Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Mures doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajăm SPĂLĂTOREASĂ la Rezidența pentru Vârstnici Valea Izvoarelor Responsabilitati: - Triază pe culori lenjeria și articolele de îmbrăcăminte ale rezidenților așezate în coșurile dedicate de către infirmiere; - Încarcă mașina de spălat, respectiv uscătorul de rufe cu cantitatea optimă de articole textile; - Distribuie rufele spălate și uscate în dulapurile rezidenților. Cerințe: - persoană harnică, ordonată și responsabilă; - punctualitate, seriozitate; - capacitatea de a lucra în echipă; - atitudine prietenoasă, optimistă, orientată spre clienți. Se oferă: - contract de muncă pe termen lung; - salariu competitiv; - mediu de lucru modern în care se răsplătește performanța; - masa de pranz in cadrul Rezidentei; - transport gratuit asigurat cu microbuzul rezidentei, dus-intors, din Tirgu Mures si Iernut. Locație: Rezidenta Valea Izvoarelor, Sat Valea Izvoarelor, Comuna Sânpaul, Jud. Mureș. Pentru informații: telefon 0722 185 214, Anca Ursu, e-mail sau pe profilul de facebook.

 • Angajăm BUCĂTAR la Rezidența pentru Vârstnici Valea Izvoarelor Responsabilități: - Pregătirea mesei rezidenților în conformitate cu meniurile stabilite de către bucătăreasa șefa. Cerințe: - Experiență în domeniu; - Persoană harnică, ordonată și responsabila; - Punctualitate, seriozitate; - Capacitatea de a lucra in echipa; - Atitudine prietenoasă, optimista, orientata spre clienți. Se oferă: - Contract de muncă pe termen lung; - Salariu competitiv; - Mediu de lucru modern în care se răsplătește performanța; - Masa de pranz in cadrul Rezidentei; - Transport gratuit asigurat cu microbuzul rezidentei, dus-intors, din Tirgu Mures si Iernut. Locație: Rezidenta Valea Izvoarelor, Sat Valea Izvoarelor, Comuna Sânpaul, Jud. Mureș. Pentru informații: telefon 0722 185 214, Anca Ursu, e-mail sau pe profilul de facebook.

 • Buna ziua caut loc de munca sunt băiat serios

 • Buna am 17 ani sunt din Tg mures si sunt in cautarea unui loc de munca urgent. Doresc sa lucrez ca lucrator comercial, sau manipulant marfa. Tel, 0758960500

 • Caut de lucru in constructie cu incepere de 15 januárié.Experienta zidarie hidroizolatii zugravit etc.Astept oferte serioase indiferent de localitate daca se ofera si cazare. Tel.0040747459594

 • Buna caut urgent de lucru ca buldoexcavatorist sau mecanic motore utilaje combine agricole.

 • Sunt o studentă în anul 1 la specializarea informatică. Doresc un job part time, cu program flexibil, în special după amiază sau seara. Curățenie, gătit, meditații la nivel de clasa 1-8 orice materie, muncă la calculator, sau orice altceva. Învăț repede, am spirit de echipă, plină de inițiativă. Cer și ofer seriozitate.

 • Salveaza cautarea