Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arges Macai

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Firma de curatenie din Austria, angajeaza personal pentru munca la curatenie. -Angajari personal curatenie in mod profesional si eficient -Contract de munca personal curatenie avantajos -Asigurare de sanatate suportata de angajatorii din Austria Cerinte: – experiente anterioare in locuri de munca personal curatenie constituie un avantaj – orientare si deschidere catre client – dinamism, responsabilitate si seriozitate – atitudine proactiva indreptata spre o servire de calitate a clientilor – responsabilitate si corectitudine in indeplinirea sarcinilor – abilitati organizatorice si spirit de echipa – atentie distributiva in indeplinirea sarcinilor – respectarea normelor de igiena, alaturi de cele impuse prin regulamentul interior – prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine Plecare dupa incheierea contractului! Pentru a depune dosarul de angajare ne puteti contacta de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel.

  • Cautam Urgent Meseriasi 20 pers individual sau grupuri pentru termosistem Locatie Bucuresti de la 160 ron/zi cu angajare incepere imediata. Rugam si cerem seriozitate Oferim Cazare Gratuita.

  • Angajam personal pentru Termosistem Bucuresti Oferim salariul aproximativ 4500 ron lunar pentru meseriasi Incepere imediata si continuitate pe timp de iarna Locatie fixa Plata salariu la 14 zile Avans zilnic Medie salarizare zi 160-200 ron

  • Caut salahori, meseriasi dornici de lucru individual sau grupuri pentru colaborare pe termen lung in domeniul constructiilor. Pentru exterioare :300persoane placat polistiren plasa+adeziv+decorativa Plata se face de doua ori pe luna si in functie de experienta si abilitatile pe care le aveti. De la 2500 ron/luna-3000ron.Oferim cazare decenta pentru provincie. Momentan avem santiere in Bucuresti.Caut persoane serioase !!!

  • Caut loc de muncă vacar sau cioban.. accept orice suma de bani urgent Nr!+40 757 310 657

  • Salveaza cautarea