Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Buzau Experienta: Experienta 1-3 ani Disponibil imediat

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Compania eastRecruiting angajează tranșatori cu experiență, pentru o macelarie cu punctul de lucru în Halle, Germania. Se cere și se oferă seriozitate. Sarcini: - Tranșare porc si vita - Dezosare - Asigurarea curățeniei în spațiul de muncă Cerințe: cunoașterea limbii germane sau a limbii engleze nivel conversational experiență în domeniu permis auto și mașină personală repr. avantaj posibilitate de începere imediată Ofertă: Contract de muncă direct cu angajatorul Salariul începând de la 14,79 brut/oră -> 15,52 Transport internațional decontat 80% Program de lucru 40 -48 ore/săptămână Cazare contra cost Dată de începere: Imediat Durată proiect: nedeterminată Locația : 06130 Halle -47 km de Leipzig. Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul necesar la: Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: Luni - Vineri în intervalul orar 09:00 17:00

 • 1

  Angajăm din șomaj ospătari și bucătari cu vârsta de peste 45 ani, (pt.convenție)cu experiență!!

 • 5

  Angajez vănzătoare ,cu experiență ,poate să aibă și peste peste 45 ani!! Condiții:să fie din Buzău !!Dacă are experiență,este un mare avantaj!!!Magazinul este de haine și este în Buzău !!Vă rugăm respectați anunțul!Program pt.informații de luni până vineri 10-16 !

 • Frigotehnica angajeaza coleg in judetul Buzau. Candidatul ideal Experienta anterioara in service pentru instalatii frigorifice Studii tehnice d specialitate Disponibilitate la deplasari Dorinta si curiozitate d a invata echipamente noi Inclinatie catre domeniul tehnic, seriozitate, spirit d initiativa Disponibilitate pentru dezvoltare profesionala permanenta Disponibilitate pentru program prelungit si deplasari interne. Calificare Frigotehnist - constituie avantaj. Descrierea jobului Efectueza operatiuni service si mentenanta la instalatiile frigorifice Asigura suport tehnic precum si functionarea in conditii bune a instalatiilor frigorifice de care raspunde. Pachet beneficii: Pachet salarial motivant Tichete de masa Asigurare medicala de sanatate Sistem de bonusuri si compensatii in conformitate cu prevederile interne Formare profesională in concordanta cu domeniul Participare la traininguri si expozitii de specialitate Automobil de serviciu, tableta, telefon mobil Mediu de lucru plăcut intr-o echipa profesionista si dinamica Descrierea companiei Frigotehnica este unul dintre furnizorii importanti in domeniul frigului din Romania si ofera solutii complexe de frig pentru segmentul de retail si industrial.

 • Restaurant nou in Ramnicu Sarat angajaza chelnerita cu experienta! Sediu: Ramnicu Sarat, zona pod Program lucru: 8: zi lucru / o zi libera Cerinta obligatorie: experienta minim un an in domeniu! Inainte de angajare se da proba in sala de mese 2 zile! Se ofera carte de munca pe perioada nedeterminata si contract de munca pe 8 ore! Interviurile se tin doar in weekend!

 • 2

  Hotel Avenue Buzau angajeaza -Ospatar cu experienta, de preferat femeie.

 • Salveaza cautarea