Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Am 48 ani, locuiesc in zona Eroii Revoluției, SOLICIT UN LOC DE MUNCA CA VINZATOR INTR-UN MAGAZIN ALIMENTAR(VINZATOR). SOLICIT UN SALARIU NET LUNA 2500 LEI. ROG SERIOZITATE, OFER ACELASI LUCRU.

 • DORESC ANGAJARE INTR-UN MAGAZIN ALIMENTAR, PROGRAM DE 10-12 ORE MAX. DE LUNI - VINERI.. AM 48 ANI, LOCUIESC IN ZONA EROII REVOLUȚIEI. NU FUMEZ, NU BEAU, ETC. SOLICIT UN SALARIU LUNAR DE 2500 LEI /NET+TIPS. OFER SERIOZITATE, CER ACELASI LUCRU. NUMAI OFERTE SERIOASE. TEL. 0720.761.770.(FLORIN).

 • Buna ziua,caut loc de munca ca pizzer sau ajutor bucatar,multumesc

 • Caut de munca in traducerea de documente & interpretare de conferințe, engleză/ spaniola perfect vorbit si scris Cluj Va rog contactati-ma doar dimineata la telefon ! Multumesc !

 • Suntem bucătari calificați cu vechime,buni grataragii, proțap,rotitor,buni lucrători în fast food, solicităm angare chiar și la pensiuni,mai multe detalii la tel. 0761893448,posed permis auto.

 • Șofer profesionist A, B,C,E,G,am lucrat in construcții ,știu zidărie ,fierărie ,dulgherie ,rigips ,placări osb și betonita,am lucat pe cifa transport beton ,pe pompa elefant de 28m și 41m,am lucrata in Bucătărie pe partea de cald și plating...știu pizzerie cap coada ..vb engleză și franceza ...înțeleg germana...caut de lucru ,sunt acum in Germania

 • Am absolvit curs de calificare stivuitorist la ACCR Ploiesti(Asociatia pentru consiliere si recalificare Ploiesti) si examenul pentru obtinerea autorizatiei de la I.S.C.I.R pe data de 11.02.2020(autorizatia imi vine in aproximativ o luna)si caut loc de munca ca stivuitorist.

 • Doresc angajare sau colaborare Detin auto Fiat qubo Se poate transporta persoane sau marfa

 • Doresc angajare electrician sau carer asistent mentionez ca am mai lucrat in azil am nino si cont bancar engleza începători

 • SERVICIUL DE PROTECTIE PERSONALA PENTRU A VĂ SATISFACE NEVOILE, GĂRZILE NOASTRE SUNT PREGĂTITE PROFESIONAL ÎN: * Protecția VIP  internă și internațională. * Consultanță în domeniul securității VIP. * Evaluarea riscurilor. * Gărzi înarmate multilingve și protecție internațională. * Protecția bunurilor VIP și a Celebrităților * Șoferi de securitate înarmați * Detectarea și planificarea supravegherii.

 • Doresc colaborare sau angajare!

 • Suntem o instituție financiară individuală calificată pentru fiabilitatea noastră și pentru viteza noastră, ajutăm persoanele care doresc să investească sau să rezolve o problemă financiară personală să aibă finanțări apropiate de structura noastră. Avem o colaborare directă cu mai multe bănci și avem toate ordinele să vă acordăm un împrumut de la 2500 € până la 3.500.000 € la 3% în mai puțin de 72 de ore dacă colaborați bine. Pentru mai multe informații, scrieți-ne pentru a specifica suma pe care o acordați doresc să împrumute de la adresă. Whatsapp: +40752837234

 • Doresc angajare ca paznic de noapte,am varsta de 44 ani,sunt fost sportiv.Doresc sa lucrez NUMAI ture de noapte!! Locuiesc in zona Piata Iancului.Ofer si cer seriozitate maxima.

 • Asigur paza vile,proprietati private.Am experienta in paza si protectie,sunt fost sportiv.Am varsta de 44 ani,serios,punctual,sociabil.Daca aveti nevoie de paza pe timpul noptii,apelati la o persoana serioasa.Locuiesc in zona Piata Iancului.Raspund numai telefonic!! Nu trimiteti mesaje ca raspund greu.

 • Domn serios cu experienta caut un post bun de lucru in domeniu pazei .la o companie serioasa. Ca si sef serviciu .sau sef obiectiv .tf 0732981820.

 • Femeie, 44 ani, cu experiență, caut un loc de muncă în Tulcea, Constanta, pe funcția de director de marketing și vânzări, manager ! Rog seriozitate! Vă mulțumesc! 0721 601 927

 • Domiciliul in Bucuresti, sector 6 (Dr. Taberei), doresc angajare. In poza ve-ti regasi un cv, rog oferte serioase. Multumesc!

 • Rolul presupune ascultarea activă a unor comenzi vocale din limba franceză/germană și transcrierea corectă a acestora într-o bază de date. Ești candidatul potrivit dacă: - cunoști limba franceza/germana la un nivel C1 și limba engleza cel puțin B1. - ești o persoană tânără, sociabilă și dornică să se dezvolte într-o companie de top din România. Ce îți oferim: - pachet salarial motivant: parte fixă + bonuri + bonus lunar pentru nivelul limbii C1; - asigurare medicală privată; - program de lucru de Luni-Vineri 09:00-18:00; - posibilități reale de dezvoltare și promovare. Dacă îți dorești un job full-time/part-time și te regăsești în descrierea de mai sus, aștept cu interes CV-ul pe adresa:

 • Formator cu studii superioare, posed experienta si certificat de specialitate, recunoscut Ministerul Muncii și Mininisterul Educatiei, COR 241205,doresc colaborare cu centre de formare, sau alte proiecte în domeniul Prelucrarii Lemnului ( cursuri Gaterist , Lucrator in Tamplarie, etc ) și în domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca ( cursuri SSM 40 si 80 ore ). Cu deosebit respect, Gabriel - Cristian Mihai

 • Recrutam agenti / consultanti asigurari CANDIDATUL IDEAL: - Studii medii/ studiile superioare constituie un avantaj; - Cunostinte medii de utilizare PC; - Atitudine proactiva, persuasiv si perseverent; - Bune abilitati de comunicare, negociere si orientare spre rezultat; - Experienta anterioara in vanzari constituie un avantaj; - Spirit de initiativa si capacitate de a lucra in echipa. RESPONSABILITATI: - Mentinerea si imbunatatirea relatiei cu clientii; - Promovarea, prezentarea si vanzarea produselor companiei; - Efectuarea analizei de risc pentru client, construirea de oferte si finalizarea vanzarilor; - Prospectarea permanenta a pietei si promovarea serviciilor financiare; - Oferirea de servicii post vanzare clientilor pe durata derularii contractului. BENEFICII: - Suport pentru autorizarea ca agent de asigurare (cod RAF); - Finantare 24 luni de activitate, in functie de rezultate; - Grile de comisioane progresive; - Traininguri gratuite; - Posibilitatea de a promova profesional si de a deveni manager de echipa in functie de performantele inregistrate si de interesul manifestat pentru activitatea desfasurata. DESCRIEREA COMPANIEI: Generali in lume Generali este unul dintre principalii jucatori in asigurari la nivel global, cu active gestionate de peste 400 mld. de euro. Are 85.000 de angajati si o forta de vanzari de peste 100.000 de persoane, ce deserveste peste 70 milioane de clienti. Generali isi desfasoara activitatea in 60 de tari de pe 5 continente. 90% din activitatea Generali este concentrata in Europa. Este cel mai mare mare asigurator de viata din Europa si se situeaza printre primii trei asiguratori europeni, fiind lider de piata in Italia si ocupand pozitii cheie in Germania, Franta, Austria, Spania si Elvetia. Generali Romania Generali Romania este in top 10 jucatori de pe piata romaneasca de asigurari oferind toata gama de produse de asigurare viata si non viata. Valorile pe care ne bazam sunt: orientare catre client, integritate, munca in echipa, inovatie si profesionalism.

 • Salveaza cautarea