Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cautam responsabil bar / operator jocuri , programul de lucru este urmatorul 2 zile se lucreaza , 2 zile liber(a) , salariu atractiv , programul este de la ora 10:00 la 22:00 , barul se afla in zona Sagului , mai exact pe strada Transilvania , pentru mai multe detalii sunati la nr de telefon : 0720 016 319 , sau puteti trimite un e-mail la adresa :

 • Positions available (2) Accounts Controllers ( checking & registering supplier accounts) (2) Data maintenance ( collecting and registering tariff, working closely with purchasing teams. (2) Booking & Operations ( contacts with hotels, coach and guides ) Europe Incoming is growing DMC wholesale tour operator, we work with major international tour operators helping arrange and serve group travel across Europe. A good level of written and spoken English is required, a second language is desirable (German or other.) Please send you CV in English to : davidr (@) europeincoming.com

 • Angajez vanzator salariu 1700 net

 • Vino in echipa nostra! Alatura-te noua pe unul dintre posturile disponibile: VANZATOR sau LUCRATOR COMERCIAL, in locatia noastra din Mihaesti. Cerinte: - Abilitati de comunicare si lucru in echipa - Responsabilitate, corectitudine în desfășurarea atribuțiilor Asteptam ca tu sa aplici la acest anunt sau sa suni la nr de telefon 0746688434

 • Va oferim un loc de munca intr-o companie dinamica. Daca esti orientat catre clienti, capabil de a lucra in echipa, iti oferim oportunitati de invatare si crestere profesionala, in cadrul echipei noastre. Alatura-te noua pe unul dintre posturile disponibile: MANIPULANT MARFURI, LUCRATOR COMERCIAL, CASIER, OPERATOR CALCULATOR Cerinte: - Abilitati de comunicare si lucru in echipa - Seriozitate in indeplinirea sarcinilor - Atentie la detalii Asteptam ca tu sa aplici la acest anunt!

 • Angajam patiser si modelator covrigi in Otopeni salariu deosebit,program flexibil,contract de munca

 • Angajam patiser in Otopen,salariu motivant,program flexibil,contract de munca

 • Firma specializata in realizarea de suveniruri istorice, religioase, magneti si altele cauta vanzatori ambulanti autorizati, cu masina proprie, pentru colaborare in vederea revanzarii produselor in diverse locatii turistice, targuri, expozitii.

 • Firma specializata in realizarea suvenirurilor, busturi istorice, magneti, statuete religioase. Furnizam produse de serie si realizam la comanda orice model. Cautam colaborari cu firme specializate in vanzarea suvenirurilor, cu spatiu de vanzare (magazin / stand) propriu in diverse puncte turistice.

 • Ce ne-ar bucura să găsim la tine? - Comunicare, coerență în exprimare; - Spirit de echipă; - Punctualitate. Care ar fi sarcinile tale? - Oferirea informaţiilor necesare despre marfa expusă; - Servirea clientilor (felierea mezelurilor); - Adaptarea etichetelor şi afişelor în funcţie de cerinţele curente; - Aranjarea produselor în vitrină; - Actualizarea stocului din vitrina; Locatii: Auchan Theodor Pallady (Bucuresti), Carrefour Park Lake (Bucuresti. Program de lucru in 2 schimburi (07.00-15.00; 14.00-22.00).

 • Angajez lucrator comercial pentru un magazin alimentar situat in sector 5 pe sos.Alexandriei 11 bloc 11. Salariul 2508 lei/brut-1500 lei/net .Sunt disponibile 2 posturi (unul la raionul de papetarie celalat la raionul de mezeluri) Se acorda bonuri de masa. Program 8 ore,se lucreaza in doua ture. Doua sambete si doua duminici/luna libere.

 • Angajez lucrator comercial part time 4h/zi pentru un magazin alimentar situat in Bucuresti,Sos . Alexandriei nr.11 bloc c11,sector 5 ,Teiusi. Descrierea jobului: - asezarea produselor la raft - verificarea termenului de valabilitate al produselor - monitorizarea stocului pentru produsele din magazin Programul de lucru este de L-V intre orele 18.00-22.00 Orele lucrate suplimentar se platesc suplimentar. Reprezinta un avantaj daca lucrezi deja in alta parte.

 • Covrigarie Petru in zona Stefan cel Mare (Spitalul de Urgenta Floreasca) angajam casiera / vanzatoare. Cerinte: - servirea clientilor rapid si amabil - dornica de munca si spirit de lucru in echipa Oferim: - salariu motivant, incepand de la 1700 lei + bonusuri din vanzari , difera in functie de programul orar si experienta! - contract de munca pe perioada nedeterminata ! - program flexibil (o zi cu o zi ,11 zile pe luna, sambata - duminica LIBER)

 • Angajez vanzatoare cafe-bar in Targoviste. Ofer salariu atractiv. Pentru mai multe detalii sunati la nr de tel 0722 141 067

 • Angajam vanzatoare pentru magazin alimentar in zona Steaua. Cautam colega serioasa si harnica. Program de lucru 2 zile cu 2 zile libere. Daca esti o fire vesela, iti place sa lucrezi cu oamenii si iti cauti un loc de munca placut si stabil, suna la : 0723325449 Bogdan Oferim salariu fix + comision din vanzari

 • Angajam vanzatoare pentru magazin alimentar in zona Traian . Cautam colega serioasa si harnica. Program de lucru 2 zile cu 2 zile libere (7.30 -21). Daca esti o fire vesela, iti place sa lucrezi cu oamenii si iti cauti un loc de munca placut si stabil, suna la : 0744312435 Loredana Salariu fix + comision din vanzari Timisoara

 • Hotel Vanilla Restaurant Cucina Moderna angajeaza bucatareasa. Pentru mai multe detalii va rugam sa o contactati pe dna manager Cristina Szantha la numarul de telefon : 722320186 .

 • Salveaza cautarea