Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Disponibil imediat

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Echipa de construcție executam lucrari de domeniul: zugrăveli, gleturi finisaje rigips placări termoizolații zidărie, săpături manuale cofraje, finisaje ,dulgherie tencuieli manuale , executam și în afara bv Tel.

 • Hotel Brasov*** angajeaza receptioner/receptionera doar pentru tura de zi, fara tura de noapte. Hotelul este de 3 stele si are 18 camere. Cunoasterea programului de gestiune hoteliera Medallion, cat si o a doua limba straina reprezinta un avantaj, limba engleza fiind obligatorie.

 • 5

  Cautam o persoana serioasa si responsabila pentru postul de barman. Se ofera cazare si masa gratuit, contract de munca pentu o perioada nedeterminata + alte bonusuri si beneficii. Experienta nu este necesara dar constitue avantaj. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

 • 8

  Angajam barman cu experienta, se cauta o persoana serioasa si responsabila pentru locatie de 3 stele. Se ofera cazare si masa gratuit, contract de munca pentu o perioada nedeterminata + alte bonusuri si beneficii. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

 • 5

  Angajam pe termen cat mai lung o persoana serioasa pentru postul de barman - ospatar, se ofera cazare si masa gratuit, contract de munca pentru o perioada nedeterminata si salariu atractiv + alte bonusuri si beneficii. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati, sau sa ne lasati un nr. de telefon si va vom contacta noi in cel mai scurt timp.

 • 1

  Buna ziua Angajam rigipsar/zugrav pentru santierele noastre in Franta -capabil sa gereze finisarile interioare ale une case + parchet ,gresie etc -polivalent si diponibil ,permis B obligatoriu -cazarea este in sarcina intreprinderii -salariu de la 1700 euro net + cazare gratuita -Va rugam sa ne contactati la telefon Contact Telefon 00 33660368050

 • Angajez muncitori pentru rigips contract munca perioada nedeterminată. Program de lucru de L-V de la 8-17 cu o ora pauza de masa

 • Angajam lucrator comercial pentru magazin alimentar ,produse germane. Responsabilitati: Se lucreaza la casa de marcat Se aseaza produsele in raft Se eticheteaza produsele Se intretine curat locul de munca Se ofera Salariul motivant in raport cu implicarea personalului Bonuri de masa Mediul de lucru plăcut Relatii la tel

 • 5

  Angajăm Electricienii cu experiență. Posesor permis categoria B

 • Cautam muncitori necalificati, vorbitori de limba germana la nivel conversational (A2 - B1) pentru o turnatorie din Germania (langa Hanovra). Responsabilitati: - Alimentarea cuptorului cu materie prima pentru topire; - Transferul materialului topit din cuptorul de topire in cuptorul de turnare; - Curatarea cuptorului de topire; - Turnarea materialului lichid in matritele mecanice. Se ofera: - Salariul crescator, incepand de la 1400 Euro NET/ora; - Diurna 17 EUR pe zi; - Se ofera spor de noapte si de weekend; - Cazare asigurata de catre angajator contra cost; - Transport asigurat din Romania in Germania. Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati la numarul de luni pana vineri intre orele 09:00-17:00.

 • Cautam controlori calitate pentru o turnatorie din Germania (langa Hanovra), vorbitori de limba germana la nivel conversational (A2 - B1). Responsabilitati: - controlul reperelor din punct de vedere al calitatii; - respingerea pieselor care nu îndeplinesc standardele de calitate; - informarea superiorului direct (sefului de schimb/tehnicianului) cu privire la problemele aparute pe parcursul procesului de control. Se ofera: - Salariul crescator, incepand de la 1400 Euro NET/ora; - Diurna 17 EUR pe zi; - Se ofera spor de noapte si de weekend; - Cazare asigurata de catre angajator contra cost; - Transport asigurat din Romania in Germania. Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati la numarul de luni pana vineri intre orele 09:00-17:00.

 • Redeschidem industria ospitalității și facem angajări pentru locații situate în centrul Brașovului; personal cu experiență pentru următoarele posturi: Barmani Ospătari Ajutor de bar Hostess Spălător vase Femei curățenie Salariu negociabil în funcție de experiență. Asteptam CV-urile pe adresa de e-mail afișată. Pentru mai multe detalii vă suntem disponibili la nr de telefon afișat.

 • 16

  Societate comercială din SATU MARE, cu vechime de peste 29 de ani în domeniul Transportului: 2300-2400 euro / lună Angajăm șofer TIR pentru comunitate Se lucrează pe prelată sau frig Se respectă timpii de conducere; se conduce doar la program. Masini euro 6 : Scania / Volvo; Necesar : atestat de marfa generala si cartela tahograf; Aparate de taxe de drum automate; OFERIM: - Bonusuri în funție de performanță și vechime; - Plata zilelor de week-end; - Perioadă de munca flexibila; Rute practicate: BEN-FR IT-AT-DE AT-DE-FR-IT ES-DE-FR Plecările se fac, în funcție de necesități, cu camionul ori cu microbusul direct la locația camionului, costul transportului fiind asigurat de societate. CEREM ȘI OFERIM SERIOZITATE.

 • 5

  Cautam muncitori in fabrica din domeniul IT din Cehia. Fara comisioane. Salar atractiv posibilitate de efectuare ore suplimentare. Transport gratuit asigurat din Brasov. Info la nr.4

 • Companie cu sediu in Romania angajeaza soferi profesionisti cu experienta/incepatori: Putem oferi: - contract de munca Romania (salariu pe tara); - diurna zilnica 67,5 euro; - bonusuri pentru lucru in weekend; - asiguram transport dus-intors la locul de munca; - perioada de lucru este de 6 saptamani cu repaus de 2 saptamani; - perioada de initiere pentru incepatori; Se cere: - permis de conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru singur pe cabina; Semnarea contractului si formalitatile de angajare se fac in tara la sediul angajatorui. Transportul pana la punctul de lucru din Belgia se asigura de catre angajator. Va stam la dispozitie cu toate detaliile privind angajarea.

 • 2

  Cautam o persoana pentru a ne fi coleg intr-o brutarie artizanala in Cristian, judetul Brasov. Experienta in domeniu este un avantaj insa daca nu ai experienta dar esti interesat si vrei sa inveti o meserie nobila suna-ne. Oferim salariu motivant si conditii bune de munca. Daca esti interesat suna la .

 • 1

  Manpower angajeaza Operator CNC Laser/Operator Abkant Cerinte: Studii medii/Scoala profesionala/curs calificare CNC; Experienta min. 2 ani in domeniul CNC; Cunostinte de desen tehnic; Cunostinte despre instrumente de masurare; Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi; Domiciliu preferabil sa fie in Brasov; Atribuții și responsabilități principale: Rulează programul CNC pe mașina cu comandă numerică, conform instrucțiunilor de operare și specificațiilor tehnice; Măsoară i verifică reperele executate folosind instrumentele de măsură, conform cerințelor și specificațiilor tehnice; Răspunde de modul de întocmire și de corectitudinea lucrărilor executate; Răspunde de calitatea lucrărilor executate în procesul de producție; Conditii: Salariu atractiv; Timp de lucru: 8 ore zi repartizat in 3 schimburi de luni pana vineri; Perioada CIM pe durata nedeterminata, cu perioada de proba de 90 zile calendaristice; Pauza de masa de 20 minute si pauze intermediare de 10 minute; Ore suplimentare; Bonusuri de performanta; Concediu legal de 21 de zile; Prima de vacanta; Polita de sanatate de la GENERALI dupa de 3 luni de la angajare; Echipament de protectie gratuit; . Informatii suplimentare:

 • 12

  Manpower angajeaza Operator productie Cerinte: Studii medii Indemanare, atentie la detalii, capacitate de a invata lucruri noi Resposabilitati: Asamblare/deservire masini Conditii: Salariu atractiv Contract pe perioada nedeterminata Subventie de 8 ron/zi (170/luna) la cantina Transport asigurat la toate schimburile Abonament Medlife Bonus de Paste in valoare de 500 ron net Bonus de Craciun in valoare de 500 ron net Tichete de masa de 15 ron/zi Spor de noapte de 45% Ore suplimentare platite dublu Timp de lucru: 8 ore repartizate in 3 schimburi egale Informatii suplimentare:

 • 7

  Angajam Soferi categoriile B, C, E, cu atestat si card tahograf

 • Salveaza cautarea