Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Disponibil imediat Disponibil din: Nan-nan-nan

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Pescarie și cramă de vinuri La Zbârlitu. Nr tel .

 • 18

  angajam vanzatoare cu experienta îndelungată pentru un magazin alimentar. salariu 2500 lei

 • Market Rovine,( lângă Banca Transilvania) angajez vanzatoare cu jumătate de norma o persoana serioasă pentru postul de vanzator în magazin alimentar cu jumătate de norma. Se lucrează 3 zile pe săptămâna. Postul necesita minime cunoștințe de a lucra la un pc, pentru programul de vânzare. Experiența în domeniu constituie un avantaj.Mai multe detalii aflați la magazin sau la tel.

 • 4

  Angajez vănzătoare ,cu experiență ,poate să aibă și peste peste 45 ani!! Condiții:să fie din Buzău !!Dacă are experiență,este un mare avantaj!!!Magazinul este de haine și este în Buzău !!Vă rugăm respectați anunțul!Program pt.informații de luni până vineri 10-16 !

 • 2

  Angajam fete pe postul de operator sala de jocuri! Se accepta atat cu experienta cat si fara! Ne dorim o persoana sociabila, serioasa si punctuala. Daca te regasesti in aceasta descriere ne dorim sa te cunoastem! Oferim salariu atractiv si un mediu placut de lucru!

 • Pentru magazin Shop&Go in zona Crangasi-Giulesti, angajam lucratori comerciali cu experienta dobandita in magazin Shop&Go. Se cer: - Seriozitate si punctualitate - Onestitate - Disponibilitate pentru lucrul in ture cu program Shop&Go Oferim: - Stabilitate printr-un loc de munca sigur, de durata, cu un mediu de lucru relaxat - Salariu dimensionat in functie de gradul de implicare si al disponibilitatii de lucru - Bonus de performanta - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Concediu legal MAI MULTE INFORMATII DOAR LA TELEFON

 • 4

  Magazin alimentar (cu vânzare la raft) situat în zona Bucium Granit, angajează vânzătoare cu minim de experienta în domeniu. Programul de lucru este 6 - 14 și 14-22 în 2 ture. Rog seriozitate. Pt informații și detalii tel. . ... NU angajam minori. Mulțumesc.

 • angajez ,vanzator sau vanzatoare pentru patiserie cofetarie ,in straulesti bucuresti sector 1

 • 3

  Shop&Go (Mega Image) angajeaza Lucrator Comercial in zona Ploiești Vest CV-urile se trimit prin Mesaj Pentru postul de lucrator comercial, candidatii trebuie sa dea dovada de seriozitate si punctualitate la locul de munca, de buna organizare si de atentie, marea parte a muncii concentrandu-se pe intretinerea magazinului. Nu este necesara o experienta anterioara in acest domeniu, dar este bine venita. Ce vei face? Te vei asigura că rafturile sunt aranjate și pline de marfă mereu; Te vei asigura că marfa de la raft este proaspătă și aranjată corespunzător; Vei gestiona corespunzător activitatea de la casa de marcat; Te vei asigura că magazinul este curat; atât sala de vânzare, cât și restul spațiilor; Vei oferi suport clienților în magazin. Cum îți dai seama că te potrivești? Ești amabil și orientat către client; Îți place să lucrezi în echipă; Dai dovadă de implicare și flexibilitate; Experiența în domeniu reprezintă un avantaj; Ești punctual și rezistent la stres; Oferta noastră Pachetul salarial se discuta la fata locului, in functie de experienta. Salariul de baza se va mari in functie de vechimea acumulata, iar de asemenea poate exista si evolutie profesionala, pe o functie mai inalta (sef de tura/sef de magazin). Programul de lucru este in ture, iar activitatea se desfasoara intr-un mediu de lucru placut Angajatii noi beneficiaza de training si suport, in vederea insusirii procedurilor interne. Cerem seriozitate si stabilitate, calitati pe care le oferim si noi la randul nostru. IMPORTANT: In vederea programarii unui interviu, rog trimiteti CV-ul dvs. sau numarul de contact printr-un mesaj

 • 2

  Angajez vânzătoare, Pavcom, subsol, magazin îmbrăcăminte damă.

 • 8

  Angajez vânzătoare magazin peruci/ Program 8 ore: 8:00-16.00 Salariu 2400 lei net Sâmbătă și duminică acasă. CVul trebuie să conțină pe lângă datele standard, poză. CVul poate fi încărcat pe site sau trimis la adresa de email:

 • 9

  Angajez lucrator comercial, casa de pariuri, in Ploiesti, zona: strada Transilvaniei, vis-a-vis de tipografie. Mai multe informatii despre salariu si program la numarul de telefon:

 • Tot ce trebuie sa faci e sa introduci codurile afisate deasupra si la 200$ poti face retragerea, totul e gratis si online. Tot ce ai nevoie e putin timp liber. Link mai jos: https://himoney.xyz/aa78264021119/

 • 5

  Anagajam vanzatoare, magazin tip Quick Food situat in Constanta, capat de linie Poarta 1, in incinta Port Constanta, vis a vis de Administratia Porturilor Maritime Constanta. Spatiul ofera toate conditiile necesare, activitate fiind desfasurata intr-un mediu cat mai bun. Pentru mai multe detalii va rog sunati!

 • 6

  DESCRIERE Suntem o echipă tânără de fete bazate pe responsabilitate si creativitate ! Nu avem joburi pufoase in care mintea si corpul sa stea pe loc ! Cautam colega energică și corectă pentru ca lucram intr un mediu dinamic. CANDIDATUL IDEAL -Experienta profesionala in domeniul comercial reprezintă un avantaj -persoana care invata rapid si cu abilitatea de a rezolva probleme , sarcini multiple  si de a respecta termene limita -persoana inteligentă, îndrăzneață ,perseverenta cu potențial de dezvoltare -abilitatea de a gestiona schimbările si de a asimila rapid noi informații. -nefumatoare RESPONSABILITATI -Sa contribui la asigurarea unei imagini plăcute a magazinului. -sa asiguri ordinea si curățenia spațiului tau de lucru. -mentinerea si dezvoltarea unei relatii pozitive cu clientului -promovarea si vanzarea produselor ,oferind clienților intr un mod profesionist toate informatiile necesare despre produse -participa activ in realizarea obiectivelor magazinului -confecționarea , ambalarea si etichetarea produselor -aprovizionarea si reaprovizionarea produselor la raft -implementarea sarcinilor trasate de către șeful de magazin -folosirea sistemului informatic si a casei de marcat . OFERIM -Training la locul de munca -salariu fix+comision din vânzări -bonusuri competitive -loc de munca stabil -contract de munca perioada nedeterminată TIP JOB :full time POSTURI DISPONIBILE

 • 7

  Angajam personal / Consiler Vânzări ( Vanzator/Vânzătoare) CV-UL se poate lasa direct in magazin Str.Nicolae Bălcescu nr 1 , Complex Junior , magazin MaxAir parter.

 • Salveaza cautarea