Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Persoane Disponibil imediat

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Pescarie și cramă de vinuri La Zbârlitu. Nr tel .

 • Suntem în căutarea unui nou membru în echipa noastră . Postul nu necesita experienta anterioara dar constituie un avantaj. Salariu compus de 2400 lei. Pentru detalii legate de program, ruta și ce implica postul va rog sa ma contactați.

 • 1

  Daca vrei sa lucrezi intr-o florarie si vrei sa faci parte din echipa noastra, te aștept cu CV-ul la magazin între orele 10-17 Cautam persoane creative, atente la detalii, punctuale, cu bune abilitati de comunicare si cu atitudine pozitiva si optimista. Responsabilitatile tale sunt: executarea buchetelor si aranjamenelor florale, ingrijirea florilor.

 • 18

  angajam vanzatoare cu experienta îndelungată pentru un magazin alimentar. salariu 2500 lei

 • Market Rovine,( lângă Banca Transilvania) angajez vanzatoare cu jumătate de norma o persoana serioasă pentru postul de vanzator în magazin alimentar cu jumătate de norma. Se lucrează 3 zile pe săptămâna. Postul necesita minime cunoștințe de a lucra la un pc, pentru programul de vânzare. Experiența în domeniu constituie un avantaj.Mai multe detalii aflați la magazin sau la tel.

 • 2

  Căutăm persoane cu experienta, cu dorinta de a se dezvolta si a prelua managementul unui magazin care desfasoara vanzare cu amanuntul / magazin alimentar. Profil: - Experienta in coordonarea echipei sau dorinta reala de dezvoltare personala si profesionala, de a deveni un manager bun; - Abilități puternice de organizare și gestionare a timpului; - Proactivitate si o aten ie distributivă pentru ca magazinului sa nu ii lipseasca nimic; - Rezisten a la sarcini repetitive i stres; - Capacitate de a face fata momentelor tensionate cu clientii in perioadele aglomerate; - Orientare catre clienti si nevoile lor; - Capacitate de a conduce prin exemplu, de a motiva și dezvolta personalul; - Capacitate de a programa și executa mai multe sarcini simultan; - Orientat spre obiectiv; - Flexibilitate și capacitate de rezolvare a problemelor; - Asumarea responsabilitatii, implicare si seriozitate; - Excelente abilități de comunicare și interpersonale; - Capacitatea de a lucra autonom și ca parte a unei echipe; - Cunostinte PC, MS OFFICE - Obligatoriu. Descrierea jobului - Organizeaza si coordoneaza activitatea magazinului din subordine ca pe un centru de profit; - Coordoneaza, motiveaza si instruieste personalul din subordine; - Planifica, monitorizeaza, evalueaza si sustine activitatea personalului; - Asigura atingerea obiectivelor magazinului; - Urmareste si analizeaza indeplinirea targeturilor; - Raspunde de mentinerea stocurilor de marfa la un nivel optim; - Verifica constant stocurile de marfa existente in magazine si in depozit; - Responsabil cu recrutarea, selectia si evaluarea personalului; - Obtine o imagine comerciala in magazine menita sa faciliteze clientului decizia de cumparare. Descrierea companiei Suntem parte din rețeaua internațională de magazine de tip discount din Rusia care opereaza sub marca Svetofor , prezenta în Rusia, Kazahstan, Belarus si China. In țările din UE suntem cunoscuti prin supermarketurile sub denumirea MERE", iar in Romania suntem prezenti in 6 locatii importante.

 • Angajam vanzatoare magazin naturist Cerinte: - operare pe calculator - nefumatoare Constituie avantaj: experienta in vanzari, domiciliu in Alba Iulia CV-urile se trimit la office(a-t)ganapati(punct)ro sau se lasa in magazinul din centru(adresa e pe site, vezi foto2) Informatii la telefon. Salarizarea nu se discuta telefonic.

 • Angajam lucrator comercial in magazin instalatii tehnico-sanitare Floresti. Magazinul se afla in localitatea Floresti str.Avram Iancu nr.153, jud Cluj Cautam persoane serioase, adaptabile , cu capacitate buna de invatare a lucrurilor noi, persoane detinatoare carnet conducere cat.B Oferim salariu motivant cu contract de munca+bonuri de masa de 20 lei/zi lucratoare Contact: e-mail:

 • Disponibilitate de a invata

 • 2

  Societate comerciala cu sediul in Vama Veche cautam pentru sezonul estival casieri , manipulanti , ospatari si bucatari.

 • 45

  Ce cautam? Angajam personal curatenie (femei) si (barbati - pentru carucioare) - Hypermarket Focsani Ce oferim? Conditii avantajoase de salarizare, bonuri de masa, plata ore suplimentare, bonusuri de recomandare, spor de vechime. Ne puteti contacta de luni pana vineri la numarul de telefon .

 • 5

  S.C. angajează personal magazin alimentar zona "Clujana" cu sau fără experiență, salarizare începând cu 2000 RON net.Program flexibil. Pentru detalii sunați la

 • 16

  Angajam vanzatoare/casiera in magazin alimentar cu autoservire. Cerintele noastre: -fii sociabil/a si sa iti placa sa lucrezi cu oamenii; -ai o atitudine pozitiva; -fii un bun coleg. Descrierea jobului: -incasarea la casa de marcat a produselor; -efectuarea de comenzi cu furnizorii; -luarea marfii in primire. -aranjarea produselor la raft Program : 5 zile - zile libere; 5 zile 13:00-21:30 2 zile libere. Locatia se afla in sector 5, Soseaua Bucuresti Magurele Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru a va programa la un interviu. Telefon

 • 10

  Magazinul OVE situat in B-ul Ceahlau nr 20,bloc 103,sector 6 ,Bucuresti,angajeaza lucrator comercial pentru aranjat marfa pe raft.Program o zi cu o zi,salariul pe 15 si 30,concediu de odihna 21 de zile/an,prime de performanta ,prime de sarbatori

 • 2

  Angajam fete pe postul de operator sala de jocuri! Se accepta atat cu experienta cat si fara! Ne dorim o persoana sociabila, serioasa si punctuala. Daca te regasesti in aceasta descriere ne dorim sa te cunoastem! Oferim salariu atractiv si un mediu placut de lucru!

 • 2

  Încasator parcare Oraș Giurgiu Program flexibil Contract de colaborare Mai multe detalii la telefon

 • 1

  SINTEZA SA ORADEA SOS. BORSULUI NR.35 angajeaza: AGENT ACHIZITII 1. Scopul general al postului : achizi ionarea de materii prime, materiale, echipament protectie, echipament & consumabile birotica , antidot, orice alte bunuri necesare în cadrul societă ii, in vederea asigurarii derularii activitatii acesteia in conditii optime. 2. Obiectivele postului Administrarea activită ii de achizi ionare a tuturor materiilor prime i celorlalte bunuri necesare desfă urării activită ii societă ii în conformitate cu politica firmei; Prospectarea pie ei i concuren ei dintre furnizori în vederea ob inerii celor mai bune pre uri cotate pe pia ă ; Rela ionarea i dezvoltarea continuă a colaborării cât mai eficiente cu furnizorii societatii; Organizarea activitatii de logistica, in special pe linia aprovizionarii, transportului si depozitarii materiilor prime si materialelor achizitionate 3. Descrierea sarcinilor / atribu iilor / activită ilor postului Prospectarea continuă a poten ialilor furnizori în func ie de strategia societă ii; Stabile te contacte cu noi furnizori; Evaluează oportunitatea acceptării de noi furnizori; Solicită oferte de pret inând cont de particularită ile fiecarei solicitari venita din partea departamentelor operationale ale societatii; Negociaza cu furnizorii cele mai bune conditii de pret si plata, in conformitate cu strategia societatii; Negociaza si/sau participa la negocierea contractelor de furnizare a materiilor prime, materialelor si serviciilor necesare companiei; 4. Studii superioare.

 • Salveaza cautarea