Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arad Sambateni

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Societate comerciala angajeaza lacatus confectii metalice Cerinte: Experienta anterioara obligatorie Diploma de calificare lacatus, dar nu este o cerinta obligatorie; Seriozitate, dorinta de munca, acuitate vizuala buna; Spirit de echipa; Disponibilitate de a lucra in mediu deschis. Beneficii Oferite: - Angajare cu forme legale in cadrul unui grup important de firme ce activeaza in domeniul constructiilor industriale si civile; - In caz de relocare oferim transport si cazare; - Salariu atractiv-in functie de experienta se negociaza dupa interviu.

 • Cerinte: - permis de conducere C, C+E (lucrul se efectueaza in interiorul balastierei) - experienta pe autobasculante 8x4, nu este o conditie eliminatorie, dar poate constitui un avantaj. -exparienta pe raba -seriozitate, punctualitate. Se ofera : -contract de munca pe perioada nedeterminata, - salarizare deosebita mai multe detalii in timpul interviului Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic .

 • Cerințe minime permis auto In caz de nevoie putem sa oferim si o camera pentru cazare Salar atractiv si bonuri de masa Informatii la sediul firmei din sambateni fostul CAP sau la telefon

 • Soc com, angajeaza muncitori necalificati Cerinte: Seriozitate, dorinta de munca; Spirit de echipa; Disponibilitate de a lucra in spatiu deschis Beneficii Oferite: - Angajare cu forme legale in cadrul unui grup important de firme ce activeaza in domeniul constructiilor industriale si civile; - In caz de relocare oferim transport si cazare; - Salariu atractiv-in functie de experienta se negociaza dupa interviu(dela 3200 ron)

 • Societate comerciala: angajeaza sofer pe remorcher trailer si autobasculanta 8x4: Cerinte: -posesor atestat marfa, agabaritic, card tahograf, aviz medical si psihologic valabile. Oferim : - contract pe perioada nedeterminata, - salarizare deosebita mai multe detalii in timpul interviului Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic .

 • Soc com angajeaza sofer cat B pe autoutilitara pt alimentare cu carburant utilaje in balastiera Cerinte: - seriozitate -disponibilitate la program Se ofera: - contract de munca pe perioada nedeterminata - salar competitiv de la 2500 lei

 • Soc. comerciala cu o indelunga activitate in productia de materiale de constructii angajeaza sofer camion cat C+E( 8x4, trakker) Cerinte: -permis de conducere( se lucreaza doar in incinta balastierei) -experienta intr-un post similar constituie avantaj Beneficii: -contract de munca pe o perioada nedeterminata, salarizare atractiva de la 4000 ron/luna -in caz de relocare oferim cazare si transport.

 • Societate comerciala Angajeaza: zidari, dulgher, fierar betonist Cerinte: experienta in domeniu Beneficii: -contract de munca pe perioada nedeterminata -salar de la 3500 lei -in caz de relocare oferim cazare Pt mai multe informatii va rugam sa ne contactati telefonic.

 • Soc comerciala de renume, angajeaza draglinist cu experienta Cerinte: - Atestat de calificare -deservent; - Experienta intr-un post similar . Beneficii Oferite: - Contract pe perioada nedeterminata, salariu de 5500 ron/luna cu posibilitate de negociere , functie de experienta fiecaruia. - In caz de relocare oferim transport si cazare.

 • Soc comerciala , angajeaza volist cu experienta Cerinte: - Atestat de calificare ; - Experienta intr-un post similar . Beneficii Oferite: - Contract pe perioada nedeterminata; - Salariu atractiv de la 4000 ron/luna negociabil functie de experienta fiecaruia. - In caz de relocare oferim transport si cazare.

 • Societate comerciala de renume Cauta un Excavatorist cu experienta care sa se alature unei echipe de profesionisti . Oferim Contract de munca, salariu atractiv . In caz de relocare oferim cazare si decontam transportul. Va rugam sa ne contactati telefonic pentru mai multe detalii. Va multumim.

 • Cerinte: -persoana serioasa si proactiva - experienta de lucru pe o functie similara( sudura cu electrod) -disponibiliate de lucru in spatiu deschis Oferim: -Contract de munca pe perioada nedeterminata - salariu de la 4300 lei/luna cu posibilitatea de negociere - in caz de relocare se ofera cazare

 • Salveaza cautarea