Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Buzau Mucesti-danulesti

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Ferma de cai din Germania care se ocupa cu cresterea, intretinerea si ingrijirea cailor sportivi si de agrement cauta personal pentru angajare.Castiguri substantiale si bonusuri suplimentare la fiecare sfarsit de saptamana.Se ofera cazare, o masa calda/zi, transport asigurat de angajator.Se pleaca prin contract direct cu angajatorul, se accepta si cupluri.Limba germana nu este obligatorie.Informatii suplimentare la tel.0720843410 de L-S intre orele 9-20.

  • Candidatul ideal: 1. Abilități de comunicare, coordonare și control; 2. Bine organizat, capacitate de a-și planifica bine timpul și a prioritiza sarcinile; 3. Axat pe rezultat; 4. Cunoștințe limba română, rusă, engleza. 5. Capacitatea de a prezenta produsul și de a vinde; abilități de negociere; Oferta: - Un pachet salarial atractiv; - Șansa de a face parte dintr-o echipă dinamică și profesionistă. Persoanele interesate pot expedia un mesaj pe e-mailul cu mențiunea Agent vânzări online. Vă mulţumim anticipat! Lucrul constă în: - Editarea ofertelor publicitare. - Expedierea mesajelor prin e-mail. - Lucru în rețele de socializare. - Lucru pe site-uri de anunțuri. Cei interesați rugăm să ne scrie la adresa de mail alex_agax@yahoo.com

  • Angajez muncitori calificati si ne calificati in constructii cu experienta.Meseriasi pe izolari termice placat cu polistiren,adeziv,decorativa. Se cere seriozitate si proba de lucru Se ofera: Cazare asigurata. Angajare cu carte de munca Salar Aproximativ 4500 de lei.La zi 160-200 lei in functie de pricepere.Bucuresti si zone limitrofe.Sunati pentru detalii.Multumim!

  • Salveaza cautarea