Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Se caută fete tinere între 18-30 de anii frumoase și atractive cu chef de muncă pentru a câștiga cât mai mult o atmosferă bună și clienții pe măsură. Tot ce trebuie să știți că aspectul fizic vă ajută dar nu în ultimul rând simpatia, frumusețea cât și amabilitatea. Cazarea este gratis te vei simți ca și într-o familie, dacă sunteți interesate pentru o viață cât mai bună sunați la numărul de telefon.....sau puteți trimite un email...... însoțite cu o poză recentă. Atentă cu firmă, totul este legal.. Telefon

 • 2

  Am 41 de ani si 13 ani experienta in marketing. Sunt interesat sa lucrez ca si colaborator.

 • Salut! Cu multi ani de experiet ,caut sa ingrijesc batrîni la domiciliu în orasul Hunedoara.. Sau menajera ,t t n orasul Hunedoara. Va rog seriozitate! Multumesc!

 • Angajez termopanist cu experientă salariu 4000-5000 lei firma se afla in sector 5 bucuresti program de lucru 8:00-17:00 detalii la tel

 • Doamna 59 ani/pensionara/ofer servicii curatenie la 4 ore/part time/la banci /farmacii/cabinete medicale/birouri/la persoane fizice 25 /ora/////

 • Cabinet de contabilitate atestat CECCAR, ofer servicii de evidenta contabila ptr SRL, PFA, II, inclusiv expertize contabile, respectiv evidenta contabila pentru asociatii de proprietari, inclusiv servicii de cenzorat. Tel. .

 • ANGAJAM, SOFER PENTRU DISTRIBUTIE LA SCOLI SI GRADINITE DIN ZONA TURDA,CAMPIA TURZI, DE LA ORA 6-14, DE LUNI-VINERI, -SOFERI POT FI DIN SATELE SI COMUNELE APROPIATE, -SALAR 2400 LEI BANI IN MANA, -SOFERI POT FI SI PENSIONARI DAR SANATOSI, -INFORMATI LA TELEFON SAU PE EMAIL. -CARTE DE MUNCA.

 • Inginer industria alimentara caut de munca de luni pana vineri .

 • SOFER PROTOCOL/PERSONAL — 46 ani, nefumător, limba engleză, onest, educat, responsabil cu inițiativa și simt practic cu experiența 19 ani in transport demnitari, persoane V.I.P imi ofer serviciile pentru persoane fizice / juridice , pentru deplasări in Galati / nivel național / internațional va stau la dispoziție .

 • Caut un loc de muncă decent,ofer punctualitate, seriozitate, profesionalism....experiența de 29 de ani ca asociat în firma din domeniul HoReCa

 • 2

  Caut de lucru ca montator ascensoare,de preferat marca Otis- Gen 2.

 • 1

  Caut job pe excabator sau sofer cat b in AUSTRIA,GERMANIA ,UNGARIA sau CEHIA am experienta sunt o persoana serioasa astept oferte serioase sunt din Timisoara tel 0744296275

 • Timisorean de 51ani,Acum pot Lucra ca, 1-Cititor alcontorului de curent și gaz cu poza și înregistrare indez sau ca 2-Postas Livrat diverse acte și facturi, reviste, scrisori, citații în zona circuvalatiunii sau ca, 3-Agent ordine și curatenie deci pot sa va Asigur ingrijirea-ordinea și curățenia la magazine, Birouri Bancare, cantine,cabinete medicale sau notariale, sau ca,4-Manipulant verificat și aranjat marfa pe raftul magazinului și la depozit,Sunt comunicativ, rezistent, vigilent, Astept oferte sms la telefon-zero, șapte, șapte, patru, sase, doi, opt, patru, opt, zero!

 • Timisorean51ani din zona circumvalatiunii,comunicativ,rezistent,calm,politicos si vighilent cu experienta la ingrijirea si supravegherea diverselor Persoane primite sub Paza si Protectie caci timp de 8opt sau 4patru ore vor fii sub atenta Mea in care le voi Asigura starea de Sanatate si voie buna deci Acum pot sa îngrijesc cite 4patru ore,orele 08-12 dimineata si alte 4patru ore seara 17-21 de Luni pina vineri sau ture de zi orele 08-20,12cu36 pentru doar 20Lei/h cu transport asigurat sau decontat de client,Astept oferte de la tel,zero,sapte,șapte,patru,sase,doi,opt,patru,opt,zero!

 • Acum doresc și pot Lucra ca Operator Sortator colete la Depozit de Currierat sau pot Lucra ca Agent de securitate control acces marfa și persoane dar și supraveghere diverse Magazine din Iulius town moll și monitorizare video și înregistrare date în Registrele postului dar și trimiterea de informări, emailuri în programul pc-ului de la Recepția Vodafone, Continental, City Center sau de la Postul Poarta cu bariera de acces control auto și persoane la diverse, Companii inductriale, Magazine,Fabrici, Santiere,Depozite,Molurii și Complexe comerciale sau pot Lucra ca Servant Pompier cu experienta dar care doresc sa ma Recalific la noul loc de Munca, Mentionez ca sunt un Timisorean din circumvalatiunii, comunicativ, rezistent și vigilent cu51ani de viata si 25ani vechime în Munca cu experienta în ture de zi 12cu36 sau ture alternative 12cu24si12cu48, am calificare cu atestat ipj și Cazierul curat cu adeverinta de la Medicul de familie ca Apt de Munca, Acum astept oferte Legale la telefon,zero, șapte, șapte, patru, sase, doi, opt, patru, opt, zero!

 • Timisorean51ani din zona Circumvalatiunii,comunicativ,rezistent și vigilent doresc și pot sa Lucrez in doua ture a cite 8opt ore sau 12cu36 caci am experienta in Munca doar ca, 1-Operator Sortator Colete la Depozit de Currierat sau ca Operator linie productie la testare-verificare si ambalate produs final sau ca,2-Agent ordine și curatenie sau ca 3-Manipulant marfa la Magazine,Depozite si Fabrici sau ca, 4-Agent de securitate-protectie si paza diverse magazine sau ca, 5-Ingrijitor de Batrini și Copilași sau ca 6-Operator la Presa de Balotat paleti ecologici din Hirtie,Folie,Peduri,Cartoane,Sticla sau ca 7-Operator malaxorist la prepararea diverselor Retete din Panificatie,Carmangerie,Patiserie sau de prepararea Cleiului pentru fabricarea Cartonului,Va aștept oferte Legale si sms la telefon, zero, sapte, șapte, patru, sase, doi, opt, patru, opt, zero- .

 • Help my pliz,Timisorean51ani din zona ghlazar colt cu strada Timis,tel zero,sapte,sapte,patru,sase,doi,opt,patru,opt,zero,,Eu pot Lucra program de opt ore de Luni pina vineri ca Zidar,Fierar, Gletuitor,Parchetar,Zugrav,Ridicari de Blocuri, Vile la rosu si Ridicari de ziduri interioare din Rigips si umplute cu Polistiren sau Vata minerala dar si amenajare de Dormitoare in Podul Caselor,Amenajari de Alee si Trotuare si Parcari Auto in fata casei si in curtea interioare sau decupaje în pereții și podele pentru noile rețele de canalizare, rețele și doze curent, rețele de incalzire,aștept oferte la fon-zero, șapte, șapte, patru,, sase, doi, opt, patru, opt, zero,Pot Lucra doar pentru un Salariu Decent 25LeiNet pe ora Lucrata si cu Pita calda la prinz, cafea si o sticla de cocacola2L fără alcool, fără tigari doar cu transport asigurat de la intersectia cetatii cu ghlazar.,Thank you, God bless you! tel zero,sapte,sapte,patru, sase,doi,opt,patru,opt,zero.

 • Ferar betonist sau dulgher

 • Ferar betonist sau dulgher

 • Echipă serioasă, efectuăm lucrări de amenajări interioare,(glet, lavabilă, compartimentări, gresie, faianță,parchet) la prețuri decente, cu responsabilitate și respectarea termenelor de execuție, telefon doar în județul Argeș, oferim maximă seriozitate.

 • Salveaza cautarea