Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut urgent loc de munca ca si sofer categoria b Astept ofertele dmv 0742790689

 • Candidatul ideal Cunostinte contabilitate primara Abilitatea de a intelege/invata produsele companiei Cunostinte operare calculator:MS Word,Excel,email,navigare internet, cunostinte program achizitii publice SICAP Avantaj : abilitati de lucru cu numerar si POS Descrierea jobului Preia solicitari clienti : cereri oferta , comenzi direct(front-desk),email sau telefonic Consiliaza clientii : direct(front-desk),email sau telefonic Intocmeste(listeaza) Confirmari comanda,Dispozitii livrare,Facturi,Chitante numerar,etc intr-un flux clar Incaseaza c/v facturi in numerar sau card POS Desfasoara si alte activitati specifice de logistica/vanzari Program lucru : Luni-Vineri 7.30-16.00 Se asigura instruire de introducere , lucrul in echipa cu operator experimentat pana la formare deprinderi BENEFICII Mediu de lucru profesional Salariu motivant Bonuri de masa

 • Candidatul ideal Te potrivești în Echipa noastră dacă: Ai cel puțin 2 (doi) ani de experiență în vânzari Cunoști Clienți din zona HO.RE.CA. si nu numai Nivelul tău de studii este cel puțin mediu; Nu ai stare la birou și vrei să ieși pe teren Ești o fire practică, ai simț tehnic Ști să lucrezi pe calculator și poți utiliza cu ușurință aplicații pe telefon/tabletă/laptop; Șofezi - categoria B -, de cel puțin 1 (unu) an; Citești și ești interesat de noutăți în diferite domenii; Ai o atitudine pozitivă și vrei să relaționezi cu Clienții; Ai obiective personale și profesionale pe care vrei să le atingi; Te motivează provocările; Ești orientat spre soluții atât pentru Client cât și pentru Companie; Iei cu ușurință decizii; Ești pasionat de vânzare și negociere; Vrei să înveți, să te perfecționezi și să promovezi; Iată ce ai de făcut: Trebuie ca, prin deprinderi personale, să: Identifici Clienți potențiali în Piața vizată Contactezi telefonic Clienții potențiali pentru a le prezenta Compania&produsele noastre și programezi eventuale vizite; Vizitezi Clienții potențiali și cei existenți din Zona de lucru arondată; Pomovezi și vinzi cu prioritate Brandurile produselor agreate de noi; Îndepinești obiectivele de vânzare și adaos convenite - lunare și anuale; Întocmești pe tabletă/laptop ofertă comercială, comandă, chitanță, foaie de parcurs, alte documente justificative; întocmești unele statistici referitoare la activitatea ta de vânzare; predai documentele corect întocmite, în timp util, departamentelor care le solicită; Ții evidența precisă a Clienților din portofoliu; administrezi baza de date referitoare la aceștia; Rareori, livrezi unele comenzi urgente ale Clienților din portofoliu; Rareori, înlocuiești un coleg de pe un post similar; Participi anual la Cursuri / Seminarii de pregătire referitoare la produse și tehnici de vânzare; Beneficiile tale: Salariu fix; Primă lunară la îndeplinirea obiectivului de vânzare, adaos și încasare; Tichete de masă electronice în limita stabilită de lege; Autoturism de serviciu și echipament de lucru corespunzător; Telefon de serviciu și tabletă ori laptop; Nomenclator variat de produse și Branduri de calitate superioară; Acces la Cursuri de pregătire referitoare la produse / tehnici de vânzare / dezvoltare personală; Posibilitate de avansare în cadrul Companiei; Programul de lucru: Luni - Vineri, intervalul orar 7:30 - 16,00 ;

 • Firma distributie consumabile HOreCA Cerinte: Studii medii; Experienta pe un post similar Simt tehnic si abilitati de comunicare; Energie, seriozitate, buna organizare; Atitudine pro-activa si spirit de echipa; Descrierea postului – responsabilitati: Etichetarea materialelor stocate in depozit; Preluarea si operarea retururilor; Verificarea periodica a stocurilor (teren vs. scriptic) Arhivarea documentelor (receptii de marfa, etc.); Respectarea conditiilor de depozitare; Pastreaza o ordine desavarsita in spatiile de depozitare; Raspunde pentru respectarea in cadrul depozitului a normelor de protectie a muncii si a celor de paza si securitate impotriva incendiilor.

 • Salut! Esti pregatit pentru o experienta profesionala pe termen lung? Noi, NETROM COMUNICATII, suntem un partener important al TELEKOM ROMANIA in administrarea de portofolii de clienti Business, iar in prezent ne dezvoltam echipa in mai multe judete ale tarii, motiv pentru care avem mai multe pozitii noi deschise de: ACCOUNT MANAGER – (administrare de portofolii de clienti Business) In ce va consta activitatea ta? - vei administra portofolii de clienti existenti si vei identifica potentiali clienti din mediul de afaceri si institutional (B2B) si informatiile relevante despre acestia in vederea initierii procesului de vanzare, iar ulterior vei promova solutii IT si de telecomunicatii din portofoliile TELEKOM ROMANIA si NETROM COMUNICATII cu obiectivul de a creste portofoliul de clienti prin atragerea companiilor mari/institutiilor care utilizeaza servicii de la alti furnizori din industrie; - vei negocia si vei finaliza procesul de vanzare prin contractare, conform termenilor agreati cu clientii, respectand procedurile existente; - vei avea responsabilitati de dezvoltare a clientilor / vei consolida relatiile cu clientii abordati prin castigarea increderii acestora; - vom elabora impreuna solutii in baza unui proces complet de analiza a nevoilor; - vom studia impreuna in mod continuu activitatea competitiei; Care sunt asteptarile fata de tine? -sa te caracterizeze responsabilitatea, etica profesionala, implicarea si proactivitatea, orientarea catre identificarea de solutii; -sa contribui si tu la atmosfera de la locul de munca, iar din aceasta cauza, este perfect daca esti o fire vesela, optimista si lucrezi confortabil in echipa. Ce detalii din profilul tau sunt relevante? - Experienta pe o pozitie de vanzari B2B cel putin 1 an; - Disponibilitate pentru un post cu activitate preponderenta de teren - 80 % activitate pe teren – implicit avem nevoie si de Permis de conducere Categoria B; - Capacitatea de organizare autonoma a activitatii si identificarea facila a potentialilor clienti; - Orientare spre indeplinirea obiectivelor; respectarea termenelor limita; - Capacitate de adaptare si asimilare rapida de informatii noi; - Abilitati excelente de negociere si planificare; - Comunicare excelenta scrisa si orala si competente de operare PC; Ce iti oferim: - venituri MOTIVANTE suplimentate de bonificatii corelate cu performantele si evolutia profesionala; - autoturism de serviciu 27/7, logistica IT si de telecomunicatii etc; - posibilitatea dezvoltarii profesionale continue prin training, mentoring si coaching; Puteti trimis CV la adresa:

 • Angajam personal pentru birou. Necesar permis de conducere. Se lucreaza part-time .4 ore / zi. Program 10-14 ! Un weekend da, unul nu.( tot 4 ore ) Persoana va posta anunturi, va gestiona situatii usoare legat de activitatea firmei, gen aprovizionare cu solutii de curatanie, va ajuta la pregatirea pachetelor si dosarelor pentru anumite doantii, sau sponsorizari. Va presta diverse servicii usoare. Informatii Salariul negociabil ! Informatii whtaspp 0727099099

 • Restaurant in Piata Sfatului isi mareste echipa. Daca esti serios si cu chef de munca, te asteptam in echipa noastra. Suntem in cautare de: bucatar sef de tura, bucatari, ospatar, barmani, personal la vase si curatenie. Salariu motivant!

 • Studii superioare finalizate; Experienta 2 ani in agentie de turism. Cunostinte generale de turism; Cunostinte in utilizarea sistemelor de rezervari; Limbi straine ( engleza, germana ); Abilitati operare calculator ( Word, Excel, Internet ); Capacitate foarte buna de comunicare si relationare – atat cu clientii, cat si cu colegii; Capacitate rapida de decizie, precum si asumarea responsabilitatii pentru deciziile luate; Rapiditate in actiune, personalitate energica, gandire pozitiva, amabilitate si eficienta, onestitate si bun simt.

 • Angajez om pentru responsabilitatile zilnice ale firmei

 • Angajez ambalator manual pentru laborator de cofetarie si patiserie brasov

 • Angajam personal pentru ambalat ciocolata de casa?

 • Angajez ambalator manual pentru laborator de cofetarie 0268417780

 • Angajam sofer profesionist pe comunitate fara limita de varsta. Conditii bune de lucru si salariu atractiv

 • Bună, mă numesc Mihai. Caut colaboratori pentru a dezvolta o afacere la nivel mondial. Nu este vorba despre vânzarea produselor, dar este o afacere bazată pe consum și cheltuieli zilnice, online și offline. Dacă doriți să vă schimbați viața răspundeți la acest dm. Astept mesaje pe wapp.

 • Acoperișuri și reparații de urgență Dulgherie ,mansardări, astereala -Montaj acoperis tigla metalica -Reparatii acoperis tigla ceramica -Montaj invelitori acoperisuri -Remedieri infiltratii acoperis -Vopsit acoperis - Sisteme pluviale - Jgheaburi -Dulgherie,mansardări, astereala -Parazapezi si alte accesorii Avem experienta necesara pentru a crea si repara orice tip de acoperis. Putem crea si repara de la acoperisuri simple pana la acoperisuri complicate cu un design special si modern. Asiguram si servicii de dulgherie pentru acoperisuri.

 • Acoperișuri și reparații de urgență Dulgherie ,mansardări, astereala -Montaj acoperis tigla metalica -Reparatii acoperis tigla ceramica -Montaj invelitori acoperisuri -Remedieri infiltratii acoperis -Vopsit acoperis - Sisteme pluviale - Jgheaburi -Dulgherie,mansardări, astereala -Parazapezi si alte accesorii Avem experienta necesara pentru a crea si repara orice tip de acoperis. Putem crea si repara de la acoperisuri simple pana la acoperisuri complicate cu un design special si modern. Asiguram si servicii de dulgherie pentru acoperisuri.

 • Acoperișuri și reparații de urgență Dulgherie ,mansardări, astereala -Montaj acoperis tigla metalica -Reparatii acoperis tigla ceramica -Montaj invelitori acoperisuri -Remedieri infiltratii acoperis -Vopsit acoperis - Sisteme pluviale - Jgheaburi -Dulgherie,mansardări, astereala -Parazapezi si alte accesorii Avem experienta necesara pentru a crea si repara orice tip de acoperis. Putem crea si repara de la acoperisuri simple pana la acoperisuri complicate cu un design special si modern. Asiguram si servicii de dulgherie pentru acoperisuri.

 • dulgheri fierari zidari finisori

 • Angajam electricieni întreținere,pentru lift. Informații la numărul de telefon 0722436724 Zilnic intre orele 11-15

 • Bărbat 29 de ani caut loc de munca ca ospătar sau barman în Brașov. Am experienta de peste 10 ani în domeniu

 • Salveaza cautarea