Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Calarasi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Candidatul Ideal -permis cat. C+E; -certificat de pregatire profesionala (CPP); -card tahograf; -certificat ADR (pt.colete); -cazier judiciar; -experienta minim 1 an pe rute externe; Descrierea jobului -transport de marfa cu camioane in perfecta stare de functionare,marca SCANIA; -perioada de lucru se desfasoara astfel: 4 saptamani la munca cu 2 saptamani repaos, acasa Oferim: -contract de munca pe perioada nedeterminata; -oferim pachet salarial atractiv (plata fara intarzieri, bonusuri lunare); -transport gratuit din tara pana la locatia camionului, cu masinile societatii sau cu avionul; -se respecta timpii de conducere cu strictete,fara a fi admise depasirea acestora; -respectarea termenelor si conditiilor legale de munca; -mediu de lucru profesionist, dispecerat in limba romana; -training profesional pentru soferi; -camioane dotate cu telefon de serviciu si sistem de comunicare, pentru a va ajuta sa tineti legatura permanent cu echipa de dispeceri. Candidatii fara experienta care doresc sa se alature echipei noastre,vor beneficia de: -program de formare profesionala; -suport continuu pentru integrarea in activitate; -siguranta,instruire si suport pe traseu in limba romana; -salariu fix pe tara + diurna crescatoare in functie de experienta acumulata.

 • 1

  Societatea noastra cu o experienta de 10 ani in domeniu achizitiilor publice va sta la dispozitie cu urmatoarele: *Intocmire oferta tehnica memorii tehnice , diagrama gantt , planul calitatii , proceduri tehnice de executie etc. *Intocmire oferta financiara formulare F1, F2, F3, F4, F5 , C6, C7, C8, C9, situatii de plata , antemasuratori , BOQ *Asistenta in depunerea documentatie in cadrul licitatiei *Asistenta pe durata licitatiei *Asistenta pe parcursul executiei *Procese verbale *Atasamente *Nota de comanda suplimentara *Nota de renuntare *Cartea tehnica a constructiei *Specialisti RTE RCTCC *Servicii de proiectare *Servicii de dirigentie de santier

 • 1

  Hai și tu în echipa Heisterkamp dacă îți dorești un loc de muncă stabil, de încredere și sigur! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Îți oferim: -training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; -training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; -transport dus-întors asigurat de la sediul firmei până la bază cu avionul; -punctualitate si corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); -bonus de loialitate; -flotă modernă de camioane DAF și MERCEDES EURO 6, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; -dispecerat în limba română cu acoperire de 24/7; -asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24/7; -decontarea atestatului ADR; -decontarea parcărilor securizate; -avansuri săptămânale la cerere; -condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde, Gent); -oportunitatea de a lucra pentru una dintre cele mai mari și stabile companii de trucking din Europa. Este necesar să ai: -permis de conducere categoriile C + E; -certificat de pregătire profesională ADR (colete); -certificat de pregătire profesională; -card tahograf; -motivație, seriozitate și profesionalism; -cunoștințe minime de limba engleză. Publi24_16469<span><a class="showNumber" data-tel="07650">07 arata numarul</a></span>

 • Angajez ingrijitor animale pentru animale de carne (nu se mulg), doar scos pe pasune. Salariu : 3000 RON Acceptam si familii. Ferma este la marginea islazului , exista curent electric, apa curenta .

 • SC Montrans SRL angajeaza Sudor cu electrod, mig mag, tig Montator Muncitor necalificat Activitate de montaj la un cuptor industrial Se cere: Disponibilitate deplasari in interes de serviciu (oferindu-se diurna) Responsabilitate, seriozitate, implicare. Se ofera: Program de lucru full-time; Locatie santierului este Călăra i Salariu intre 2400 si 4000RON/NET in mana Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate. Adresa de contact: Tel:

 • SC Montrans SRL angajeaza Sudor cu electrod, mig mag, tig Montator Muncitor necalificat Activitate de montaj la un cuptor industrial Se cere: Disponibilitate deplasari in interes de serviciu (oferindu-se diurna) Responsabilitate, seriozitate, implicare. Se ofera: Program de lucru full-time; Locatie santierului este Călăra i Salariu intre 2400 si 4000RON/NET in mana Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate. Adresa de contact: Tel:

 • 1

  Angajam in condiții avantajoase: 1. Montatori luminatoare si trape pentru evacuare fum 2. Coordonator echipa montaj 3. Muncitori necalificati 4. Electricieni sisteme desfumare 5. Hidroizolatorii 6. Tinichigii flashinguri tabla Se ofera: Salariu intre 3000-5000 in functie de aptitudini Cazare asigurata Transport decontat Diurna zilnica

 • Sc angajează urgent meseriași dulgheri care lucrează după plan și fierari.dacă se poate să aibă permis auto..Lucrări sunt în toată țara..se oferă cazare și masă și 300 de ron pe zi. se lucrează în telecomunicații.

 • 6

  Societate de constructii angajeaza Personal tehnic de specialitate: 1. lucrari retele canalizare si alimentare cu apa 2. lucrari de lacatuserie si confectii metalice 3. lucrari de constructii civile de rezistenta, arhitectura si instalatii

 • Cunostinte minime electrica Mecanica minim 2 ani Cunostinte minime diagnoza Permis categoria B obligatoriu Program 08:30 - 17:30 / 8 ore + 1 ora pauza De preferat cu domiciliul in Jud. Calarasi. Se acorda salariu + tichete de masa + transport asigurat . Service Flota proprie : Isuzu, Iveco, Citroen.

 • 9

  Angajam muncitori necalificati pentru poducere ladite din lemn, calificare la locul de munca. Asiguram contract de munca si cazare pentru persoanele din provincie. Salariu motivant. Rugam seriozitate!!!

 • Angajam casier/a cu sau fără experiență, program și salariu atractiv, agenție pariuri sportive, pentru detalii ne auzim la tel . un.

 • 1

  angajam masinist-tiparitor, cu sau fara experienta. instruire la locul de munca, oferim carte de munca, bonuri masa, prime de sarbatori. Cerinte: persoana de sex masculin, de preferat cu varsta peste 40 ani seriozitate si responsabilitate fata de munca depusa Telefon:

 • GLASCONFORT CONSTRUCT SRL avand sediul social in Loc. Fundulea, Oras Fundulea, Str. Garii, nr 7. IN IMOBILUL INTABULAT CF22060, CLADIREA C2, judetul Calarasi, avand CUI 39183302 si J51/306/2022, scoate la concurs urmatoarele posturi: - Muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet cod COR 931301 - 4 posturi -agent vanzari cod COR 332203 - 1 post Selectia va avea lor pe baza CV-urilor, vineri, 21.07.2022. CV urile se vor trimite la adresa de mail si numar de telefon afisate. P

 • Lucrurile frumoase sunt rezultatul muncii responsabile! Daca la tine "nu merge asa", esti curios sa descoperi lucruri noi, ai rabdare si atentie la detalii atunci poti incerca sa te alaturi echipei noastre. Iti oferim oportunitatea sa inveti, sa te dezvolti, sa te exprimi, sa fii tu! Nu te amagi, nu este un post de filozof; ne folosim mainile conectate la creier pentru a obtine finisaje spectaculoase! Responsabilitatea principala este pregatirea si vopsirea. Sigur nu te vei plictisi! - Diversitatea lucrarilor ne starneste dorinta de a cauta solutia potrivita. Putem personaliza trim-urile de interior ale unui automobil, carenele unei motociclete, intrerupatoarele din casa, arma de vanatoare, jucaria copiilor, elemente publicitare, corpuri de mobilier, etc; Asadar, zilele tale nu vor semana si nu se vor transforma in monotonie. Fiecare este diferit iar noi intelegem si respectam acest lucru. Iti oferim respectul cuvenit, atmosfera placuta de lucru, flexbilitate si suport pentru a te integra. NU iti cerem experienta in domeniu! - Daca esti interesat vei "fura" meseria si iti vei dezvolta propriul stil de lucru.

 • 1

  Angajam montatori mobilier, tamplari cu experienta si operatori masina aplicat cant ABS. pentru tamplari cu experienta se ofera salariu motivant.

 • Firma de constructii, angajeaza lacatusi si sudori Mig Mag, polizori. Punctul de lucru se afla la o hala de constuctii in zona Oltenita-Calarasi. Rugam seriozitate. Relatii intre orele 08.00-17.00

 • 2

  Muncitor calificați și necalificați.

 • Candidatul Ideal studii: Medii experienta : în specialitate: 2 ani autorizatie de stivuitorist Descrierea jobului Manipuleaza marfa din depozit asigurand manipulantilor accesul la produsele necesare pregatirii comenzilor; Manipuleaza paletii de la comenzile pregatite asezandu-i in locurile de asteptare pentru verificare de catre gestionar; Participa la asigurarea paletilor pentru incarcare si executa incarcarea acestora in camioane in ordinea si dupa indicatiile Sefului de livrari si numai dupa ce au fost verificati de catre gestionar; Descarca din camioanele sosite la receptie marfurile numai in prezenta gestionarului si le introduce in depozit la locurile lor dupa verificarea de catre gestionar; Participa impreuna cu gestionarul la verificarea marfurilor la primirea din productie sau de la terti si la livrari; Participa activ la operatiunile de incarcare/descarcare a marfii la/din magazia firmei; Raporteaza superiorului ierarhic orice neconconformitate observata; Utilizeaza eficient spatiul de depozitare a marfurilor ; Asigura miscarea stocurilor si asezarea marfurilor in spatiile destinate acestora mentiand ordinea si curatenia in depozit; Asigura manipularea tuturor paletilor (articolelor) de volum sau greutate respectand normele de siguanta; Asigura incarcarea acumulatorilor de la stivuitor conform necesarului astfel incat pe timpul de lucru sa nu existe incapacitate de utilizare ; Participa la efectuarea inventarierilor sau verificarilor periodice; Instiintarea Sefului direct in momentul aparitiei unor defecte de material sau neconformitati datorate prelucrarii sau defectarii accidentale a acestora in manipularea lor; Respectarea Planului de Mentenanta Anual si a mentenantei periodice a echipamentului de lucru, conform Instructiunilor de Lucru si de Mentenanta, precum si intretinerea conform cu Cartea Masinii; Respecta programul de lucru. Raspunde de: modul de manipulare a comenzilor (pentru evitarea deteriorarii pe timpul manipularii sau transportului); modul de intretinere echipamente de lucru; desfasoara activitati de manevrare marfa si utilaje in cadrul sectiei de productie, aranjarea articolelor in sectie. Beneficii: Salariu motivant; Bonus de performanță; Tichete de masă; Abonament de sănătate în rețeaua privată Regina Maria;

 • Salveaza cautarea