Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arad

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 738 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Candidatul ideal Studii medii tehnice (electrician, electromecanic, electrotehnist); Persoana organizata, riguroasa, disciplinata, orientata spre rezultat; Abilitati de lucru in echipa; Permis categ. B; Dispus pentru deplasari peste 80% din timpul de lucru; Apt pentru lucrul la inaltime. Descrierea jobului Executarea lucrarilor de mentenanta instalatii electrice in cadrul proiectelor de renovare a agentiilor de pariuri ale companiei; Realizarea instalatiilor electrice de joasa tensiune pentru agentiile nou-deschise; Realizarea, intretinerea si verificarea periodica sau in caz de necesitate, a instalatiilor electrice si de curenti slabi (date); Montarea, punerea in functiune si remedierea deficientelor de functionare a diverselor echipamente electrice specifice agentiilor de pariuri: televizoare, reclame luminoase, etc.; Executarea lucrarilor de extindere si/sau reparatii ale sistemului de iluminat din agentii. Propune solutii tehnice de imbunatatire a celui existent. Ce oferim? Contract individual de munca, incheiat pe durata nedeterminata; Pachet salarial atractiv; Plata orelor suplimentare, conform legislatiei in vigoare; Diurna pentru zilele de deplasare si cazare, atunci cand este cazul, in conditiile legii; Masina de companie.

 • 7

  Angajam sofer profesionist ,pentru curse tur-retur (RO-IT-RO) Mai multe detalii si informații la telefon !! Oferim: - Pachet salarial format din diurna zilnica + salariu de incadrare - Respectarea timpilor de condus - Plata la timp a salariului si a diurnei. - Telefon de serviciu. Cerinte: - Permis categoria C+ E - Card Tahograf Digital -Atestat de marfuri ( CPC)

 • Societate comerciala angajeaza electrician in constructii . Cerinte: cunostinte minime de instalatii electrice in constructii capacitate de a lucra in echipa permis categoria B constituie avantaj seriozitate, punctualitate la locul de munca Se ofera: contract de munca pe perioada nedeterminata , 8 ore/zi , de luni pana vineri week-end - uri libere Mai multe detalii la tel.

 • 12

  Naiya recrutează Sofer Curier in Koln! Activitatea consta in scanarea coletelor, încărcarea și livrarea acestora. Livrarea coletelor se face in afara orasului! Programul de lucru este intre 9 - 10 ore pe zi! În primele 2, 3 zile se face training pentru a invata tot procesul de lucru, iar apoi se incepe livrarea coletelor. Livrarea coletelor se face in fiecare zi pe aceiasi zonă/ruta. Rutele sunt in afara orasului sau in suburbii si raman fixe zilnic; Numarul de stopuri pentru livrare este 80, 90 pe zi, pentru livrare unui număr mai mare de colete se primeste bonus între 100 - 500 euro net in functie de numarul coletelor livrate; Cerințe: - permis de conducere categoria B; - experienta in condus de minimum 1 an; - seriozitate; - îndemânare; - limba engleză sau germană, constituie un avantaj dar nu este obligatoriu; Se ofera: - salariu 1425 euro net; - cazare asigurata gratuit; - bonus pentru livrarea unui număr mai mare de colete între 100 - 500 euro net; - contract de munca pentru perioada nedeterminată; Sunt oferite un minim de informații, iar persoanele interesate pot aplica sau suna la numărul de telefon

 • Lăsați-m un mesaji la adresa de email : salariul între 1600-1800 cazare inclusiv mai multe detali in privat

 • 7

  Gi Group recruteaza Tapiteri si Montatori cu sau fara experienta pentru o companie producatoare de mobilier tapitat. Beneficii: Salariu de incadrare: 2500 Ron Brut; Tichete de masa: 15 Ron/zi lucratoare; Diferite bonusuri lunare; Orele suplimentare: 200%; Spor de noapte: 25%; Diferite prime si bonusuri de Paste si de Craciun; Transport asigurat/decontat. Program de lucru: 1 schimburi.

 • 12

  Gi Group angajeaza stivuitoristi/magazineri pentru o companie care produce sisteme de acces, securitate si imobilizare pentru industria autovehiculelor: Beneficii: Salariu de incadrare: 3328 Ron brut; Tichete de masa: 20 Ron/zi lucratoare; Diferite bonusuri lunare; Orele suplimentare: 200%; Spor de noapte: 25%; Tichete cadou de Paste si de Craciun in valoare de 500 Ron; Asigurare medicala; Transport asigurat/decontat. Program de lucru: 3 schimburi; Responsabilitati: Asamblarea produselor în concordanta cu instructiunea de lucru si in timpul normat acelei activitati; Asigurarea calitatii produselor asamblate; Intocmirea documentelor necesare la locul de munca.

 • 2

  Angajez sofer camion C+E, transport intern, salar aprox. 5000 lei, mai multe detalii la telefon

 • 10

  Gi Group angajeaza operatori productie pentru o companie care proiecteaza, fabrica si vinde cabluri si fire de automobile. Oferim: Salariu de încadrare - 2520 Ron brut; Bonus de performanță si productivitate; Bonus de hrana 400 ron/luna; Tichete de masă 12 lei/zi; Spor de noapte 25%; Ore suplimentare plătite dublu; Transport asigurat. Cerinte: Disponibilitate de a lucra în 3 schimburi; Experiența nu este necesară!

 • 2

  Gi Group angajeaza operatori cablaje cu sau fără experiență pentru o importantă companie care își desfașoară activitatea în sectorul Automotive din Arad! Oferim: Salariu de încadrare - 2400 Ron brut; Bonus de performanță si productivitate; Tichete de masă 20 lei/zi; Spor de noapte 25%; Ore suplimentare plătite dublu; Transport asigurat; Cerin e: Disponibilitate de a lucra în 3 schimburi; Experiența nu este necesară!

 • 9

  Angajam barbati,femei,cupluri Cu varsta cuprinsa intre 18 si 58 ani La Fabrica Bere Locatia. Belgia Se ofera: Contract individual de munca Pe o perioada de 6 luni salariu 2000 euro net luna oferim cazare contra cost transportul din Ronmania contra cost. chiria si transportul se vor retine din salariu! Program munca 10 ore zi De luni pana vineri munca muncitor necalificat la banda Acte necesare; carte identitate sau pasaport taxa perfectare acte 30 euro plecari organizate in data de 15 si 30 ale luni pentru inscrieri sunati la nr de telefon intre orele 10 si 19!

 • 13

  TOTAL FORCE angajează Agent de Securitate ,femeie sau bărbat,până în 55 ani,Obiectiv P-ța Catedralei-Arad. Informații doar la tel. .

 • Caut menajera pentru o familie de doua persoane,varsta nu conteaza. Cerinte: Sa fi-e buna gospodina,oferim. Casa,masa si salar. Telefon

 • 1

  Angajam pizzar cu un minim de experienta

 • SC DAG ALARSERV SRL CAUTA MESERIAȘI ÎN CONSTRUCȚII, CU ANGAJARE - ÎN ORAȘUL INEU! PENTRU MAI MULTE DETALII SUNAȚI LA TEL:

 • Căutăm colega pentru postul de pedichiura!pentru detalii ne poți suna la numărul de telefon sau 075156811

 • 1

  Student in ultimul an la Universitatea Politehnica Timisoara, Automatica si Calculatoare, doresc a-mi gasi un loc de munca in IT, de preferabil pe domeniul software. Cunostinte bune in C/C++, Oracle DataBase SQL si medii in Java, Phyton. Sunt dispus sa invat orice limbaj de programare.

 • 3

  Ne mărim echipa! Avem nevoie de lucrător comercial Dacă alegi să te alături echipei noastre, ne-ar plăcea să fii: Responsabil; Harnic; Motivat să lucrezi în echipă; Orientat spre rela ionarea cu clien ii; Cu experien ă în domeniul alimentației; Orientat spre rezultate. Responsabilită i: Procesarea materiei prime; Prepararea salatelor i a produselor complementare: limonade, fresh-uri, deserturi; Operarea pe casele de marcat; Preluarea mărfii și verificarea facturilor; Rela ionarea cu clien ii i pregătirea comenzilor; Consilierea clien ilor în alegerea celor mai potrivite produse. Dacă dore ti să te alături unei echipe dinamice care înva ă i se dezvoltă continuu, te astept pe whats-up sau la nr de tel afisat.

 • 10

  Angajez facturist intr o balastiera Cerinte -experienta in utilizare pachet ms office -abilitati numerice -disponibilitate de lucru in ture Oferim -salar de la 2500lei in mana Mai multe informatii la telefon

 • URGENT !!! Căutam oamenii pe excavator profesioniști si maistori pricepuți in pavaje mai multe detalii lăsați un mesaji la adresa de email Costut

 • Salveaza cautarea