Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Bucuresti Sector-6 Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  shop&go mega image angajeaza : -2 posturi lucrator comercial /casier -Sef magazin Dorim persoane serioase,mature Bulevardul Timisoara nr 73,sect 6

 • 9

  Angajam vanzatoare pentru magazin fornetti zona Militari Recidence ,program de la 5:00-19:30 2zile cu 2 liber, duminica inchis Salariu 1700 +bonificatii in functie de vanzare si implicare. Contract de munca pe 8 h. Cerem si oferim seriozitate! Pentru mai multe detalii: Nu ezitați să mă contactați.

 • 19

  angajam vanzatoare cu experienta îndelungată pentru un magazin alimentar. salariu 2500 lei

 • 2

  CAUTAM COLEG /A PENTRU RAION COSMETICA,RUTA MOBILA. MAGAZINE : CARREFOUR MILITARI -AUCHAN MILITARI PROGRAM 8 ORE /ZI CU 2 LIBERE PE SAPTAMANA Salariu: 1500 RON+191RON BONURI MASA+DECONT TRANSPORT+BONUS DE PERFORMANTA .

 • 20

  Ne marim echipa cautam fete disponibile pentru a invata lucruri noi , suntem firmă de producători de mai bine de 20 de ani ! Avem showroom de mobilă vindem de pe poziție cat si la comanda Urgent !!! Salariul atractiv locatia bl. Ghencea 134 minim de varsta 20 35

 • 21

  Magazinul alimentar OVE ,situat in Bucuresti,B-ul Ceahlau nr 20,bloc 103,sector 6 ,Crangasi , angajeaza lucrator comercial pentru a aranja marfa pe raft,program 8 ore/zi,salariul pe 15 si 30 cash sau pe card,concediu de odihna 21 de zile/an,prime de Paste si de Craciun,prime de performanta,salariul in functie de calificare si experienta.

 • Muncim sa implinim ceea ce ne propunem. Facem ca lucrurile sa se intample. Suntem deschisi sa ii primim pe cei care vor sa ni se alature. Intelegem clientii si oamenii din jur. Vrem sa ii inspiram, sa ii captivam si sa crestem impreuna cu ei. Nu vindem doar produse, cream experiente. Tot ce facem, in fiecare zi, in fiecare moment, inauntru si in afara companiei, sustine si hraneste BRANDUL NOSTRU. Ce facem noi pentru tine? Oportunitatea de a lucra in reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania; Pentru ca ne place sa investim in oamenii care ne reprezinta, oferim training profesional; Un venit corelat cu performantele obtinute ( bonusuri de performanta si fidelitate ); Decontare partiala a abonamentului de transport; Posibilitatea de a te dezvolta profesional si personal; Posibilitati reale de promovare. Ce vei face tu pentru noi? Vei servi clienții de la raion prin: porționare, feliere, împachetare și etichetare corectă; Vei afișa, obligatoriu, prețurile și termenele de valabilitate, pentru toate mărfurile expuse la vânzare; Vei verifica și corecta afișajul prețului din zona raionului de proaspete; Vei retrage de la vânzare, în timp util, toate produsele nevandabile (expirate, deteriorate) din raionul de proaspete și le vei depozita în spațiul destinat; Vei informa clienții cu privire la produsele și caracteristicile acestora; Vei respecta cerintele de frig pentru toate produsele cu temperatură controlată din raionul de proaspete; Vei aranja marfa, conform procedurilor specifice, în zona de depozitare; Vei scana produsele asezate de catre clienti pe banda; Vei incasa contravaloarea produselor achizitionate de catre clienti; Intampini clientii cu respect si cu zambetul pe buze; Asezi marfa in raft respectand termenele de valabilitate urmăre ti datele de valabilitate ale produselor i faci rota ia la raft a produselor; îndepărtezi de la raft produsele deteriorate sau care nu respectă standardele; Participi la ac iunile comerciale din magazin; Răspunzi solicitărilor clien ilor cu privire la informa ii despre produse, pre uri, mod de cântărire. Daca: Iti place sa lucrezi cu oamenii Rezisti la temperaturi scazute, efort sustinut si stres Esti atent la detalii, corect si respecti oamenii Iti place munca in echipa Iti doresti sa faci parte dintr-o companie in continua expansiune. Daca ai raspuns Da! la cel putin 3 din aceste intrebari, atunci te vrem alaturi de noi!

 • Angajam merchandiser pentru raion cosmetica cu (SELGROS DR TABEREI,KAUFLAND VALEA CASCADELOR,OLTULUI,DR TABEREI) program 8 ore/ zi, 2 zile libere. Pachet salarial: 1700 lei + decont transport+bonus in functie de performanta.

 • 1

  Profi din Valea Lungă nr 7,sect 6 Bucuresti angajează lucratori in comert.Pentru detalii sunați la nr ,Mariana.

 • 3

  Firma partenerLUKOIL Romania , angajaza o persoana pentru postul de / Casier / Vanzator Asiguram : Contract de munca cu norma intreaga. Salariu fix + Tichete de masa., Bonusuri functie de performanta , Prime in decursul anului , Program de lucru flexibil, in ture , Programe de training , Oportunitati de dezvoltare profesionala / personala programarea unui interviu se poate face la telefon . , Bucuresti Sector 6 INFORMATII DOAR PRIN TELEFON,.!

 • 1

  Buna ziua. Se cauta pentru angajare lucratori comerciali full time ( cu si fara experienta ) in cadrul unui magazin Shop&go. Acesta se afla situat in Drumul Taberei, langa statia de metrou Orizont. Salariul este cuprins intre 2000 lei -2300 lei net. Daca nu se raspunde la telefon, lasati un mesaj cu nume prenume. Multumim.

 • Profi angajează lucrători comerciali si sef tură pt magazinul din Valea Lungă nr 7,Militari sect 6.Pt detalii sunați la nr

 • 1

  SC KATI & VER PARTENER SRL angajeaza vanzatoare pt magazin haine barbatesti de ocazie (costume, camasi, pantaloni, etc). Magazinul se afla pe bld. Iuliu Maniu, nr.7, incinta Apaca, Bucuresti. Cerinte: - experienta in domeniu - experienta in lucrul cu casa de marcat si gestiunea firmei - persoana serioasa, amabila si muncitoare Jobul este full time, pentru o perioada indelungata. Avem nevoie de o persoana care sa stie sa promoveze produsele si sa ofere informatiile necesare despre acestea. Salariu fix 2000 lei + comision din vanzari.

 • PANE BIANCO EFE SRL -angajeaza 2 posturi lucrator comercial COD C.O.R 522303 si 2 posturi manipulant marfuri Cod COR 933303.Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr.de tel: .

 • 1

  Shop& Go Mega Image Calea Giulesti 113 angajeaza lucrator comercial , preferabil baiat serios, muncitor, disponibil in weekend, preferam sa aiba experienta in domeniu, salarizare si bonusuri, CV la ,

 • Angajam shaormar cu minim de experienta, zona Militari

 • 15

  Magazin haine damă Sector 6, Complex comercial Sir Candidatul ideal: - personalitate placuta, tinuta si prezenta agreabila; - avantaj experienta in domeniul vanzarilor, confectii dama; - persoana deschisa, pozitiva, spontana, orientata catre clienti; - abilitati de comunicare si servire clienti; - vocabular comercial ingrijit. Responsabilitati: - intampina clientii in mod corespunzator; - relationeaza cu clientii si propune produsele potrivite solicitarilor; - promoveaza si vinde corespunzator produsele; - este intotdeauna informat cu privire la tendintele in moda; - mentine un mediu de lucru profesionist, ordonat si estetic in magazin: Beneficii: - salariu + comision; - prime; - reducere la achizitionarea produselor din magazin.

 • Salveaza cautarea