Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Alba Hoanca-sohodol

Categorii

Judete

Localitati

Pret
  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Grup hotelier de 3, 4 si 5 stele din Franta cauta cameriste pentru angajare, zona Paris, cu urmatoarele atributii: - curatenia camerelor, holurilor, spatiilor comune si altor incaperi folosind echipamentul din dotare; - asigura si mentine curatenia pe intreaga suprafata de activitate alocata; - prestarea serviciilor de curatenie zilnica sau ocazionala, in conformitate cu graficul stabilit de fiecare unitate hoteliera; - desfasurarea unor activitati conexe in departamentele din cadrul hotelului, in functie de necesitatile si specificul hotelului. Cerinte: - Experienta minim 1 an pe un post similar; - Limba franceza constituie un avantaj; - Persoana serioasa, loiala, cinstita; - Discreta, constiincioasa, organizata si punctuala. OFERTA DE ANGAJARE: -Contract de munca pe perioada nedeterminata - Oportunitati de continuitate si stabilitate profesionala si a unui parteneriat de lunga durata; - Venitul net lunar (salariu + diurna) incepand cu 1700 euro; - Program de lucru: de la 35 ore / saptamana pana la 45 ore / saptamana; - Cazare asigurata gratuit de angajator, inclusiv utilitatile; - Transport asigurat de firma noastra din Romania in Franta; - Asigurare medicala. Plecari rapide! Informatii suplimentare de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0731461671.

  • Cautam persoane cu experienta si tractoristi, la ferme de vaci in Marea Britanie – cerinte: experienta in domeniu(adica sa fii lucrat la o ferma de vaci din Romania sau din strainatate sau experienta cu vaci de acasa), harnic si dornic de lucru,varsta intre 18-58 de ani. Contracte de munca pe perioada nedeterminata, salariul incepe de la 1800 de lire pe luna , se ofera cazare, transport si o masa/zi..Cerem si oferim seriozitate!.Informatii suplimentare de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0741731662..

  • Caut loc de munca sofer cat b doar pentru comunitate experienta peste 6 lucrate in domeniu poseda permis de 3 ani pt relatii la tel : 0754488298

  • Salveaza cautarea