Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Ofer cazare

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Recrutam personal in domeniul constructiilor cu limba Germana la nivel conversational (A2-B1). Se cauta persoane calificate si necalificate cu experienta in domeniul constructiilor (zidari si tapetari) pentru contrcate in Germania. Se ofera: Salariu crescator, incepand de la 1800 - 2100 euro in mana/ luna, in functie de experienta. Cazare si transportul asigurata de catre angajator. Contract pe perioada nedeterminata cu plecare imediata. Pentru mai multe detalii, asteptam apelul dvs la numarul de telefon de Luni pana Vineri intre orele 09:00 si 17:00.

 • Se recruteaza municitori vorbitori de limba germana la nivel conversational pentru o fabrica de prefabricate din lemn de langa Augsburg. Candidatul perfect trebuie sa mai fi lucrat in fabrici, sa vorbeasca limba germana (cerinta obligatorie), sa detina permis categoria B. Se ofera cazarea gratuita asigurata de catre angajator, transport decontat si salariul crescator, incepand de la 1400 euro net/ luna. Pentru mai multe detalii va rog sa ne sunati la numarul de telefon de luni pana vineri intre orele 09:00-17:00.

 • Recrutăm Electromecanic pentru o fabrică din Belgia ce produce carton pentru ambalaje. Locație: Halle, Belgia. Cerințe obligatorii: - studii și calificare de electromecanic; - experiență pe un post similar în fabrici; - bună interpretare a desenului tehnic; - limba engleză/ franceză la nivel mediu/ avansat; - permis de conducere cat. B; - persoană muncitoare, de încredere, rezistentă la stres; - abilități de comunicare și lucru individual/ în echipă. Lucrările implică: - întreținerea tuturor instalațiilor de producție; - efectuarea de reparații și mentenanță preventivă; - completare documente reparații; - se lucrează în schimburi, inclusiv în weekend; - manevrare stivuitor, atunci când este cazul. Ofertă: - salariu brut de 15,28 Euro/ oră; - salariu net de 420-430 Euro/ săptămână; - se lucrează 37 ore/ săptămână; - program de lucru în schimburi; - ore suplimentare (plătite 150%); - vouchere de masă de 6,70 Euro; - bonus de 8% pentru turele de dimineață și seară; - contract belgian, plată săptămânală; - cazare contra-cost, 80 Euro/ săptămână; - asigurare medicală, 7,5 Euro/ lună.

 • 3

  Firma cu experienta cautam persoane dornice sa munceasca intr-o fabrica de mezeluri, din Germania. Se munceste in 2 schimburi, intre 8-10 ore zilnic , de Luni pana Vineri uneori si Sambata. Cazarea este asigurata, existand posibilitatea si de cazare de cuplu, ideala pentru tineri la inceput de drum. Transportul, din locatiile de plecare din Romania pana in Germania, este platit de noi pana la primul salar. Cerinte: - persoane serioase (barbati si femei) cu varsta maxima de 50 de ani - cazier judiciar obligatoriu curat - persoane disponibile pentru munca din picioare, la banda Beneficii: - contract de munca pe 12 luni cu posibilitate de prelungire - asigurare medicala in Germania - alocatii pentru angajatii care au copii minori - zile de concediu si ore suplimentare platite - experienta, calificarea sau cunoasterea limbii germane nu este necesara Plecarile se fac din Arad, Deva, Timisoara, Sibiu si Brasov. Urmatoarea plecare este pe data de 21 Aprilie 2021! NU se percep nici un fel de taxe sau comisioane! Cerem si oferim seriozitate! Pentru informatii suplimentare si inscrieri puteti suna la numarul de telefon, nu trimiteti mesaje, va rog. Multumesc!

 • 5

  Companie de constructii angajam FIERARI BETONISTI si DULGHERI cu experienta, pentru lucrari constructii civile in Brasov. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, conditii de munca decente. Detalii la tel.

 • 1

  Firma Triatic Bau angajeaza meseriași pentru finisare beton cu elicopterul! Elicopterizare beton. Contract de munca. Recrutam din toata tara! Se asigura cazarea și transportul la locul de munca. Pentru mai multe detalii : Dragoș Germania Construcții firma Triatic Bau.

 • 3

  Lucrător depozit - Belgia, zona Zele Cu experiență manevrare liză electrică și scanner de mână. Începere imediată! Cerințe: - experiență ca lucrător depozit; - experiență anterioară în manevrare liză electrică; - limba engleză la nivel mediu/ avansat; - permis de conducere cat. B (avantaj); - persoană motivată, responsabilă și de încredere. Condiții: - salariu de 13 Euro brut/ oră; - contract belgian, plată săptămânală; - program 38 ore/ săptămână; - program de muncă între orele 14-22; - vouchere de masă (8 Euro/ zi) și bonusuri; - cazare asigurată contra-cost, 80 Euro/ săptămână; - asigurare medicală, 7,5 Euro/ lună. Responsabilități: - încărcare și descărcare mărfuri folosind liza electrică; - scanarea produselor cu scannerul de mână; - aranjarea produselor în depozit; - păstrarea depozitului curat. Informații la .

 • 2

  Suntem o firma de Facility Management din Brașov și căutăm o persoana pentru completarea echipei de curățenie. Salariu fix, se decontează transportul. Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactați la telefon.

 • 2

  Firma cautam 1 sau2 instalatori sanitari (plumberi) care au mai lucrat in Londra ANGLIA ,lucrarea este pe lunga durata 1-2 ani ,cautam oameni seriosi careau mai lucrat in Londra avantaj daca aveti :Insurance number si UTR ...se pote oferi si cazare contra cost pentru mai multe detalii sunați la Claudiu sunati

 • Recrutăm Zidari cărămidă aparentă pentru Germania/ Olanda. Cerințe minime: - experiență relevantă în domeniul zidăriei (clasică și aparentă); - joburi anterioare de zidar în țări ca Anglia, Belgia, Olanda, Germania; - cunoștințe de limba engleză/ germană la nivel conversațional/ mediu; - citirea și înțelegerea planului tehnic; - precizie și viteză de lucru, rezistență la efort fizic; - permis de conducere cat. B (avantaj). Responsabilități: - lucrări de zidărie aparentă pentru construcții civile; - citirea și respectarea planului tehnic; - respectarea normei zilnice; - se lucrează în echipă. Condiții și beneficii: - salariu între 10-11 Euro net/oră; - program de lucru full time; - cazare și mașină de serviciu asigurate; - contract românesc pe perioadă nedeterminată; - detașare în Olanda/ Germania prin formularul A1; - asigurare medicală; - asistență permanentă.

 • urgent angajări in domeniu instalațiilor sanitare

 • 1

  Acoperișuri plane (fabrici, birouri, blocuri) Locație: Genk, Belgia Cerințe obligatorii: - 1+ ani experiență; - limba engleză, nivel avansat; - permis de conducere cat. B; - persoană autonomă și responsabilă; - VCA sau dorința de a obține diploma. Lucrările implică: - recondiționarea acoperișurilor; - lipirea plăcilor de plastic/cauciuc; - detectarea și repararea fisurilor; - izolarea suprafeței și finisarea muchiilor, a cupolelor, a vârfurilor; - se lucrează în echipă. Condiții și beneficii: - salariu 14,73-18,00 Euro brut/ oră/ experiență; - se lucrează 40H/ săptămâna; - posibilitate ore suplimentare; - contract belgian, plată săptămânală; - cazare asigurată, 80 Euro/ săptămână; - 7,5 Euro/ lună asigurare medicală.

 • Salveaza cautarea