Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Bacau doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 9

  ATENȚIE! Acest anunț se adresează doar întreprinderilor care doresc să își califice muncitorii. Oferim posibilitate calificări în următoarele meserii: MESERIILE AFIȘATE MAI JOS SUNT DOAR CELE DERULATE IN MOMENTUL DE FAȚĂ, PUTEM OBȚINE AVIZE PENTRU A ÎNCEPE ORICE FEL DE CURS ÎN 2-4 SĂPTĂMÂNI. Agent de securitate (cu atestat): 450 ron ( 2,5 luni) Stilist protezist de unghii: 800 ron (120 ore) Frizer ,coafor ,manichiurist - pedichiurist: 1200 ron ( 4,5 luni) Bucătar: 800 ron ( 4,5 luni) Ospătar,vânzător în unităti de alimentație: 1000 ron ( 4,5 luni) Brutar: 600 ron (2,5 luni) Cofetar patiser: 800 ron (2,5 luni) Măcelar: 800 ron (2,5 luni) Lucrător în comerț: 800 ron (2,5 luni) Confecționer (croitor): 800 ron ( 2,5 luni) Stivuitorist cu aviz ISCIR: 1000 RON ( 100 ore) Sudor cu aviz ISCIR: 1200 ron (4,5 luni) Constructor structuri monolite: 1000 ron ( 4.5 luni) Tehnician maseur și reflexoterapie: 1500 ron ( 6,5 luni) Infirmier/ă: 1000 ron ( 4,5 luni) De ce să ne alegeți pe noi: Organizăm cursuri de calificare autorizate în orice localitate, cu condiția să avem minimul de cursanți înscriși. O experiență de 20 de ani în domeniu. Cursurile sunt AUTORIZATE DE MINISTERUL ÎNVĂȚĂMÂNTULUI ȘI MINISTERUL MUNCII ÎN COLABORARE CU PATRONATUL NAȚIONAL ROMÂN. Urmând cursurile noastre autorizate, beneficia i de tarife noi, care au fost reduse cu 50% . Costul cursurilor este deductibil din impozitul pe profit conform Codului Fiscal. Dovedim receptivitate față de nevoile cursanților, asigurând programarea orelor de curs în funcție de posibilitățile de frecventare ale acestora. Fără scoatere din câmpul muncii. Diplomele sunt conform standardelor UE, sunt recunoscute național și internațional și pot fi operate în carnetele de muncă. În cei peste 20 de ani de activitate neintreruptă, au finalizat cursuri la Centrul Național și subcentrele noastre de calificare din toată țară peste 10000 de cursanți. INFORMAȚII LA TELEFON Dacă doriți sa va contactăm noi va rugam sa ne lăsați mesaj cu nr. dvs. de telefon. Va multumim! Program de lucru 09:00 - 20:00 luni-sambata.

 • 3

  CAUT loc de munca operator calculator pe linie postala,sortator plicuri. Operator introducere date pe logistica. Operator introducere date evidente, arhivare. CAUT ,Poate STRICT curatenie cladire birouri.

 • 3

  Caut activitate de distribuire materiale publicitare , fara carte de munca .Sunt o femeie dinamica , agera si foarte responsabila.Am mai facut acest lucru in toate zonele orasului Onesti , jud. Bacau .Disponibila oricand.

 • Tânăr caut loc de muncă. Sunt din județul Bacau. Dețin carnet de conducere categoria B. Rog si ofer seriozitate. Pentru mai multe detalii în privat.

 • 1

  Căutam un băiat care să se priceapă la montarea și demontarea oricărei fel de bicicleta, să repare și să schimbe orice fel de piesă defectă la biciclete. Magazinul de biciclete este lângă Piața Centrală, programul și salariul se negociaza la fața locului. Relații la telefon .

 • Șofer profesionist cat. B. C. D. E atestat transport marfa, persoane și card tahogafic, valabile caut de munca.

 • 2

  Experiență peste 30 ani in logistica, permis categorie B,C,E.,experiență gestiune, depozitare, planificare logistică, lucru P.C., coordonare logistică, conducere logistică, manipulare și depozitare marfă, contabilitate primară.

 • Experienta: finisor interioare instalatii electrice instalatii sanitare Caut: pe meseriile enumerate mai sus, paznic sau om bun la toate in orice gospodarie urban sau rural, indiferent de zona. Sunt o persoana serioasa, priceputa la multe activitati cu peste 20 de ani vechime pa cartea de munca.

 • 1

  Caut de muncă în onești și tg ocna

 • 2

  Caut job part time, pentru minori. Fac 17 ani peste câteva luni, accept doar în orașul Bacău. Mă puteți contacta la nr :

 • SC TODERICA SOLUTIONS SRL recruteaza pentru urmatoarele posturi: atasamentist, programator, instalator calificat, electrician. ATASAMENTIST Cerinte: -Absolvent al Facultatii de Inginerie a Instalatiilor; - Experienta in domeniul instalatiilor (proiectare, ofertare)contituie un avantaj; - Cunostinte tehnice pentru intocmirea articolelor de deviz, solicitarea de oferte de pret de la furnizori, stabilirea preturilor cu care se elaboreaza documentarea economica (material, manopera, utilaj, transport), intocmirea graficelor de executie; - Cunostinte de operare Microsoft Office (Excel, Word, Windev) etc; - Foarte buna capacitate de planificare, organizare si sinteza; - Rigurozitate si atentie pentru detalii; - Initiativa in actiuni; - Perseverenta, flexibilitate, consecventa; PROGRAMATOR: Cerinte: -Studii superioare in domeniile: Automatica, Cibernetica, Informatica; - Medii de programare Visual Studio, baze de date SQL, Acces, Java Script. -Cunostinte solide operare MS Office - Planificarea si organizarea activitatilor legate de software, site si promovarea lucrarilor pe diverse retele de socializare. INSTALATOR CALIFICAT: Cerinte: - Studii de specialitate /scoala profesionala; - Perfectionari (specializari); - Experienta in domeniu constituie un avantaj; ELECTRICIAN: Cerinte: - Absolvent scoala profesionala / liceu profil electric,automatizari; - Atestat ANRE si experienta in domeniu ; - Bune cunostinte de electrotehnica si automatizari industriale (bucle de masura si actionare, senzoristica, interpretare scheme electrice); Oferim: - Forme legale de munca; - Salariu atractiv+ bonusuri; - Mediu de munca profesionist la birou pentru posturile de atasamentist si programator; - Laptop; - Scule profesionale pentru instalator si electrician; Persoanele interesate pot trimite CV-urile pe adresa de e-mail sau pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon: .

 • Sofer categoria B,dețin dubă,3,5 t.Ofer servicii pt curierat/Transport marfă.

 • Consilier juridic cu experienta in guvernanta corporativa, societati comerciale, achizitii publice, control managerial intern, civil, penal, administrativ.

 • Salveaza cautarea