Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Buzau

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 413 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Executam case la rosu si la cheie, apartamente, garsoniere la cheie, Faianta,gresie,gleturi,rigips,parchet,lanbriu,tencueli, ape,izolatii cu polistiren,izolatii blocurii cu carton,etc.

 • amenajări interioare execut lucrări de interior si de exterior

 • 3

  Angajam ELECTRICIAN INTRETINERE MASINI SI UTILAJE INDUSTRIALE - AUTOMATIST-cu experienta pe un post similar pentru fabrica de constructii cunoscuta din Buzau. Se ofera : - salariu motivant + tichete de masa in valoare de 400 lei+ alte beneficii. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • 6

  Angajez soferi tir cu experienta pentru curse Romania-Germania-Romania.Plata diurnei de 400 Euro/cursa se face la terminarea cursei,iar salariul pe Romania este de 2080 Lei. Telefon contact 0746331042.

 • 1

  Transport marfa intern

 • Doresc a ma angaja.in Buzau.detin permis cat.B.C.E.Experienta pe bascula 8 4si cap tractor si semiremorca.Nr..de contact.

 • Firmă de construcții cu Punct de lucru Doar in Brașov, angajează in domeniul constructiilor dulgheri și personal necalificat. Se asigra Cazare si o Masa pe zi, transportul se decontează la 2 saptamani.

 • 13

  Sala jocuri angajează urgent fata cu experiența sau fără in dorobanti salariu 1700 RON plus bonusuri din cistiguri

 • 1

  Transport marfa duba 3,5Tone 8ep prelata intern nr tel

 • Angajam bucatar cu experienta pentru o locatie noua a unui cunoscut restaurant din Buzau, moderna, in centrul orasului. Salariul motivant, program flexibil Urmarim urmatoarele aspecte: - Persoana decenta, serioasa, punctuala, pasionata de gastronomie - Asumarea si respectarea sarcinilor, respectarea retetarelor si a gramajelor - Dorinta de a invata si a-si imbunatati cat mai repede aptitudinile in bucatarie - Abilitati de comunicare si organizare - Creativ, energic, proactiv, cu spirit de echipa dezvoltat - Ordonat, rezistent la stres si lucru sub presiune - Clinic sanatos si apt de munca fizica - Rigurozitate în ceea ce prive te regulile de igienă în alimenta ia publică - Un simt al esteticului culinar dezvoltat

 • 4

  Doresti un mediu de lucru placut, vesel ,si cu satisfactii materiale? Nimic mai simplu : vino alaturi de o echipa tânără si frumoasa, la Garden Restaurant Buzau, situat langa statia peco OMV-pod Maracineni( in drumul catre Dedeman) si iti vom detalia responsabilitatile acestui post !

 • 1

  Suntem o firma de transport si cautam un sofer de camion cu atestat si card tahograf. In special facem rute dus-intors,nu ne plimbam prin europa. Facem curse Romania-Norvegia si retur.returul poate fi si din Suedia sau Polonia.

 • Hotel 3 stele cu restaurant specific romanesc angajeaza ospatarita cu experienta Cazare gratis camera single cu baie proprie 3 mese pe zi gratuite Contract de munca Mai multe detalii la tel sau watsapp

 • Rog seriozitate si ofer seriozitate nr telefon buzau

 • biciclete de vazare in buzau aprope Novo

 • 6

  Angajam in conditii atractive: - Inginer mentenanta sisteme de detectie incendiu si evacuare fum - Tehnician sisteme detectie - Montator trape fum - Necalificati - Aplicatori Hidroizolatii PVC - Tinichigiu flashinguri tabla Oferim: - Salariu atractiv in functie de aptitudini - Cazare asigurata - Transport decontat - Diurna zilnica Telefon contact: 0754544280 Valabil pentru : Calarasi, Ilfov, Teleorman, Pitesti, Ploiesti, Galati, Braila, Buzau, Ialomita, Giurgiu

 • Vă oferim oportunități de muncă pentru indivizi și grupuri de montatori construcții din oțel, placări de hale și construcții de acoperișuri, muncă de lungă durată în Franța. Obiectul muncii: - Asamblarea construcțiilor industriale și comerciale din oțel, lucrări conform desenelor tehnice, asamblarea și montarea construcțiilor, punerea șuruburilor, măsurarea diagonalelor, centrări, - Asamblarea acoperișurilor cu profil trapezoidal și panouri sandviș - Placarea și izolarea termică a halelor cu tablă trapezoidală și panouri tip sandviș - Muncă la înălțime, pe platformă de ridicare și lucrări de asamblare și lăcătușerie, finisări, îndoirea și tăierea tablei Cerințe: - Experiență în domeniu de minim 2 ani - Citirea documentației de desen tehnic - Competențe de lucru cu platforma de ridicare - Competențele în sudarea cu electrod constituie un avantaj, nu o condiție - Cunoașterea unei limbi străine (franceză, engleză) reprezintă un mare avantaj, însă nu și condiție Oferim: - Contract de muncă, salariu începând cu 2000 net, în funcție de comenzile concrete, experiență și cunoștințe lingvistice - Cazare asigurată și plătită de angajator - Salariu la data de 15 a lunii, posibilitate de a lua avans până la suma de 500 - Posibilitate de muncă sezonieră de lungă durată - Asigurare socială și de sănătate plătită în țara de desfășurare a proiectului Dacă sunteți interesat, trimiteți-ne CV-ul dvs. la .

 • 1

  SUDOR 111/114 FRANȚA Ofertă de muncă pentru indivizi și grupuri, pentru poziția de Sudor sudură cu arc electric, cu electrod învelit (111) și cu electrod în flux, fără gaz de ecranare (114) în Franța. OBIECTUL MUNCII: - Sudarea panourilor și construcțiilor din oțel pe silozurile pentru cereale - Sudarea construcțiilor din oțel la înălțime, de pe platforma de ridicare SALARIU (net): începând cu 13 / h (2300 2400 și mai mult) net, cu contract de muncă. Asigurăm și plătim cazare. MUNCĂ PE PERIOADE DE LUNGĂ DURATĂ. CAPACITĂȚI ȘI ABILITĂȚI PERSONALE: - Certificat de sudor valabil 111, 114 - Practică și experiență cu aceste tipuri de suduri de cel puțin 1 an - Operarea platformelor de ridicare - Cunoașterea limbii franceze constituie un avantaj, nu condiție AVANTAJE ȘI BENEFICII ALE ANGAJAȚILOR: - muncă pe perioade de lungă durată - contract de muncă - cazare asigurată și plătită de angajator - salariu la data de 15 a lunii, posibilitate de a lua avans până la suma de 500 - asigurare socială și de sănătate plătită în țara unde efectuați munca Puteți începe munca din ianuarie sau în funcție de acord. Dacă sunteți interesat de oferta noastră, trimiteți-ne CV-ul dvs. la .

 • Spalatorie Auto angajeaza personal fete/baieti cu experienta ... salariu atractiv + bonusuri .. mai multe detalii la nr de telefon !

 • 1

  Angajez spălător auto cu experienta.

 • Salveaza cautarea