Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • SC GOPLAYSLOTS angajeaza personal la bar/jocuri de noroc si pariuri sportive intr-o locatie noua in Burdujeni langa Brandusa . Cerinte: - Seriozitate; - Bune capacitati de comunicare si atitudine orientata catre client; - Cunostinte operare PC; Beneficii : - Contract de munca incheiat pe durata nedeterminata, forme legale de munca; - Diverse bonusuri; ⁃ Salariul 1500 lei net pentru inceput , in functie de performantele dumneavoastra; ⁃ Programul de lucru este de la 10 la 22 , 2 zile se lucreaza 2 zile liber . Pentru mai multe detalii : 0723236453 ( pana in ora 18:00 )

 • Rustic,lant de Fast-Food cu mancare romaneasca angajeaza fete harnice,chiar fara experienta(se invata repede!)pentru servire clienti in locatiia din:Sun Plaza Berceni. Salariu 2000ron in mana si mancare la alegere,program o zi(9-22)cu una libera. Sunati pentru detalii!

 • Angajam fete chiar fara experienta in domeniu,pentru servire clienti la fast-food Rustic in locatia din Park Lake Titan Salariu 2000ron in mana si mancare la alegere program o zi(9-22)cu una libera.Mediu de lucru placut,se invata repede! Sunati !

 • Angajam femeie chiar fara experienta pentru ajutor bucatareasa(curatat legume,paneuri etc)la autoservire cu mancare romaneasca in Auchan Vitan.Salariu 1800ron si mancare,program o zi(8-21) cu una libera.

 • Rustic,lant de autoserviri cu mancare romaneasca angajeaza fete chiar fara experienta pentru servire clienti in locatia din Veranda Obor.Salariu 1800 ron in mana si mancare la alegere,program o zi(9-22)cu una libera. Sunati pentru interviu !

 • Angajez lucrator comercial pt magazin Shop &GO Mega Image in Constanta zona City mall relatii la telf 0725958359

 • Harnica, comunicativa,sociabila

 • Companie in plina dezvoltare cauta persoane dornice de munca si dezvoltare. Salariu fix foarte atractiv si posibilitatea de a ti-l dubla cel putin daca te implici. Program foarte flexibil. Traininguri si workshop-uri menite să te dezvolti cat mai mult. Un mediu de lucru civilizat si curat cu aparatura de ultima generatie. Pentru detalii va rog contactati-ma la numărul 0761630744.

 • Angajam Adjunct Magazin pentru Shop&Go . Experienta minim 1 An . Program 8 ore ,salariu atractiv ,bonuri de masa.

 • Angajăm casieri si lucrători comerciali pentru magazin supermarket situat în stradă Plevnei . Salariu atractiv intre 1600-1800 lei program 8 ore. Pentru cei cu experienta este un avantaj.pentru informatii sunați la 0744553549.

 • Angajam VÂNZĂTOARE , pentru Cofetărie-Gelaterie, în locația noastră din MALL AFI Cotroceni Drumul Taberei, fata/ doamna cu experienta, nefumătoare, serioasa, program de 8 h/zi, 5 zile/săptămână, în ture. Încurajăm doamnele peste 40 de ani sa candideze. Salariu: 1.600 lei net + 300 LEI în bonuri de masa + bonus vânzare+decontare transport = 2,200 lei net. Contract de munca perioada nedeterminata. Pentru detalii sau programare interviu, va rugam sunați pe numărul e mobil 0720682997.

 • Angajam , vanzatoare,pt.magazin mixt in zona Freidorf(Liceul Auto). Salariul este f motivant 2700lei net(in mana) ,8 ore pe zi,concediu platit,scaner,iar ca cerinte sunt cinstea, dorinta de a lucra, persoana sa fie din zona sau zona apropiata,cinstita si harnica.tel 0721013478.

 • Candidatul ideal Descrierea jobului: * Sa servesti clientii METRO in mod activ, oferind informatii despre produsele si serviciile METRO, ajutand clientii la manipularea produselor astfel incat sa cumpere rapid si usor ceea ce isi doresc; * Sa asiguri prezenta marfurilor la raft in mod direct, asigura prezenta preturilor langa produse si informarea corecta si completa a clientului despre produsele si serviciile comercializate; * Sa receptionezi si sa inventariezi stocul de marfa in acord cu legislatia si standardele METRO pentru a avea stocul scriptic egal cu stocul faptic; * Sa asiguri calitatea, prospetimea si termenul de valabilitate al produselor expuse in zona comerciala si in spatiul de depozitare; * Sa factureezi si sa incaseazi contravaloarea produselor, conform procedurilor si instructiunilor interne, atunci cand este necesar; * Să oferi suport colegilor, atunci când este necesar; * Sa dai dovada de amabilitate şi promptitudine în relaţia cu clienţii; * Sa asiguri ordinea si curatenia la locul de munca. Profilul candidatului: * Experienta anterioara in comert * Orientare si deschidere catre clienti * Responsabilitate si seriozitate * Dinamism si spirit de initiativa * Flexibilitate si spirit de echipa * Excelente abilitati de comunicare * Cunostinte de operare MS Office Dacă sunteţi interesat(ă), vă rugăm să trimiteţi CV-ul dvs. la Departamentul Resurse Umane sau pe email Informatii puteti obtine la la numarul de telefon 0262-202154

 • SC angajeaza vanzatoare mag. alimentar zona ''Albina''. Relatii la tel: 0757 537 907.

 • Societate comerciala angajam vânzătoare începând cu 01.01.2020 pentru magazin - bar cu experiență în comerț la un magazin central Orșova, 15 - 16 zile pe luna(2 la serviciu, 2 libere), se oferă tichete masă, premii și transport din Drobeta-Turnu Severin - Orșova prin abonament transport în comun autobuz, microbuz sau se plătește contravaloarea unui plin de benzina sau motorină în cazul în care se dorește sa se facă naveta cu auto personal Salariul net cu tot cu tichete de masă în jur de 1650-1700 lei depinde de lună!

 • Angajez placintareasa cu sau fără experienta program de lucru de 8 ore salariu motivat 0742390969

 • Hotel Holiday din Eforie Nord,cauta pentru angajare,perioada mai- septembrie 2020,doua cameriste,sau familie (sot-sotie) din judet,sau din tara.Pentru cei din judet,se deconteaza transportul,iar pentru cei din alte judete,se asigura cazare.Salariul net,este de 2500 - 2800 lei/luna,negociabil si contract de munca.Pentru rezultate foarte bune,adica fara reclamatii din partea turistilor,la finele perioadei,se poate primi si un bonus. Relatii suplimentare,la tel 0722316151 - Iorgovan.

 • Angajam personal pentru a lucra alaturi de echipa noastra, in targul saptamanal din Pitesti. Detalii la numarul de telefon : (0760) 641 196

 • Candidatul Ideal: Experienta in vanzari poate constitui un avantaj,dar nu este o conditie obligatorie. Responsabilitati: Relatia directa cu clientii magazinului Promovarea si vanzarea produselor si serviciilor oferite de magazin Consiliera clientilor cu sfaturi si recomandari Atitudine activa in vanzari si promptitudine in servire Respectarea si mentinerea standardelor si procedurilor de lucru Gestionarea stocului de marfa Beneficii: Bonus din vanzari Decont transport 150 lei Decont parcare 50 lei Angajarea cu norma intreaga pe perioada nedeterminata Beneficii salariale corecte si motivante Training oferit de companie CV-ul se poate trimite pe adresa: Locatie Aeroportul Timisoara

 • angajez vanzatoare cu experienta in vanzari en-gros in complexul john ,salariu in functie de experienta 0722465976

 • Salveaza cautarea