Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Bucuresti Sector-6 doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam vanzator/vanzatoare pentru magazin mixt zona Giulesti - Constructorilor (magazin Keta). Program de lucru flexibil, salariu atractiv. Pentru mai multe detalii, mesaj privat! -Disponibilitate imediata -Șalariu atractiv -București, sector 6 zona Giulesti.

 • Angajam vanzator/vanzatoare pentru magazin mixt zona Giulesti - Constructorilor (magazin Keta). Program de lucru flexibil, salariu atractiv. Pentru mai multe detalii, mesaj privat, sau ma puteți contacta pe numărul de telefon. -Disponibilitate imediata. -Giulesti ( întrarea Craiovei 1c) -Șalariu atractiv

 • PROFI Valea Doftanei, Nr 77A, sector 6, selectează in vederea angajării pentru postul lucrător in comerț /vânzător mezeluri. Se solicită: -disponibilitate de lucru pentru program full time, -implicare, responsabilitate, seriozitate, -plăcerea de a lucra într-un mediu dinamic, -experiență în domeniu.

 • 1

  Angajam casier pentru restaurant cu specific chinezesc situat in Cartierul Latin, zona Prelungirea Ghencea Responsabilitati: -Preluare comenzi mancare la domiciliu -Verificarea starii comenzilor Program 2 zile lucratoare/ 2 zile libere Experienta nu este necesara, instructajul are loc la locul de munca. Pentru mai multe detalii:

 • 7

  Lucrător comercial, casiera cu sau fără experienta dornica sa învețe. Magazinul se afla in incita mall-ului Afi Cotroceni Program flexibil, salariul atractiv , posibilitatea de a promova.

 • 2

  CAUTAM COLEG /A PENTRU RAION COSMETICA,RUTA MOBILA. MAGAZINE : CARREFOUR MILITARI -AUCHAN MILITARI PROGRAM 8 ORE /ZI CU 2 LIBERE PE SAPTAMANA Salariu: 1500 RON+191RON BONURI MASA+DECONT TRANSPORT+BONUS DE PERFORMANTA .

 • Muncim sa implinim ceea ce ne propunem. Facem ca lucrurile sa se intample. Suntem deschisi sa ii primim pe cei care vor sa ni se alature. Intelegem clientii si oamenii din jur. Vrem sa ii inspiram, sa ii captivam si sa crestem impreuna cu ei. Nu vindem doar produse, cream experiente. Tot ce facem, in fiecare zi, in fiecare moment, inauntru si in afara companiei, sustine si hraneste BRANDUL NOSTRU. Ce facem noi pentru tine? Oportunitatea de a lucra in reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania; Pentru ca ne place sa investim in oamenii care ne reprezinta, oferim training profesional; Un venit corelat cu performantele obtinute ( bonusuri de performanta si fidelitate ); Decontare partiala a abonamentului de transport; Posibilitatea de a te dezvolta profesional si personal; Posibilitati reale de promovare. Ce vei face tu pentru noi? Vei servi clienții de la raion prin: porționare, feliere, împachetare și etichetare corectă; Vei afișa, obligatoriu, prețurile și termenele de valabilitate, pentru toate mărfurile expuse la vânzare; Vei verifica și corecta afișajul prețului din zona raionului de proaspete; Vei retrage de la vânzare, în timp util, toate produsele nevandabile (expirate, deteriorate) din raionul de proaspete și le vei depozita în spațiul destinat; Vei informa clienții cu privire la produsele și caracteristicile acestora; Vei respecta cerintele de frig pentru toate produsele cu temperatură controlată din raionul de proaspete; Vei aranja marfa, conform procedurilor specifice, în zona de depozitare; Vei scana produsele asezate de catre clienti pe banda; Vei incasa contravaloarea produselor achizitionate de catre clienti; Intampini clientii cu respect si cu zambetul pe buze; Asezi marfa in raft respectand termenele de valabilitate urmăre ti datele de valabilitate ale produselor i faci rota ia la raft a produselor; îndepărtezi de la raft produsele deteriorate sau care nu respectă standardele; Participi la ac iunile comerciale din magazin; Răspunzi solicitărilor clien ilor cu privire la informa ii despre produse, pre uri, mod de cântărire. Daca: Iti place sa lucrezi cu oamenii Rezisti la temperaturi scazute, efort sustinut si stres Esti atent la detalii, corect si respecti oamenii Iti place munca in echipa Iti doresti sa faci parte dintr-o companie in continua expansiune. Daca ai raspuns Da! la cel putin 3 din aceste intrebari, atunci te vrem alaturi de noi!

 • Angajam merchandiser pentru raion cosmetica cu (SELGROS DR TABEREI,KAUFLAND VALEA CASCADELOR,OLTULUI,DR TABEREI) program 8 ore/ zi, 2 zile libere. Pachet salarial: 1700 lei + decont transport+bonus in functie de performanta.

 • 5

  Firma partenerLUKOIL Romania , angajaza o persoana pentru postul de / Casier / Vanzator Asiguram ; Contract de munca cu norma intreaga. Salariu fix + Tichete de masa., Bonusuri functie de performanta. Prime in decursul anului , Program de lucru flexibil, in ture , Programe de training , Oportunitati de dezvoltare profesionala / personala programarea unui interviu se poate face la telefon . , Bucuresti Sector 6 INFORMATII DOAR PRIN TELEFON,.!

 • 15

  Magazin haine damă Sector 6, Complex comercial Sir Candidatul ideal: - personalitate placuta, tinuta si prezenta agreabila; - avantaj experienta in domeniul vanzarilor, confectii dama; - persoana deschisa, pozitiva, spontana, orientata catre clienti; - abilitati de comunicare si servire clienti; - vocabular comercial ingrijit. Responsabilitati: - intampina clientii in mod corespunzator; - relationeaza cu clientii si propune produsele potrivite solicitarilor; - promoveaza si vinde corespunzator produsele; - este intotdeauna informat cu privire la tendintele in moda; - mentine un mediu de lucru profesionist, ordonat si estetic in magazin: Beneficii: - salariu + comision; - prime; - reducere la achizitionarea produselor din magazin.

 • Cautam o persoana, cu sau fara experienta. Daca iti place brandul 5 TO GO si iti doresti sa te dezvolti alaturi de noi, îți asiguram training de specialitate. Ne-ar placea sa fii o persoana zambitoare, careia ii place sa interactioneze cu oamenii si sa transmita buna dispozitie. Pozitia este disponibila pentru locația 5 TO GO din Calea 13 Septembrie. Dacă te interesează asteptam sa ne contactezi pentru a ne cunoaste.

 • 2

  Suntem în căutarea unui nou membru în echipa noastră . Postul nu necesita experienta anterioara dar constituie un avantaj. Salariu compus de 2400 lei. Pentru detalii legate de program, ruta și ce implica postul va rog sa ma contactați.

 • 2

  Fisa postului: - abilitati de comunicare, - asigura necesarul de marfa in magazin; - te vei asigura că marfa de la raft este proaspătă și aranjată corespunzător; - vei gestiona corespunzător activitatea de la casa de marcat; - asigura aprovizionarea corecta a standurilor din apropierea casei de marcat; - te vei asigura că magazinul este curat; atât sala de vânzare, cât și restul spațiilor; - vei oferi suport clienților în magazin, - experienta in domeniu constituie un avantaj. Candidatul ideal - amabil si orientat catre client, atentie la detalii, - sa isi asume responsabilitatea de a atinge obiectivele impuse si sa ia initiativa fară ca să i se spună ce trebuie să faca, - sa fie capabil de a identifica si analiza o problemă existentă/potentială si găseasca solutii potrivite pentru fiecare situatie în parte. - sa se adapteze unor situatii în functie de necesitati si sa fie deschis către noi idei. - dispus să investeasca timp si efort. Oferta noastra - un plan de școlarizare personalizat și un trainer dedicat; - salariu motivant cu majorări salariale garantate anual; - zile de concediu în plus în funcție de vechimea în firma. Activitatea se v a desfasura in Bucuresti sector 6, Prelungirea Ghencea. Pentru mai multe informatii si detalii va rugam sa ne contactati telefonic.

 • ! We hire a polyvalent commercial worker! Company name: OC Prod Group Tip job: full time Location: Militari (Avangarde complex) - Bucharest Responsibilities: - Receive the products and check them quantitatively and qualitatively in relation to the order receipt - Record the receptions in the system and validate them according to the products received - Supply the store and arrange for sale the products according to priorities - counsel the customers in the store - Ensure the updating of the labels on the shelf within the store. - Check the correctness of the price tags regularly - Ensure the updating of the labels on the shelf within the store. - Periodically check the correctness of the pr t labels - Check and sort the products from the shelf (damaged products, expired, non-compliant, etc Requirements: - experience in trade and working with cash register is an advantage - dynamism, ability to organize and prioritize - communication skills - involvement in activity - the ability to work as a team Benefits: - contract for the determined period (3 months) - monthly salary 1800-2000 ron net - meal tickets (15 ron / worked day) - medical subscription to a private clinic - transportation settlement worth 50 % of the total subscription cost - training at work Working hours in shifts, 8 hours / day, 5 days / week, 2 free More details at the phone number:

 • 1

  De 25 de ani, in Mega Image, povestile de succes se scriu pe perioade lungi de timp. Acestea sunt scrise de oameni pentru care pasiunea pentru excelenta, loialitatea si dorinta de a reusi indiferent de situatii, schimbari sau provocari reprezinta un mod de a trai si de a se dezvolta continuu. Vino si tu in #ComunitateaMega! Am pornit in cautare de noi colegi care sa ni se alature pe posturile de: Casier, Lucrator Comercial, Vanzator. Uite care vor fi responsabilitatile tale: Mentinerea unei relatii cu clientii bazata pe amabilitate si promptitudine; Oferirea de suport colegilor, atunci cand este necesar; Aprovizioneaza standurilor cu toate produsele necesare, verificand termenul de valabilitate al fiecarui produs; Gestionarea corespunzatoare a activitatii de la casa de marcat; Amenajarea spatiului din vitrina/raion alocat prezentarii produselor (mezeluri si panificatie) - pentru postul de vanzator; Participarea la activitatea de inventar a magazinului. Nu vei face asta singur, ci alaturi de o echipa pasionata de a lucra cu si pentru oameni. Ne dorim ca tu sa vii cu: Orientare si deschidere catre client; Responsabilitate si seriozitate; Dinamism si spirit de initiativa; Flexibilitate si spirit de echipa; Minim studii gimnaziale finalizate. Ar fi ideal daca ai: Experienta anterioara in comert; Calificare de vanzator pentru pozitia de vanzator. Asa ca, pune-ti pe lista avantajele de a fi #mega: Pachet atractiv de compensatii si beneficii; Card de tichete de masa; Bonusuri lunare prin care iti rasplatim performanta si devotamentul; Card de reduceri dedicat achizitionarii produselor Marca Proprie Mega Image; Suport financiar pentru evenimente speciale din viata ta; Evenimente interne prin care recunoastem meritele colegilor nostri; Oportunitati de crestere in cariera si mobilitate interna. Daca acest rol nu prezinta interes pentru tine, dar stii pe cineva caruia i s-ar potrivi, ne-am bucura sa dai de veste mai departe! #Casier #LucratorComercial #Vanzator #Comert #ComertAlimentar #MegaImage #Retail

 • 65

  Angajez vanzatoare pentru magazin alimentar in sectorul 6 (la 5 minute de statia de metrou Pacii).Salariu - 2400 lei. Program : se lucreaza 1 saptamana de la 07.00 pana la 14.30 plus weekendul complet, iar urmatoarea saptamana de la 14.30 pana la 22.00 cu weekendul liber.

 • 5

  Ce veți face : - veți așeza marfa la raft respectând normele comerciale și de valabilitate - veți scana produsele puse pe bandă de către clienți și veți încasa contravaloarea lor. Ce așteptăm de la Dvs: -dinamism, seriozitate și plăcerea de a lucra cu oamenii într-o echipă devotată cu disponibilitate de lucru în 2 schimburi program de 8 h. Ce facem pt Dvs : -îți oferim training profesional pentru a lucra în rețeaua de retail cu cea mai mare acoperire geografică din România. CE VĂ OFERIM : - SALARIU FIX + BONURI DE MASĂ -BONUS LUNAR DE FIDELITATE ȘI PERFORMANȚĂ -DECONT TRANSPORT Detalii la nr tel sau direct în magazin PROFI din str Cernișoara nr 45

 • Salveaza cautarea