Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Sofer cu masina personala( logan ) categoria b.. serios , punctual, nefumator.. ,caut colaborare ..pt aprovizinare etc...cumparaturii .. duc-aduc oameni la lucru .. (zona Timisoara)

 • Angajam Macaragiu pentru locatia Port Constanta Sud Agigea. Calificarea si experienta solicitata este urmatoarea: -candidatul sa aibe studii medii finalizate; -necesara autorizatia de macaragiu grupa D. -experienta in domeniul portuar -permis de conducere categoria B -flexibilitate si adaptare la situatii si cerinte noi -bune abilitati de organizare a activitatilor sectorului din care face parte -capacitatea de a coopera cu colegii de echipa si de a lucra cu deadline-uri -seriozitate, atentie la detalii, atitudine pozitiva, integritate Beneficii: -salariu atractiv la care se pot adauga orele suplimentare si sporurile de noapte si weekend; -bonuri de masa; -un loc de munca stabil Despre noi: Sea Container Services este unul dintre cei mai importanti operatori portuari, cu o istorie de peste 20 de ani in Portul Constanta, ofera clientilor sai solutii complete de logistica, spatii moderne de depozitare, personal calificat si echipamente variate pentru manipularea marfurilor, indiferent de tipul acestora. Asteptam sa ne trimiteti CV-ul pe adresa: sau sa ne contactati la telefon: 0241 485 309.

 • Doresc angajare sofer ct B permis de 5 ani, fara evenimente. Vb limba, Turca, fluent. Germana, mediu engleza, mediu. Va multumesc. Astept oferte din partea, dum. Multumesc.

 • Caut de munca pe meseria sudor Execut sudura autogen cu bec autogen si taiere cu Flacara sudura electrica Am diploma de sudor si autorizatie ISCIR pe sistem de presiune teava Fac si Suduri WIG si MIG MAG NR TEL 0761620252

 • Sofer cat b din 2008 cu foarte multa experienta in domeniul Transport persoane cit si bodiguard imi ofer disponibilitatea celor interesati.Nu sunt interesat de oferte cu salarii de mizerie .Sunt ordonat nu beau nu fumez ofer si cer seriozitate .Locuiesc in Craiova da ma pot deplasa si in alt oras nu am probleme de acomodare

 • Nu livrez predare personala

 • Sunt un manager italian cu peste 30 de ani de experiență internațională. Am lucrat cu succes în Italia, România, SUA și Germania, vorbesc și scriu italiană (limba maternă), Română si Engleză vorbită și scrisă, locuiesc în România la București. Ofer experiența mea îndelungată companiilor care doresc consultanta pentru a gestiona start-up-uri, restructurări, internaționalizări sau expansiuni de afaceri. Sunt disponibil pentru a călători pe teritoriul național și, eventual, în străinătate sau la un posibil transfer de ședere pentru a urmări îndeaproape evoluția companiei, în cazul în care consultanta necesită o perioadă lungă de activitate. Compensarea și orice rambursare a cheltuielilor vor fi stabilite în funcție de nevoile companiei. Pentru un prim contact: 40 770 833 640 -

 • Electrician caut de munca in brasov nu doresc constructi tel 0765504266

 • Caut loc de muncă full time în domeniul Logistic (responsabil logistica,coordonator transport,agent transport etc.) Doresc sa precizez ca am experienta si sunt din Sfântu Gheorghe.

 • Vreau de muncă ca agent de pază - dispecerat - distribuție- ambalator - manipulant marfă - lucrător comercial - gestionar - casier - merceolog - comerț - construcți - Lucrez având calificare (specializare cu studii și atestat în domeniile menționate) dar accept și variante ca necalificat . Pentru variante - clarificări - propuneri sunați la 0768.395.462 Renaldo Florian Alexandru .

 • Vreau sa muncesc în diferite activităti de comert - contructii- receptie marfa - distributie - manipulant marfa . Suna la 0721.95.72.79 Mihai .

 • Doresc angajare ca paznic de noapte,am varsta de 44 ani,sunt fost sportiv.Doresc sa lucrez NUMAI ture de noapte!! Locuiesc in zona Piata Iancului.Ofer si cer seriozitate maxima.

 • Asigur paza vile,proprietati private.Am experienta in paza si protectie,sunt fost sportiv.Am varsta de 44 ani,serios,punctual,sociabil.Daca aveti nevoie de paza pe timpul noptii,apelati la o persoana serioasa.Locuiesc in zona Piata Iancului.Raspund numai telefonic!! Nu trimiteti mesaje ca raspund greu.

 • Scriere pe blog sau pe word sau unde doriți să scriu ceva. Am mai scris multe proiecte școlare și documente word. Nu mă deplasez la domiciliu. Plata se face prin intermediul paypal sau transfer bancar. Prețul este in funcție cerințe. Răspund pe what's app. NU RĂSPUND LA TELEFON.

 • Sofer cat b,caut loc de munca in Belgia sau in Anglia (Reading).

 • Se angazează ospătăriță pentru bar/pub cu prezență bună și plăcută pentru clienți. 8h cu contract. Transportul și cazarea sunt oferite ( job ul este in AUSTRIA) deoarece sunt situate în aceeași clădire. Pentru mai multe informații, trimiteți-mi un mail. Wolfbilliardbar@gmail.com

 • Caut de munca, am terminat facultatea de Stiinte economice, si doresc sa lucrez in domeniu, oriunde. Sau si altundeva. Sunt tanara. Am permis conducere categ. B. In jud. Arad, sau imprejurimi. Rog seriozitate. Am experienta in domeniul bancar.

 • Doresc să fiu angajata ca și Asistenta medicala generala!

 • Consilier de siguranta transport marfuri periculoase, clasele 1,2,3,4,5,6,8,9 , caut sa ma angajez part time.

 • SC SPRINTER COM SRL din Bucuresti, sector 5, angajam , montator aparate aer conditionat (calificat/necalificat),frigotehnist,electrician,instalator instalatii sanitare . Solicitam seriozitate, punctualitate.etc Prezentare CV pe email : ,si relatii la tel : 0744 535 774

 • Salveaza cautarea