Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Braila Disponibil imediat

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 2000 euro net (in functie de experienta); - contract de munca perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 10

  Cautam: Personal cu/fara experienta confectii metalice Locatie: Braila zona industriala Candidatul ideal Muncitor cu/fara experienta ( dar cu dorinta si vointa d a invata) in prelucrarea metale prin debitare, presare, indoire si sudare pe puncte Descrierea jobului Responsabilit ti: pr g tire el mentelor component necesar r lizarii structurilor met lice (din fier forjat, inox sau aluminiu) , realizarea de ansamble si subansamble confectionate prin metoda de sudare pe puncte) Pachetul de beneficii cuprinde: Calificare la locul de munca Salariu brut de inceput (1 luna pana la 3 luni, in functie de timpul necesar angajatului pentru a lucra fara supravegherea unui alt muncitor) 2300lei Al 13-lea salariu sau prime anuale pana la valoarea echivalenta cu un salariu Bonuri de masa pentru fiecare zi lucratoare Plata ore suplimentare (cand este cazul) Echipament de lucru si de protectie corespunzator Program de lucru 8h: de la 7.30 (30 min pauza de masa) Transport asigurat din Braila (Vidin), Viziru, Stancuta, Lanurile, Spiru Haret, Valea Canepii pana la punctul de lucru Daca candidatul demostreaza experienta extinsa, salariul transmis se negociaza la interviu Compania pentru care recrutam: producator confectii metalice Daca doresti sa lucrezi cu noi si te potrivesti (in cea mai mare parte) cu descrierea, asteptam CV-ul tau la sau ne poti suna la . Te asteptam in echipa

 • 10

  Angajez sofer profesionist pentru containere pe comunitate

 • 19

  Angajam vânzătoare magazin alimentar, program lucru 8 ore, în doua schimburi. Șalariu 1750 lei

 • 2

  Cerinte: - experienta serioasa in domeniu; - absolvent de minim studii medii ; - persoana serioasa, punctuala si ordonata; - indemanare si atentie la detalii ; - capacitate de asimilare rapida ; - stabilitate, motivare, entuziasm, lucru in echipa ; - responsabilitate si bun simt la locul de munca ; - disponibilitate pentru deplasari; - permisul de conducere categoria B constituie avantaj. Responsabilitati : - organizeaza si pregateste locurile de munca unde se vor efectua lucrarile ; - respecta planurile puse la dispozitie ; - asigura executia lucrarilor in bune conditii cu garantarea calitatii acestora ; - foloseste instrumente de lucru adecvate pentru fiecare tip de lucrare ; - utilizeaza optim si corect echipamentele tehnologice puse la dispozitie ; - mentine locul de munca ordonat si curat. Beneficii oferite : - mediu de lucru profesionist ; - contract de munca si sansa unui job stabil ; - echipament de lucru ; - salariu atractiv, variabil in functie de experienta si performante ; - in cazul delegatiilor, diurna+cazare ; - bonusuri pentru lucrari complexe finalizate in termen.

 • Caut loc de munca in orice domeniu. Ma numesc Daniela am 20 de ani. Fără experiență.

 • Caut loc de munca sofer cat B doar în tara sau tur retur exclus comunitate, manipulant, dețin și atestat excavator și buldoexcavator.

 • 7

  -citire contoare de energie electrica la abonatii casnici, cu ajutorul terminalelor tip PDA, in localitatile din aproprierea orasului Braila. - salarizarea se efectuaeza in acord individual ( salariul minim pe economie pentru aprox 2000 de citiri pe luna ). -se acorda tichete de masa . -se deconteaza transportului

 • Ca zidar rigipsar faianțar placări pavaj etc

 • 8

  Angajam soferi camion(containere) in Franta-Belgia.Salariu 2400 euro.Cerem si oferim seriozitate.Pentru mai multe detalii sunati la nr 0756133986

 • caut loc de munca spalatorie auto

 • CYCLON Firmă de instalații cu bogata experienta, angajează Ingineri de instalații termo-mecanice. Experiența anterioara in proiectare sau(si) executia instalatiilor de incalzire si abur-condens constituie avantaj. Rugam postare CV pe adresa E-mail din poza anuntului.

 • Firmă de Instalații angajează Inginer Service. Constituie Avantaj: - Deținerea de Autorizații ISCIR - Experiență în domeniul întreținerii de Centrale termice, Puneri în funcțiune, Verificări tehnice periodice și revizii, intervenții reparații în garanție și post-garanție, cunoștințe de instalații termice, permis categoria B. Puteți trimite CV-ul pe emailul din poza anuntului.

 • TANAR,SERIOS CAUT LOC DE MUNCA CA SI PAZNIC,DISPONIBIL IN FIECARE SEARA SAU CA SI INGRIJITOR CURTE.NR.TEL.0761722186 MULTUMESC.

 • 3

  Descrierea societatii Societatea Plastmanufacture Bio Srl este o companie privata avand ca activitate principala productia de ambalaje biodegradabile . Cerinte job: asigura mentenanta utilajelor de productie , coordoneaza echipa , verificarea stocurilor de materiale /solicitarea de materiale necesare pentru executarea productiei , rapoarte de executie ( timp/materiale/flux/realizare) Beneficii: Salariu tarifal atractiv, telefon de servici ,prime de sarbatori , atmosfera placuta de lucru intr o echipa tanara, loc de munca sigur, !!! Constituie un avantaj experienta pe un post similar !!!

 • Descrierea societatii: Societatea Plastmanufacture Bio Srl este o companie privata avand ca activitate principala productia de ambalaje biodegradabile .

 • Cautam de munca în domeniu constructi Băieți cu experienta ordonați și serioși Luam la lucrare interioare special gresie faianta parchet rigips zugrăveli dar și tencuieli zidit și turnat placat pe afara izolație înălțime maxima 6m Sau acceptam și oferte de munca corecte în raport munca, calitate preț

 • 1

  Doamnă serioasă,punctuală,varsta 52 de ani,caut să îngrijesc o femeie bătrână. Aș dori un program o zi muncă/o zi liberă sau o săptămână muncă/o săptămână liberă. Menționez că am mai avut grijă de femei bătrâne atât în țară cât și străinătate. Doresc și ofer seriozitate. Doamna Valentina:

 • 11

  Firma parteneră oficial Foodpanda Brăila caută colaboratori cu bicicleta, scuter, trotineta electrică sau mașina personală pentru Brăila. Oferim cadrul legal de muncă cu contract! Full-time sau part-time în funcție de disponibilitatea dv. Lucrezi cât și cum vrei în intervalul ORAR 10-22, NU ai nevoie de CV! Nu ai nevoie de experiență! Pregătire și consiliere gratuită, suport permanent. Pentru mai multe detalii va rog sa sunați la nr Gicu

 • Salveaza cautarea