Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bacau Urechesti

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Va intereseaza un post bun, sigur si bine platit in strainatate? Firma noastra colaboreaza cu angajaori nemti care cauta muncitori seriosi femei si barbati pentru fabrica Nestle din Biessenhofen ( in apropiere de Munchen). Sunteti cuplu? Nu este nici o problema, pentru ca in acest caz, angajatorul ofera camera separata de cuplu. Cazarea este asigurata , Aveti asigurata o masa pe zi, in cantina care apartine de fabrica. Transportul este organizat in grupuri, iar plecarile se fac din municipii. Plecarile se fac pe baza de programare (la sediul nostru), cu minim o saptamana inainte de data plecarii. Salarul este de 1500 euro/ luna. Programul de lucru este de 8 ore pe zi cu weekend liber. Orele suplimentare se platesc dublu, . Daca exista seriozitate, dorinta si va incadrati in varsta de 18-59 ani, va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0725274508 sau 0756667940

  • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii specializati in placarea cu polistiren. Doar cu experienta in acest domeniu. Se lucreaza la inaltime pe schela Lucrarile sunt in Bucuresti Momentan. Mai multe detalii la telefon sau lasati mesaj aici/ trimite sms pe nr din anunt cu numele, varsta dvs, locatia si experienta anterioara. Salariu motivant. Oferim cazare decenta pentru provincie. Cer si ofer maxima seriozitate.

  • URGENT ANGAJAM 200 muncitori cu experienta pentru placat polistiren salariu intre 200Lei/zi,posibilitate de avansare,oferim cazare,30Lei avans/zi.Locatie Bucuresti.

  • Salveaza cautarea