Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Buzau Mucesti-danulesti

Categorii

Judete

Localitati

Pret
  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Daca aveti varsta cuprinsa intre 18-59 de ani si sunteti in cautarea unui loc de munca , noi cautam persoane apte de munca pentru depozit de legume fructe din Suedia pentru sortare si ambalare la banda. Oferim un salar de 2500 euro/net, casare si masa asigurate , iar orele suplimentare platite separat. Pe toata perioada contractului beneficiati de asigurare medicala si daca aveti copii minori veti primi indemnizatie pentru cresterea acestora de la statul suedez..Se asigura transport, cazare si o masa la pranz. Daca sunteti interesati si doriti sa ocupati un loc de munca , va asteptam sa ne contactati zilnic de L-S intre orele 9-20 la nr de telefon 0741731662.

  • Cautam barbati si femei iubitori de animale pentru ferma mixta de animale. Se lucreaza la hranit, ingrijit animale si curatenie in boxele unde sunt adapostite. Contractul de munca este pe perioada nedeterminata, salariul net/luna porneste de la 2500 euro, orele suplimentare se platesc extra, programul este unul normal de munca, se poate pleca si in cuplu. Informatii suplimentare puteti obtine la numarul de telefon: 0731461671 de L-S intre orele 9-20.

  • Companie din Irlanda angajeaza personal pentru o ferma de ciuperci.! CONTRACT PE TERMEN LUNG! Cautam persoane serioase si dornice de munca, disponibile pe o perioada lunga de timp. Salarizarea incepand cu 1700 euro/ luna, se lucreaza 8 ore/zi, 5 zile/sapt. Cu posibilitate de ore suplimentare.Cazare: in case complet mobilate si dotate, inclusiv cu masina de spalat, Cerinte: Experienta anterioara nu este necesara, dar prezinta un avantaj. Nu se cere limba straina! Pentru informatii si detalii pentru depunerea dosarului de angajare ne puteti contacta de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel.

  • Salveaza cautarea