Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie Constanta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Societatea Degaro SRL, companie a grupului danez Premium Porc Group, angajeaza Agent DDD (Dezinsectie/Dezinfectie/Deratizare), in cadrul departamentului de Spalatorie camioane, punct de lucru Sibioara, jud.Constanta. Nu se solicita experienta. Intrucat se lucreaza in ture, este de preferat ca aplicantii sa locuiasca in zonele limitrofe sau sa aiba masina personala (se deconteaza transportul). Salariul net: 1850 lei Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze.

 • Societatea Degaro SRL angajeaza Ingrijitori animale pentru ferma de porcine de la Fantanele. Beneficii: loc de munca stabil intr-o companie multinationala, salariul 1850 lei, masa calda zilnic si bonusuri trimestriale.

 • -Angajez ingrijitori ovine, 2 barbati (eventual cu familie) cu varsta cuprinsa intre 20-60 ani, pe tot parcursul anului, la ferma de animale(ovine) din comuna Mircea Vodă,jud.Constanța -Conditii indeplinite: cunoscători in ale oieritului, seriozitate și adaptare in orice situatie impusa de activitatea in sine; -Ofer cazare in locuinta utilata si mobilata ,un salariu stabilit de comun acord si alte beneficii in functie de situatie.

 • Se ofera carte de munca salariu competitiv cazare . Cerem experienta si seriozitate maxima . Acceptam si familii .

 • Firma de cercetare de piata caută INGINERI AGRONOMI SI ZOOTEHNISTI pentru colaborare. • Disponibilitate pentru munca pe teren si pentru deplasari in localitatile adiacente; • Permis de conducere categoria B reprezinta un plus dar nu este obligatoriu; • bune abilități de comunicare • punctualitate, responsabilitate și seriozitate Numai persoanele selectate vor fi selectionate si sunate pentru interviu. Va informam ca prin aplicatia dumneavoastra transmisa pentru aceasta pozitie, indiferent de canalul de transmitere ales, va exprimati consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal prezente in CV-ul dumneavoastra si/sau transmise si prin alte forme de comunicare. De asemenea, va aducem la cunostinta ca in conformitate cu Legea 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, aveti dreptul de informare, dreptul de a accesa/de a actualiza datele cu caracter personal, dreptul de a va opune in orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal si de a solicita stergerea informatiilor dumneavoastra din bazele noastre de date.

 • Angajez îngrijitor animale la o fermă de vaci in com Oltina, jud Constanța. Asigur cazare si masa.

 • -Angajez ingrijitori ovine, 2 barbati (eventual cu familie) cu varsta cuprinsa intre 20-60 ani, pe tot parcursul anului, la ferma de animale(ovine) din comuna Mircea Vodă,jud.Constanța -Conditii indeplinite: cunoscători in ale oieritului, seriozitate și adaptare in orice situatie impusa de activitatea in sine; -Ofer cazare in locuinta utilata si mobilata ,un salariu stabilit de comun acord si alte beneficii in functie de situatie.

 • Persoana fizica cu experienta in domeniu executa lucrari de dezinfectie (tratamente tantari,paianjanul rosu si alti daunatori), tuns spatii verzi, plantat arbusti si flori, intretinere arbusti si alte plante.Este valabil pentru persoanele fizice si pentru hoteluri.Rog seriozitate, preturi accesibile. Telefon: 0725780967

 • Caut urgent un cioban la capre 60,,,bucați salariu 120+mâncare și tigari ,,,,,,sau o familie.....nr contact 0732211750,,, locația Eforie sud

 • Cerinte: - Studii superioare, de preferat economice sau Facultatea de Agronomie - Cunostinte foarte bune de operare PC (MS Office, in special excel) - Cunostinte de contabilitate primara - Persoana analitica, atenta la detalii - Excelente abilitati de comunicare, negociere, initiativa, capacitate de analiza si sinteza - Atitudine proactiva, capacitate de asimilare rapida a noilor cunostinte, abilitatea de a realiza conexiuni - Disponibilitate la program prelungit in campaniile agricole si program redus in extracampanii, rezistenta la stres, flexibilitate - Experienta anterioara – constituie avantaj - Preferabil din Constanta sau Medgidia si zonele limitrofe Profilul jobului: - evidenta contracte - calculatii achizitii cereale - calculatii transport cereale Va rugam sa trimiteti un CV la urmatoarele adrese de e-mail: claudiavladescu2grainsandmore.ro, costin.leolea2grainsandmore.ro

 • Salveaza cautarea