Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Maramures doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Sunt in cautarea unui loc de munca ca sofer detin permisul categoria b ofer si rog seriozitate am 32 ani sunt din baia sprie

 • Absolvent Facultate Relatii Publice , caut job. Cunosc bine operare PC- word, prezentabil, am permis categoria B cu vechime de 30 ani, fara evenimente rutiere, am 49 ani, caut de loc de munca la privat sau la buget , in orice domeniu (exclus asigurari )de exemplu: munca de birou, administrativ, Imobiliare, anunturi internet sau agent, ghid, sofer etc...eventual si cu autoturismul personal sau colaborare. Ofer servicii de tip sofer privat pe masina d-tra sau personala sau ghid pentru deplasari in Romania. Pretul este negociabil in functie de distanta. Ideal pentru persoane care au deplasari si prefera mersul cu autoturismul. Nu are cine sa duca copii la tenis sau sa-i ia de la scoala, sa faca teme? Ai de facut cumparaturi mai multe si nu le poti transporta? Transport orice incape in OPEL ASTRA combi. Rapid. Eficient. Sofer de incredere!!! Ofer maxima seriozitate . Angajatorul poate primi o sumă lunară de 2.250 de lei pentru fiecare șomer angajat pe perioadă nedeterminată (timp de cel puțin 18 luni) se acordă pentru persoanele care sunt în vârstă de peste 45 de ani, prevede legea.

 • Caut de lucru. Am 50 ani, permis auto cat.B si C ( vechime cu cat.B de 28 ani fara evenimente rutiere ,iar cu cat. C nu am profesat ) serios, cazier curat, priceput, nefumator , prezentabil, cunosc operare PC bine, engleza putin, caut de lucru la privat sau ca bugetar in domeniile administratie, sofer, resurse umane, comert, turism, imobiliare.... (exclus asigurari ). Ofer si cer seriozitate . Ofer servicii de tip sofer privat sau ghid pe masina d-tra sau personala pentru deplasari in Romania. Sofer de incredere!!! Angajatorul poate primi o sumă lunară de 2.250 de lei pentru fiecare șomer angajat pe perioadă nedeterminată (timp de cel puțin 18 luni) se acordă pentru persoanele care sunt în vârstă de peste 45 de ani, prevede legea.

 • caut de lucru in domniul construcțiilor ,servis auto si electrician

 • Caut loc de munca , administrator retele calculatoare. Experienta : SC Arabesque SRL, Rezonance, Network Bay -Windows Server 2008-2013-2016 -NAS(network attached storage) -SAN(storage area network) -Synology -Domain Controller -Active Directory -GPO(Group Policy) -Remote -VMware VSphere ESXi 6.5 -Windows 7-10 -Server Microsoft Exchange 2008-2013-2016 -Imprimante -TCP/IP -Sap GUI ,Configurare -Backup -CCNA - Modulul 1 -Terminale portabile -Reparatii calculatoare -Configurare Access Point -Infrastructura retea Localitatea Baia Mare, judetul Maramures.

 • Caut loc de munca stabil in productie (operator) in oras sau in imprejurimi , cu posibilitati de avansare . La cerere trimit CV .

 • Caut loc de munca stabil in productie (operator) in oras sau in imprejurimi , cu posibilitati de avansare . La cerere trimit CV .

 • Salveaza cautarea