Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajăm casieri /lucrători comerciali in benzinarie. Experienta in comert este obligatorie. Pentru studenți nu este obligatorie experienta. Programul este flexibil si se lucrează în ture de 12 ore de zi sau de noapte. Este obligatoriu să fi om serios,corect,vorbaret,glumet si responsabil...de restul de ocupam noi sa te instruim. Contractul este pe perioada nedeterminata. Salariul este motivat. CV-ul se poate trimite pe adresa de email rusuizabelasilvia@gmail.com . Programare interviu la numărul 0768.61.68.33

 • Se caută personal curatenie pentru pensiune cu începere imediata. Pensiunea se afla la 2km de Poiana Brasov. Decontare transport. Se oferă contract pe perioada nedeterminata si salariu motivant.

 • Angajam ajutor bucatar cu experienta. Cautam oameni pregatiti, cu spirit de echipa, responsabili si cu initiativa, organizati si dornici de a se pregati si afirma in cadrul unei echipe profesioniste si nu in ultimul rand, pasionati de ceea ce fac! Oferim un pachet salarial pe masura pregatirii aplicantului, un mediu de lucru placut si garantia unei colaborari pe termen lung. Daca tu esti cel pe care il cautam, aplica acum si te vom invita la un interviu sa ne cunoastem!

 • Angajez barman - ospatar permanent. Informatii la tel. 0726 706 920. În Constanța

 • Angajam Receptioner in incinta Iulius Town , la KIDS LAND.

 • Angajam personal pentru sala de jocuri, in Hateg. Program flexibil, salariu avantajos, conditii foarte bune de munca.

 • Selectam persoane pentru activitatea de cercetare piata domeniul vanzari, distributie, ofertare si publicitate. Candidati din toata tara. - Aplica la email pentru detalii. Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite - mentine legatura cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei - sau experienta minima, medie ori avansata, dar de asemenea se ofera pregatire in raport cu politica firmei Localitati: - toata tara Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - cunostinte minime operare pc - comunicare si adaptare la nou Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze pe email .

 • Selectam persoane pentru activitatea de cercetare piata si marketing domeniul vanzari si distributie. Acceptam candidati din toata tara. - Aplica la email pentru detalii. Descriere post: - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentine legatura cu clientii existenti - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent - sau experienta minima, medie ori avansata, dar de asemenea se ofera pregatire in raport cu politica firmei Localitati: - toata tara Aptitudini solicitate: - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze pe email .

 • Locuri De Munca. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze online in vanzari. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email:

 • S.C GRICO PROD COM EUROPEAN Zona -Piata Resita Angajează: Sofer, Brutar, Modelator, Personal Necalificat. Salariul atractiv. Detali Contact:0757821597

 • Oferta De Munca. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze pe calculator. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email:

 • Acum Oferte De Munca. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze online in vanzari. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email:

 • Maya Fresh - Mexican Inspired - Take Away angajeaza personal fast food in locatia din Piata Amzei, Bucuresti. Experienta in domeniu reprezinta un avantaj dar nu o necesitate. Program 7 - 9 ore pe zi (sau part time) - weekend-uri libere. Salariu pe masura muncii depuse+tips, o masa gratuita pe zi, ore suplimentare platite imediat. Cerintele postului/posturilor disponibile: Se va lucra in ture de 7 ore(cele de dimineata , cu pauza 30 min) si 9 ore(cele de dupa amiaza cu pauza 30 min), acestea shimbandu-se saptamanal. Prepararea de tortilla proaspata (doar dimineata, prepararea aluatului, presarea si coacerea tortillelor), gatirea diferitelor tipuri de carne pe grill, servire clienti in timpul zilei, curatenie in timpul si la sfarsitul zilei (tura de dupa amiaza). Avantaje: posibilitatea de a invata lucruri noi, program de lucru flexibil, asigurarea unei mese gratuite/zi, usor de ajuns la locatie (2 minute de la metrou Romana), Dezavantaje: locatie destul de mica ca suprafata, bucataria la subsol, poate fi aglomerat in timpul pranzului. Se asigura training pentru posturile disponibile. Multumim, echipa Maya Fresh.

 • Magazin haine dama Complex comercial IDM, Complex comercial SIR Program: O zi cu o zi .un weekend cu un weekend Salariu: 1700-2000 lei

 • Vino sa te alaturi echipei noastre de vanzare! Cautam sa integram in echipa noastra coleg/a pentru vanzare si relatia cu clientii in minimarket SIROX din zona Tineretului, sectorul 4. Program de lucru 7-22,30 (2 ture.). Contract de munca nedeterminat cu respectarea legislatiei muncii, mediu de lucru placut si activ. Salariu 1.900 lei net cu posibilitate de majorare dupa 6 luni in functie de realizari si implicare. Rel.tel-0724525800 ; 0726696391. Rugam seriozitate!

 • Cerințele postului: Aranjare marfă/recepție marfă Ordonat/ă la locul de muncă Vânzarea produselor Receptiv și comunicativ cu colegul de muncă Dornic să învețe lucruri noi Rezistenta la stres. Candidatul ideal: Studii medii. Disponibilitate de a lucra în ture. Experiența în domeniu reprezintă un avantaj, dar nu este obligatoriu. Sa fie orientat către client. Sa fie plăcut la vorbă. Și să își îndeplinească sarcinile de serviciu in limita timpului disponibil. Pentru detalii suplimentare mă puteți contacta telefonic sau prin email/Messenger pagina magazinului. Salariul afișat este unul brut și nu net.

 • Brutar, patiser, femeie de serviciu, vanzatoare, ajutor brutar, ajutor patiser cu sau fara experienta. Se poate lucra full-time/part-time. Programul este flexibil. Ofer carte de munca si contract. Detalii suplimentare Salariul este motivant si difera in functie de programul pe care il alegeti. Despre salariu se discuta telefonic sau la fata locului. Ofer conditii de lucru intr-un mediu placut si curat. Brutaria se afla in Voluntari, la intrarea in oras, imediat dupa Podul de la Dragonul Rosu. Este chiar in statia de autobuz. Ofer si cer seriozitate Pentru detalii va rog sunati la nrDna Iuliana

 • Floraria Dida din Bucuresti face angajari. Daca esti o persoana careia ai place sa isi desfasoare activitatea in domeniul aranjamentelor si designul floral, atunci ai nimerit la locul potrivit. Angajez vanzatoare cu experienta pentru magazin specializat in aranjamente florale de lux. Punct de lucru in zona Baneasa sectorul 1. Oferim salariu foarte motivant si program de lucu flexibil. Mai multe detalii la 0765.651.804

 • Angajez vanzatoare cu experienta tura de noapte magazin alimentar situate in Militari Residence! Salariu 2300 lei in mana! Patru libere pe luna! Program 22 30-07 00

 • Salveaza cautarea