Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Sibiu Sibiu

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Magazin alimentar angajeaza vanzatoare/or .Program de lucru de 11 pe zi de la 7 la 18 weekendul liber salariu 2100 ron net (in mana) tel intre orele 10-19.

 • 8

  Angajez vanzator gestionar domeniul piese auto pentru tractoare si utilaje agricole: - se cere permis de conducere cat.B - experienta in domeniu constituie un avantaj - salariul motivant

 • 9

  Angajez vanzator gestionar domeniul piese auto pentru tractoare si utilaje agricole: - se cere permis de conducere cat.B - experienta in domeniu constituie un avantaj - salariul motivant

 • 3

  Magazinul Premium din Sibiu angajeaza lucratori comerciali. Programul de lucru este de Luni-Vineri- 8 ore /zi , 2- Sambete/luna. Experienta in domeniu este necesara. Salariu 2500 net + bonuri de masa in valoare de 400 de lei. Conditii: - Experienta de minim 2 ani - Seriozitate si flexibilitate Descrierea jobului Aranjarea marfii la raft. Venituri atractive, mediu de lucru placut si prietenos. Oferim si cerem seriozitate ! Persoanele interesate sunt rugate sa trimita cv-ul prin mesaj.

 • 1

  Statie Peco angajează lucratori comerciali Relatii la tel.

 • 1

  Angajam Vanzatoare cu experienta pt Magazin Alimentar cu autoservire zona Cartier Reșița, Sibiu Salariul va fi negociat in functie de abilități si experiența. Cautam o persoană determinata, placuta, harnica, responsabila, stabilă și cu inițiativa. Se va lucra cate 8ore/zi / 2 schimburi. Un weekend se lucreaza unul este liber... Salarizare 2000 lei in mana(minim 3400 lei pe carte) + tichete de masa Orice nelamurire aveti va rog sa ne contactati Tel

 • 5

  Angajam Vanzatoare / Lucrător Comercial cu EXPERIENTA pentru magazin alimentar cu autoservire zona Terrzian Salariul va fi negociat in functie de abilități si experiența. Cautam o persoană - determinata, placuta, harnica, responsabila, stabilă și cu inițiativa. Se va lucra cate 8ore/zi / 2 schimburi. Un weekend se lucreaza unul este liber. Dacă va încadrați în cerințele de mai sus așteptăm să ne contactați. Tel

 • 17

  Angajez urgent vanzatoare ptr magazin profil carne pui. Salariul 2000 net+ bonuri de masa! Telefon:

 • 3

  SC angajeaza responsabila livrare marfuri in magazinele Mandarin.Se solicita experienta in comert. Atributii:sortare marfa si pregatire comenzi pt livrare la magazine.Salar 2300-2500 net.

 • Brutărie cauta brutar cu experienta. Pentru informații sunați la

 • 11

  Cautam un coleg sau o colega care iubeste cartile si doreste faca faca parte dintr-un proiect de promovare a culturii chiar in interiorul Hypermarketului Auchan , in Librarium Auchan Sibiu. Daca urmatoarele descrise mai jos te caracterizeaza , te rugam sa ne trimiti cv-ul tau la denisia.hordouan@librarium grup.ro Ce asteptam de la tine: * Sa iti placa lectura si cultura; * Sa fi lucrat in comert pana acum; * Sa empatizezi usor si sa iubesti munca. Ce oferim: * Program par-time * Un program de lucru flexibil; * Salarizare corecta si legala; * Un loc de munca stabil care te va pregati pentru provocari ; * O echipa inovativa de la care poti invata foarte multe lucruri pentru viitorul tau. Asteptam cv-ul tau daca iubesti cartile sau daca doresti sa faci cunostinta cu ele.

 • Partener Lukoil România , angajeaza lucrator comercial pentru benzinariile Lukoil Sibiu Cerinte: - Studii : medii - Experienta pe post similar : nu este obligatorie - Abilitati de comunicare si aspect placut - Disponibilitate pentru program de munca in ture de zi/noapte (ture de 12h) Descrierea jobului: Responsabilitati: - Comercializarea produselor specifice unei benzinarii - Asigura necesarul de marfa in magazin, aducand marfa din depozit - Expune produsele intr-o maniera estetica, atragatoare si accesibila clientilor - Efectueaza curatenia zilnica la inceputul programului si o mentine pe intreaga durata a zilei de lucru - Este amabil, serviabil si comunicativ cu clientii Beneficii: - salariu fix, - program de lucru avantajos (15 ture / luna - in medie), - tichete de masa, - program de training gratuit la locul de munca, - angajandu-va in cadrul companiei noastre veti putea obtine calificarea de lucrator in comert urmand cursurile la o companie partenera, cu sprijinul angajatorului.

 • 4

  Angajez vânzătoare magazin peruci/ Program 8 ore: 8:00-16.00 Salariu 2400 lei net Sâmbătă și duminică acasă. CVul trebuie să conțină pe lângă datele standard, poză. CVul se poate încărca pe site sau trimite la adresa: andreeavarese@hotmail.com

 • 6

  Angajez vânzătoare magazin peruci/ Program 8 ore: 8:00-16.00 Salariu 2400 lei net Sâmbătă și duminică acasă. CVul trebuie să conțină pe lângă datele standard, poză. CVul poate fi încărcat pe site sau trimis la adresa de email:

 • Echipa noului local din Sibiu, "la Stuf, Sibiu" cauta sa-si intregeasca echipa cu un coleg/colega care sa ocupe postul de barman. Localul este situat in cadrul parcului Sub Arini. Cautam o persoana dinamica, sociabila, cu spirit de echipa si dornica sa se implice in buna functionare a localului si atragerea clientilor. Pentru detalii, va stam la dispozitie la numarul de telefon:

 • Echipa noului local din Sibiu, "la Stuf" cauta sa-si intregeasca echipa cu un coleg/colega care sa ocupe postul de barman. Localul este situat in cadrul parcului Sub Arini. Cautam o persoana dinamica, sociabila, cu spirit de echipa si dornica sa se implice in buna functionare a localului si atragerea clientilor. Pentru detalii, va stam la dispozitie la numarul de telefon:

 • Candidatul ideal: In universul Cador Home este extrem de important sa indeplinim urmatoarele cerinte, pentru a fi intotdeauna la nivelul clientilor nostrii. De aceea cautam o persoana care sa detina urmatoarele calitati: - Sociabil, pentru că în magazin vor fi multe persoane, cu firi diferite; - Zâmbitor i întotdeauna pozitiv; - Un vanzator puternic, încrezător în fiecare cuvânt pe care îl roste te; - Dispus sa dezvolete tehnici de vanzare si cunostinte de promovare a produselor; - Un bun ascultător; fiecare casă are propria poveste, iar pove tile merită savurate i în elese; - Ambi ios, în sensul atingerii obiectivelor i mai mult de atât;. - Constituie un avantaj experienta in vanzari, in special in domeniul decoratiunilor interioare sau in domenii conexe; Descrierea jobului Fiecare zi este diferită de celelalte, îndeosebi în interac iunea cu oamenii Activitatea presupune cunoa terea i lucrul cu multe persoane diferite. Candidatul perfect pentru acest post trebuie să fie amabil i interesat de comunicarea cu clientii, capabil sa dezvolte discutii si sugestii fata de acestia in vederea atingerii scopului- vanzarea! Munca de detaliu este un element principal al acestui job . Această parte a activită ii se va concentra adesea pe rela ionarea cu ceilal i. Dacă tu vei face parte din echipa noastră, trebuie să tii că vei avea următoarele atribu iuni: - Întâmpinarea clien ilor; - Gestionarea clien ilor i a vânzărilor; - Asigurarea protocolului în magazin - Ofertare produse comercializate; - Să depă ească cu tact obiec iile i atitudinea ostilă - Să vândă produse exclusiviste de calitate superioara. Ce î i vom oferi: - Salariu fix + comision din vanzari - Bonusuri de performan ă; - Atmosfera de lucru plăcută; - Seriozitate (vei primi salariul i bonusurile fără întârziere) Descrierea companiei Cador home este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Romania care comercializeaza portelan, tacamuri, produse din cristal, icoane si articole pentru casa. De la un mic magazin in Ploiesti, pe parcursul celor peste 20 de ani de experienta, compania si-a extins prezenta in intreaga tara. Obiectivul principal al companiei noastre este ca fiecare client care trece pragul unui magazin Cador home sa aiba parte de o experienta unica, pe parcursul careia sa identifice si sa achizitioneze produsele potrivite nevoilor lui.

 • 3

  Descriere Locuri de muncaSuntem în căutarea de persoane pasionate de vânzări, ce doresc să-și dezvolte cariera într-un mediu de lucru stabil și profesionist. - Experiență în vânzarea produselor premium constituie un real avantaj; - Simt estetic dezvoltat și interes pentru modă ; - Cunoștințe de Microsoft Office( Word, Excel, Power Point, Outlook) - Excelente abilități de comunicare și persuasiune; - Orientare către client, empatie; - Spirit de echipă; - Atitudine pozitivă și spirit de inițiativă; - Disponibilitate de lucru în week-end. Dacă te regăsești in această descriere, atunci te așteptăm în echipa noastră! Descrierea jobului Principalele responsabilități sunt: - Consilierea clienților; - Promovarea și prezentarea produselor din portofoliul companiei; - Efectuarea operațiunilor de cash si card; - Efectuarea înregistrărilor în sistemul de management al vânzărilor; - Efectuarea operațiunilor și a documentației specifice activității de retail; - Asigurarea nivelului optim de stoc în vitrine; - Menținerea constantă a strălucirii produselor. Oferim : - Pachet salarial atractiv; - Bonus de performanță (rezultate vs. obiective); - Diverse facilitați și premii; - Training și posibilități de dezvoltare personală; - Mediu de lucru la standard occidental.

 • 1

  Pizzeria Maestro este in cautarea unei doamne/domnisoare care sa ocupe pozitia de vanzatoare in cadrul echipei. - daca ai mai lucrat cu banii si casele de marcat, - daca esti o persoana pozitiva si stii ce este acela un "customer service" de calitate - daca dupa multe ore de munca, la final de zi poti face o gluma buna, Atunci esti candudata perfecta!!! Apeleaza si hai sa ne vedem la un interviu.

 • Cautam colega pentru poziția de Casier/Lucrător comercial la Market in cartierul Turnisor! Trebuie să ai studii medii, serioasă,responsabila, devotată, pozitivă și implicată, sa fii punctuală,să ai atenție sporită la detalii, sa ai putere și dorința de munca,sa poți lucra in schimburi,să știi să comunici bine atât cu colegii, cât și cu clienții. Fiind un magazin cu specific alimentar, programul este încadrat in ture echilibrate, atât in timpul săptămânii cat si in weekend. Noi îți oferim un loc de muncă stabil într-un mediu prietenos și un salariu atractiv. Asteptam CV-ul tău actualizat Și/Sau direct la tel:

 • Salveaza cautarea