizică, posibilitatea de a munci zilnic în picioare permisul de conducere categoria B, alte categorii reprezintă un avantaj. SE OFERĂ: loc de muncă într-un colectiv plăcut cazare în case, cu toate utilitățile incluse (electricitate, internet, apă curentă, televiziune) 85-95/ săptămână/ persoană asigurare de sănătate 29,22/ săptămână transport gratuit de la cazare la locul de muncă identitate olandeză contract flexibil de muncă, se asigură 40 ore pe săptămână (full-time) și ore suplimentare salarizare săptămânală direct în contul bancar FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE!

 • CANDIDATUL IDEAL: Minim diploma de liceu/scoala profesionala, studiile superioare tehnice constituie avantaj; Receptivitate si insusire a cunostintelor noi; Cunostinte de operare PC, lucrul cu bazele de date in Excel; Persoana disciplinata, responsabila cu capacitate de anticipare; Atent la detalii, implicat si eficient in executarea sarcinilor; Atitudine pro-activa in indeplinirea sarcinilor, atasament fata de companie, orientat catre rezultat cu respectarea dispozitiilor si a limitarilor impuse; Disponibiltate pentru program prelungit, flexibil; Domiciliul stabil in Carei; Permis de conducere cat. B; RESPONSABILITATI: Desfasoara si urmareste activitatile de productie - incubatie pui de o zi, din cadrul statiei de incubatie; Interventii prompte la instalatia de incubatie in cazuri de urgenta; Se asigura formarea profesionala la locul de munca.

 • CANDIDATUL IDEAL: Diploma de liceu/scoala profesionala, curs mecanic de utilaje constituie avantaj; Receptivitate si insusire a cunostintelor noi; Cunostinte de operare PC, nivel mediu; Persoana disciplinata, responsabila cu capacitate de anticipare; Atent la detalii, implicat si eficient in executarea sarcinilor; Atitudine pro-activa in indeplinirea sarcinilor, atasament fata de companie, orientat catre rezultat cu respectarea dispozitiilor si a limitarilor impuse; Disponibiltate pentru program prelungit, flexibil; Domiciliul stabil in Carei; Permis de conducere cat. B; RESPONSABILITATI: Desfasoara activitatile de receptie si livrarea marfuri din cadrul Bazei de Receptie; Interventii prompte la instalatiile de manipulare in cazuri de urgenta; Se asigura formarea profesionala la locul de munca.

 • 6

  Angajez om curatenie ,gradinar, om întreținere pensiune zona Bran langa Brasov. Ofer cazare in locatie si salariu atractiv. posibilitate si part time, program 4-8 ore/zi

 • Ferma Horticola Fructe de Zece- recrutăm și selectăm personal (femei, bărbați, CUPLURI) pe postul de muncitor în macrotunel si camp. Activitățile se desfășoară în Peris ( Scrovistea Haltă) atat in camp cat si în interiorul macrotunelurilor, la temperaturi ridicate pe perioada de vara. Este nevoie de personal pe tot procesul de producție -cules,sortat, plantat, scos buruieni,stropit etc. Locul de muncă este foarte activ și NU este sezonier. SE CERE: Seriozitate Posibilitatea de a munci zilnic în picioare Experienta in domeniul horticol constituie un avantaj De preferat cu domiciliul Ilfov sau București SE OFERĂ: Loc de muncă într-un colectiv plăcut -program 8 ore ( orar flexibil in funcție de nevoile plantației sau de personalul prezent) Contract de munca pe perioada nedeterminata. Salariul se va stabili în urma interviului. Vă așteptăm cu drag sa faceți parte din echipa noastră!

 • 1

  Caut ingrijitor gospodarie cu animale si solar.asigur cazare si salariu.detalii la telefon.

 • 12

  Angajari Muncitori in Agricultura in UE la Diferite Lucrari de Recoltat pe Camp sau in sere de Legume/Fructe. Cerinte : Barbati & Femei cu varsta pana la 60 Ani Se Ofera - munca de sezon : 3- 4 luni de munca sezoniera Salariu in functie de firma si tara se va comunica la Recrutare precum si Conditiile de Munca. Informatii telefon/wathap : , inscrieri pe site: joburieuropa.ro

 • Caut cioban sărac fără locuință să îi donez casa. Specific că eu sunt de orientare sexuală gay!Va primi o casă de locuit gratis numai cu condiția să pot locui împreună cu el.Casa se află în județul Vrancea cu fântână în curte și teren de 1700 metri pătrați.Locuiesc în Vrancea. Sună sau dă mesaj la numărul de telefon .

 • Avem nevoie de peste 50 de lucratori. Noi cautăm muncitori pentru abatorul din Tara. (calificați/necalificați) Cautam in mod special specialiști: Măcelari, Electricieni, IT-Specialisti, Mecanici, Tehnicieni, Specialisti in Uzina Bio-Gas, Soferi de Tir, Tractor. Numeroșii noștri angajați din țările vecine au o contribuție semnificativă la succesul companiei. Fără dorința lor de a pleca de acasă pentru muncă, nu am fi capabili să ne satisfacem nevoile de muncă. Desigur, ne străduim să facem cât mai plăcută șederea și viața cu noi acestor colegi. În acest fel, oferim cazare la prețuri accesibile. Și, desigur, oferim catering de primă clasă în cantina companiei noastre. Ne bucurăm că aceste eforturi sunt apreciate. Acest lucru este dovedit nu în ultimul rând de faptul că mulți dintre membrii familiei unor colegi i-au urmat deja în Austria pentru a se stabili aici definitiv. Condiții de muncă: Salariu atractiv 14 Salarii anuale (in comparatie cu Germania sau alte tari EU unde sunt doar 12, 13) Asigurare medicala premium Asigurare pentru pensie Asigurare preventiva - Contribuția este de 1,53 la sută din asigurarea medicala. Pot beneficia de acesti bani de la asigurare dupa rezilierea contractului de munca. Premii O echipă dinamică, cu o atmosferă de familie In funcție de educație și experiență profesională, se acordă salariu mai atractiv. Sper din suflet sa colaboram impreuna. O zi buna si salutari calduroase din Viena, Ion

 • Pepiniera din Belgia angajeaza urgent muncitori sezonieri care sa vorbeasca sau sa inteleaga limba germana, franceza sau engleza. Salariu: 10,59 EUR brut pe ora. Contract complet legal conform legilor belgiene. Se asigura cazare contra cost (7 pe zi, fără costuri suplimentare. Acces gratuit la internet inclus). Companie de încredere. Loc de muncă potrivit și pentru femei.

 • 10

  Se ofera locuri de munca in agricultura,se fac acte de Spania,se ofera cazare.. se plateste la ora. Detalii la telefon.

 • 6

  Angajez ingrijitori animale pentru Ferma din jud Sibiu. Oferim cazare si conditii foarte avantajoase de plata! Tel. 0745025190. Date de contact: Stinga Nicolae, 0735559990.

 • 2

  Angajez ingrijitor animale. Ofer cazare , masa si tigari.

 • Angajez operator buldoexcavator cu experienta detali la tel

 • OFERIM** loc de muncă la ferme de cai și ferme de vaci în Germania! Vârsta maximă este de 55 de ani,preluam personal din toată țara și oferim transport de la adresă la adresa! Salariul avantajos între 1400 și 1600 euro! Cazarea și utilitățile sunt gratuite,limba germana sau experiența nu sunt obligatorii! P P

 • OFERIM** loc de muncă la ferme de cai și ferme de vaci în Germania! Vârsta maximă este de 55 de ani,preluam personal din toată țara și oferim transport de la adresă la adresa! Salariul avantajos între 1400 și 1600 euro! Cazarea și utilitățile sunt gratuite,limba germana sau experiența nu sunt obligatorii! P P

 • 45

  Sunteti femeie? Nu va scarba / va frica de melci, insecte, coropisnite, gandaci, etc.? Atunci puteti sa castigati usor 150,00 Euro lunar cu nici o ora de lucru pe zi. Sunt mai multe variante pt. colaborare in domeniu asta, pe exemplu insecte pt colectionari, nu este necesar calificare sau experienta profesionala dar este avantajos daca locuiti la sat / la tara - daca sunteti interesata trimiteti-ma un nr. de tel., va sunam si dam mai multe detalii.

 • Salveaza cautarea