Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Fundata

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Angajam camerista pentru pensiune turistica, o persoana harnica, cu simt de raspundere si serioasa. Oferim cazare si masa, 700 lei/saptamana, conditii avantajoase. Pentru mai multe detalii si programare interviu, va rugam sa ne contactati telefonic la nr

  • Angajam ospatar pentru restaurant in cadrul unei pensiuni in Fundata.Calificarea si experienta constituie un avantaj.Factorii decisivi in selectare in constituie implicarea, seriozitatea, corectitudinea.Pe parcursul perioadei de lucru(care poate varia de la 3 la 5 zile) se asigura cazare in cadrul locatiei. Pentru mai multe detalii sunati la tel 0742211722.

  • Cautam bucatar/bucatareasa pentru pensiune turistica, zona SIRNEA - BRASOV. Ne intereseaza o persoana serioasa, dedicata, responsabila si deschisa. Cerem experienta pe bucatarie traditionala si pasiune pentru gatit. Mediu primitor, echipa deosebita, conditii atractive. Asiguram cazare, masa si salariul de 1800 lei/saptamana. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la nr .

  • Salveaza cautarea