Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Timis doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Sofer nefumator , non-alcoholic, cu 25 de ani de experienta , varsta 48 ani , doresc angajare cu contract de munca part-time sau full time, 4-8 ore pe zi. Am experienta si in vanzari si distributie. Conduc si auto până în 7t , marfa paletizata. Activitatea să fie pe Timis sau Arad.

 • 1

  Lucrez de toate în Lugoj curățenie curți grădini pășuni tăiat vegetație pun gazon flori copaci trotuare și mai multe 30 de lei la ora doresc și ofer seriozitate maxima!!!

 • SC Naska Impex angajeaza mecanic auto cu experienta in reglarea unghiurilor de fuga. strada Matei Millo nr.2 Timisoara Fisa postului: - experienta relevanta in domeniu - absolvent de scoala profesionala sau liceu cu profil auto/detine calificare de mecanic auto - seriozitate - se ofera contract de munca pe o perioada nedeterminata - se lucreaza cu aparatura John Bean visualiner 3D de ultima generatie Suntem o super echipa, daca esti interesat sa lucrezi cu noi iti asteptam CV-ul sau te asteptam direct la sediu pe Matei Millo nr.2! info tel:

 • 1

  Doamna 59 ani/pensionara/ofer servicii curatenie la 4 ore/part time/la banci /farmacii/cabinete medicale/birouri/

 • 6

  PROGRAM NORMAL - 8 ore Firma MONDO STYLE, cu sediul in Timisoara, strada Gloriei nr. 11, angajeaza, in conditii avantajoase, tamplar cu experienta in productia de tamplarie din PVC si aluminiu. Cerinte: - experienta in domeniu - seriozitate - disponibilitate pentru lucru in echipa - constituie avantaj experienta in operarea pe CNC Se ofera: - salariu atractiv - contract de munca - bonuri de masa - posibilitate de promovare - alte avantaje (prime, bonus de plan, etc) Pentru detalii telefon: , CV-urile se trimit pe adresa de email:

 • Caut job pe excabator sau sofer cat b in AUSTRIA,GERMANIA ,UNGARIA sau CEHIA am experienta sunt o persoana serioasa astept oferte serioase sunt din Timisoara tel 0744296275

 • Daca iti doresti sa lucrezi cu o echipa tanara si dinamica, si ai experienta in domeniul realizarii de mobilier la comanda, te invitam sa fi colegul nostru si sa ne trimiti un CV, la adresa de email , sau sa ne contactezi la nr de telefon. Se ofera salar atractiv si alte beneficii.

 • 2

  Inginer AGRONOM (din 2007) , 43ggv ani, doresc ANGAJARE. MASTER in SISTEME DE PRODUCERE A FURAJELOR (din 2017), permis de conducere A, B+E, C+E, D+E, atestat SSM, cunostinte de baza in mecanica, dornic de evolutie profesionala, receptiv, experienta MANAGEMENT, experienta in administrare si organizare, experienta in comercializare utilaje agricole si de constructii, doresc angajare la firma cu profil AGRICOL sau reprezentanta locala.

 • 2

  Angajez Deservent pe buldo excavator Marca Terex sau jcb salar 1.800 roni, pentru Severin Angajam instalatori apa si canal

 • 1

  Servicii profesionale de gradinarit proiectare, executie si interetinere peisagistica -parcuri si spatii verzi; -executie instalatii pentru gradini (sisteme de drenaj, instalatii/sisteme automatizate de irigatii pentru irigare gradini,24 luni garantie -gazon si plante); -gazonare prin insamantare sau montare rulouri gazon; - realizare gradini de apa, fantani decorative, fantani arteziene, cascade, cursuri de apa; - executie alpinarii, terasare pante, - decopertari si umpluturi de pamant; - servicii de taiere, fasonare si toaletare arbori si arbusti; -servicii de intretinere si reabilitare spatii verzi, gradini, plante de interior; -rulouri gazon; -garduri vii din diverse specii -realizare perdele din plante cataratoare; -elemente de decor din piatra naturala ( alei si ziduri decorative); - diagnostic si tratament plante, -fertilizari si tratamente fito-sanitare;- -consultanta in vederea amenajarii spatiilor verzi etc. --executam siteme de drenaj apa /fundati , piscine. Pretul lucrarilor ce urmeaza a fi executate se ofera numai in urma intalniri cu clientul si stabilirea necesitati materialelor +manopera aferenta si a tuturor detalilor ce urmeaza a in lucrarea de prestari servicii . Dezinsectie si dertizare. Servicile executate au garantie si post garantie pe baza unui contract.sau comanda. Lucrarile sunt executate cu personal calificat si utilaje profesionale la standarele UE. Pentru toate lucrarile oferim garantie si factura. 20 ani experienta Facebook/Servicii peisagistice

 • Caut de lucru la o firma serioasa pe buldoexcavator s-au excavator experienta 25 de ani permis cat.B si Tr. Tel.

 • Croitorie...la comandă si retusuri

 • 9

  Tencuieli gresie faianta zugravit acoperisuri zidarie si multe altele execut la domiciliu.

 • 1

  CAUTAM COLEG ! Candidatul ideal : -rezistent la stres si efort fizic -adaptabil la program flexibil -permis auto categoria B ( 3.5t) de minim 3 ani -fara cazier judiciar , rutier - fara antecedente rutiere grave ( penal sau cu permis suspendat ) -disponibilitate pentru deplasari -cunostinte tehnice , hardware , software , retelistica si electrice -cunostinte in folosirea unui flex , bormasina , rotopercutor , etc Descrierea jobului : * incarcarea si descarcarea aparatelor de slot machine *manipularea si aranjarea aparatelor de slot machine in interiorul depozitului si a locatiilor *intocmeste documentele specifice activitatii desfasurate *realizeaza activitati de service / reparatii / mentenanta aparatelor de tip slot machine *respecta curatenia si ordinea la locul de munca ( depozit/atelier ) CE OFERIM : -training la sediul firmei -program de lucru de luni pana vineri -salariu in functie de experienta , peste medie ( experienta constituie un avantaj ) -tichete de masa -loc de munca stabil -contract de munca pe perioada nedeterminata -cerem si oferim seriozitate Va rugam sa transmiteti un mesaj cu: * CV cu poza (atasament la mesaj) :

 • Femeie Am 45 ani Caut sa iau in îngrijire un bătrân sau o bătrânica cu dezabilitati sau fără, pentru sa nu mai plătesc chirie.Suntem soț și soție și un bichon ..Pentru mai multe detalii astept sa fiu contactată.

 • 1

  Help my pliz, Către toate fabricile care fac angajări va rog Lăsați-mă și pe Mine sa Lucrez în firma voastră cite opt ore pe schimbul doi, Timisorean cu50ani de viata si 25ani de munca,Acum Locuiesc in zona Circumvalatiunii,comunicativ,rezistent si vigilent pot lucra doar schimbul doi de Luni pina Vineri cite opt ore deoarece pe schimbul unu îngrijesc mama bolnava și fac școală onlain pe Leptoc cu copilul nostru iar pina vine Soția acasă de la schimbul unu Nu pot sa le las singure căci este foarte periculos astăzi de aceia caut o firma care să-mi dea Șansă să Lucrez schimbul doi căci Nu Cerșesc Nimănui Nimic ci doar doresc sa Lucrez doar schimbul doi căci pot sa va fiu util ca., 1-Cititor verificator si inregistrare date al indexului de la contoarele de la Eongaz sau apaAquatim sau Enelcurent., 2-Lucrator comercial/Manipulant marfa la Magazine/Depozite si Fabrici de Productie., 3-Ingrijitor de casa și famili cu Batrini și Copilasi., 4-Operator linie producție, ambalare manuala,control tehnic si calitativ a produslui final ajuns la capătul Liniei, 5-Agent de Securitate control acces si supraveghiere diverse obiective, 6-Operator Malaxor Preparare diverse retete in Panificatie/Carmangerie sau Producerea de Cartoane. 7-Agent ordine si curatenie la diverse obiective,Moluri,Birouri,Magazine,Spitale si Facultati 8-Operator la Presa de Balotat diverse deșeuri din carton,folie,peduri plastIc., Acum astept oferte la telefon descifrabîl prin Literele din alfabet, tel,oggd.fbh.dho-zero, șapte, șapte, patru, sase, doi, opt, patru, opt, zero,

 • Timisorean51ani, comunicativ, rezistent și vigilent doresc și pot sa Lucrez cite opt ore de Luni pina Vineri, dimineața între orele 07-11sau 08-12 dar și seara între orele 17-21 sau 18-22 deci pot Lucra ca, 1-Agent ordine și curatenie sau ca 2-Manipulant marfa sau ca 3-Agent de securitate-protectie si paza diverse magazine sau ca 4-Ingrijitor de Batrini și Copilași sau ca 5-Operator la Presa de Balotat paleti ecologici din Hirtie,Folie,Peduri,Cartoane,Sticla sau ca 6-Operator malaxorist la prepararea diverselor Retete din Panificatie,Carmangerie,Patiserie sau de prepararea Cleiului pentru fabricarea Cartonului,Va aștept oferte Legale si sms la telefon, zero, sapte, șapte, patru, sase, doi, opt, patru, opt, zero- .

 • Help my pliz, Către toate firmele care fac angajări va rog Lăsați-mă și pe Mine sa Lucrez la voi, Timisorean51ani din zona ghlazar colt cu cetatii,Eu pot Lucra ca, 1-Agent securitate control acces marfa și persoane la poarta cu bariera sau Agent supraveghere diverse magazine, 2-Operator ordine și curatenie, 3-Operator presa de balotat ecologica,4-Manipulant-Ambalator marfuri, Operator linie producție la capăt de Linie doar pe ture de zi în doua ture a cite 8opt ore de Luni pina Vineri sau pot Lucra în ture de zi 12cu36,prima zi 12ore la munca iar a doua zi 36ore Liber, Acum aștept oferte la fon-zero, șapte, șapte, patru,, sase, doi, opt, patru, opt, zero, pentru un salariu decent plus bonuri de hrana și transport asigurat sau decontat!Thank you, God bless you!

 • 2

  Timisorean de 51ani cu experienta în Munca de peste 25ani pot sa va Asigur ingrijirea-ordinea și curățenia la magazine, Birouri, cantine sau a căminului vostru de Luni pina Vineri cite opt ore, dimineața patru ore intre orele 08-12 dar și seara între orele 18-22,Sunt comunicativ, rezistent, vigilent, Astept oferte sms la telefon-zero, șapte, șapte, patru, sase, doi, opt, patru, opt, zero!

 • Salveaza cautarea