Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Doresc angajare urgenta femeie de servici sector 5

 • Cerinte: • Studii medii • Experienta pe un post de operator PC de minim 3 ani • Abilitati de planificare si organizare a activitatii pe care o desfasoara • Operare PC – cel putin nivel mediu: Word, Excel, PowerPoint • Abilitati de comunicare si relationare, claritate si corenta in exprimare • Buna memorie a datelor si cifrelor, atentie distributiva, corectitudine, punctualitate • Buna abilitati de culegere si clasificare a informatiilor Descrierea jobului: • Efectueaza scanarea stickerelor pentru introducere in sistemul de operare SAP realizarile zilnice ale personalului • Efectueaza situatii centralizate cu realizarile zilnice • Operarea in sistemul SAP a datelor referitoare la comenzile de productie • Preia solicitarile si preda catre personalul din sectia de productie diverse documente (adeverinte medicale,adeverinte banca,Concedii medicale,etc) • Intocmeste pontajul lunar pentru personalul din sectia de productie si-l transmite departamentului de resurse umane • Intocmeste si transmite statul de salarii. • Realizeaza rapoarte pe fiecare linie de productie, la cererea coordonatorului de productie.

 • Cum arata o zi obisnuita de lucru pentru Confectionerul NISSA: - Primeste zilnic de la Seful de sectie, la masa de lucru, prototipul si fisa de produs pentru fiecare articol pe care urmeaza sa il coasa; - Materialele, gata masurate si croite, sunt aduse de Alimentator la masa de lucru, cu ata corespunzatoare, pregatite pentru coaserea si asamblarea reperelor; - Isi ingrijeste masa de lucru si masina, infileaza ata; - Prelucreaza reperele primite dupa prototipul si fisa de produs ale fiecarui articol in parte (asamblare simpla, cusaturi paralele, decorative, matlasari, aplicari tivuri, gulere, buzunare, fermoare, pasmanterie etc) si isi inregistreaza numarul si tipul de operatiuni efectuate zilnic; - Calitatea tuturor articolelor NISSA conteaza pana in cel mai mic detaliu, asadar Confectionerii nostri acorda atentie si verifica atat materialele inainte de lucru, cat si dupa prelucrare. Care sunt cerintele noastre pentru viitorul Confectioner NISSA: - Curs de calificare de Confectioner produse textile / Asamblor articole din textile / Croitor imbracaminte – reprezinta un avantaj; - Experienta de minim 1 an in utilizarea masinii de cusut liniare; - Atentie la detaliu, meticulozitate, precizie si multa indemanare; - Abilitati de lucru in echipa, suport si cooperare; - Simt de raspundere, constiinciozitate, spirit de disciplina. Locul de munca este in fabrica NISSA din Bucuresti din Parcul industrial Electronica din Str. Baicului nr. 82: https://goo.gl/maps/TXwfcExDiCybciJW6 Programul de lucru: de luni pana vineri, de la 7:00 – 15:30.

 • Angajam personal pentru ambalat si etichetat bauturi in Complex Doraly. Salariu atractiv si conditii de munca avantajoase.

 • Societate Comerciala specializata in confectionarea accesoriilor metalice diverse angajaza matriter cu experienta (inclusiv pensionar). Loc de munca in sectorul 2 - Bucuresti

 • OBEY TRADING AND SERVICES LTD recruteaza Beauty Advisers pentru Irlanda-Dublin: pentru promovarea/vanzarea produselor cosmetice unice in mall-uri de lux, in standuri special amenajate. Candidatul ideal: 18-30 ani, limba engleza, sociabil, dornic de castiguri substantiale. Oferim: contract, training, cazare, salariu garantat, decontare bilet avion.

 • Cămin bătrâni angajaza infirmieră cu fara experienta se cere seriozitate. Detalii la nr 0741580124

 • Angajam persoana pentru contabilitate primara Candidatul ideal - Experienta anterioara in lucrul cu documente si programe contabile - Absolvent studii superioare ( de preferat Specializarea Contabilitate si informatica de Gestiune) - Bune abilitati utilizare Microsoft Office (Word, Excel) - Persoana meticuloasa, responsabila si serioasa - Abilitati de lucru in echipa - Engleza – nivel mediu Descrierea jobului - Inregistreaza documente contabile in program de contabilitate (facturi, chitante, procese verbale de predare-primire, bonuri de consum, alte documente) - Inregistreaza deconturile, verifica foile de parcurs - Transmite informatiile necesare pentru diverse declaratii/documente non-contabile (declarative de mediu, Intrastat) - Inregistreaza incasarile si platile conform extrasului si a registrului de casa - Organizează circuitul documentelor și înregistrează în mod cronologic în evidența contabilă; - Mentine evidenta si documentele financiare ale societatii in vederea transmiterii catre firma de contabilitate si a arhivarii - Participa in mod activ la inventar si mentine o relatie permanenta cu gestionarii si ceilalti angajati - Intocmește situații și rapoarte financiar-contabile catre conducere - Tine legatura permanent cu firma de medicina muncii, PSI, autoritatile locale, - Transmite catre firma de contabilitate toate documentele angajatilor (contracte/incetari/solicitari de adeverinte, pontaje, alte situatii) Te asteptam in echipa noastra daca iti doresti mediu de lucru placut. Salariu fix, negociabil in functie de experienta.

 • Recrutam pentru companii din Marea Britanie : femei pentru a lucra ca si live in Locatii : in toate zonele din Anglia Ce iti oferim : - trainig gratuit; - salariu minim 500 GPB / saptamana; - se lucreaza 2 pana la 8 saptamani , dupa care se va lua pauza 2 saptamani obligatoriu ( in aceasta perioada nu este asigurata nici cazarea nici masa); - in perioada in care se lucreaza cazarea si masa sunt asigurate ( se locuieste cu pacientul ); - plata se face la 2 saptamani; - contractul este full time ( cu 0 ore de munca ); Cerinte - engleza nivel mediu de conversatie sau avansat; - experienta nu este necesara dar este un avantaj; - o atitudine pozitiva; - personalitate comunicativa si dinamica; - sa ai multa rabdare, sa fii amabil si intelegator; - limba engleza nivel conversational ( obligatoriu ) ; - interviurile se sustin pe skype, va rugam sa includeti in cv si un id de skype; - experienta profesionala este un avantaj; Nu percepem comisioane sau taxe ,dar candidatii trebuie sa aiba aproximativ 300 GBP in momentul plecarii , pentru transport si diverse cheluieli in Anglia , pana incep sa munceasca Care sunt atributiile unui live in carer -sa ajute pacientul la imbracat,spalat,pieptanat -sevirea meselor principale -pregatirea patului pentru culcare - curatenie -administrare medicamente - cumparaturi - companie Daca oferta noastra nu e pentru tine dar cunosti pe cineva care este interesat si si doreste sa plece recomada-ne si pe tine te rasplatim cu 250 lei, pentru fiecare persoana care se angajeaza !!

 • Recrutam pentru companii din Anglia:: - Barbati si femei pentru a lucra ca si support workers; - Femei pentru a lucra in azile; - Femei pentru a lucra ca si live-in; - Femei si cupluri pentru a lucra ca si domiciliary carers. Companiile din Marea Britanie ofera: - Contract de munca full time; - Salarizare motivanta : • Incepand de la 8.00 GBP/ h pentru support workers; sleeps-in (obligatoriu 1 sau 2 nopti/ saptamana) se plateste cu 35 GBP / noapte • Incepand de la 8,50 /h pentru azile (poate creste in functie de experienta); • Incepand de la 500 GBP/ saptamana pentru live-in; - Cazare contra cost ( aproximativ 300-400 GBP/luna in functie de locatie); - Concediu platit 28 de zile / an; - Asigurare de viata si asigurare in caz de accident; - Asistenta in obtinerea NINo si a cardului bancar; - Training de specialitate GRATUIT; - Posibilitatea de avansare in cadrul companiei; - Interviurile se tin pe skype; - Interviurile pentru support workers se vor tine live Candidatul ideal trebuie sa: - Vorbeasca limba engleza la un nivel mediu; - Isi doreasca sa lucreze cu persoane in varsta; - Fie o persoana calma si pozitiva; - Aiba cazierul curat; - Isi doreasca sa invete in cazul in care nu are experienta in domeniu; - Aiba carnet de conducere categoria B ( doar cei care aplica pentru domiciliary ). - Interviurile se tin pe skype; NU PERCEPEM COMISIOANE SAU ALTE TAXE!!! Posturile sunt in toate zonele din Anglia Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un cv ( in engleza) la marinescu_norica@yahoo.com , pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon Daca oferta noastra nu e pentru tine dar cunosti pe cineva care este interesat si si doreste sa plece recomada-ne si pe tine te rasplatim cu 250 lei, pentru fiecare persoana care se angajeaza !!

 • Companii din Marea Britanie , angajeaza : barbati, femei si cupluri , pentru a lucra ca si ingrijtori in azile Ce se ofera: - contract de munca legal ,incheiat direct cu angajatorul din Marea Britanie ; - contract de munca full time, minim 40 ore / saptamana, garantat; - salariu incepand de la 8.50 GBP / ora - asistenta in obtinerea NINo si a cardului bancar; - training de specialitate gratuit; - concediu platit 28 de zile / an ; NU SE PERCEP TAXE SAU COMISIOANE !! Ce se cere : - o atitudine pozitiva; - personalitate comunicativa si dinamica; - sa ai multa rabdare, sa fii amabil si intelegator; - limba engleza nivel mediu, se accepta si nivel incepator ; - experienta profesionala constituie un avantaj;, dar nu este obligatorie. Daca oferta noastra nu e pentru tine dar cunosti pe cineva care este interesat si si doreste sa plece recomada-ne si pe tine te rasplatim cu 250 lei, pentru fiecare persoana care se angajeaza !!

 • Angajam shaormar, 200 lei/ 13 ore, in Bucuresti, zona sector 5. Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati la nr. din anunt.

 • Angajam personal fast-food (fete la bucatarie), zona sector 5, salariu atractiv. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Caut o doamna care sa aibă experienta cu copii, calma înțelegătoare atenta la nevoile micuței, programul este de doua zile cu doua iar salariu este de 70 de lei mai multe detalii la nr de telefon 0768140180

 • Cautăm șofer pentru dubă 3,5T pentru comunitate! Mașinile sunt Renault Master 2019 cu prelată, dotate cu cabină pentru dormit, AC și încălzire în staționare. Se lucrează doar în afara țării, plecare 6 săptămâni cu 2 săptămâni libere. Media de kilometri lunari este de 15000km. Se asigură transportul până la mașină și înapoi. Contractul se întocmește pe România. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați! Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarele de telefon: 0746017612 / 0723132583

 • Echipa rigips executam lucrari de gips carton ,tavane pereti despartitori masti scafe compartimentam mansarde in bucuresti si in ilfov preturi negociabile calitate garantata

 • Firma cu activitate în domeniul HORECA angajeaza sofer cat B cu contract de munca perioada nedeterminata. Programul este fix, de 8 h. Salariul se negociază la interviu. Detalii la telefon

 • Ofer servicii de menaj complet ( curatenie, calcat , gatit si optional supraveghere copii ). De preferat familie care doreste angajament pe termen lung , cer si ofer seriozitate . Mai multe detalii se pot stabili la telefon .

 • Gradinita privata angajeaza persoana cu urmatoarele atributii: - asigura curatenia in spatiile de lucru - ingrijire/supraveghere copii - program 8 ore Cerinte: - persoana calma, responsabila, ordonata, cu dragoste pentru copii - rezistenta la stres

 • Angajam operator facturare / relatii clientii magazin online ceai si cafea. Responsabilitati: - mentinerea relatiei cu clientii - gestionarea bazei de date cu clienti/produse/actualizare preturi pe site - intocmirea documentelor (facturi, chitante, avize, AWB-uri, NIR-uri) - urmarirea stocului de produse Cerinte: - cunostinte foarte bune de PC (Microsoft Office - Word, Excel) - engleza nivel mediu - bune abilitați de comunicare atat cu clientii cat si cu colegii - capacitatea de a solutiona eficient solicitarile si reclamatiile clientilor - experienta anterioara constituie un avantaj Te asteptam in echipa noastra daca iti doresti mediu de lucru placut, cu colectiv tanar, posibilitate de dezvoltare personala. Salariu fix, negociabil in functie de experienta. Daca vrei sa ne cunoastem, trimite-ne CV-ul tau. Detalii la telefon: 0735700071

 • Salveaza cautarea