Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cautam sa recrutam pentru unul dintre cele mai importante lanturi de supermarket-uri din Romania, lucrator comercial ,vanzator, casier, full time sau part-time. Candidatul Ideal : - Studii medii - Persoana responsabila si constiincioasa - Persoana dornica de acumularea a noi cunostinte - Disponibilitate pentru munca in 2 schimburi Oferim: - Salariu atractiv - Tichete de masa in valoare de 15 lei - Decont transport 100 lei NET - Bonus de prezenta 240-300 lei BRUT -Spor de weekend -Dupa 3 luni se ofera un card cu 15% reducere pentru produsele marca proprie - Program de lucru 6:00-14:30 14:00-22:30 Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon din anunt: 0738018339 sau la numarul: 0356 881070.

 • Cautam sa recrutam pentru unul dintre cele mai importante lanturi de supermarket-uri din Romania, lucrator comercial ,vanzator, casier, full time sau part-time. Candidatul Ideal : - Studii medii - Persoana responsabila si constiincioasa - Persoana dornica de acumularea a noi cunostinte - Disponibilitate pentru munca in 2 schimburi Oferim: - Salariu atractiv - Tichete de masa in valoare de 15 lei - Decont transport 100 lei NET - Bonus de prezenta 240-300 lei BRUT -Spor de weekend -Dupa 3 luni se ofera un card cu 15% reducere pentru produsele marca proprie - Program de lucru 6:00-14:30 14:00-22:30 Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon din anunt sau la: 0356 881070.

 • Cautam sa recrutam pentru unul dintre cele mai importante lanturi de supermarket-uri din Romania, lucrator comercial ,vanzator, casier part-time. Candidatul Ideal : - Studii medii - Persoana responsabila si constiincioasa - Persoana dornica de acumularea a noi cunostinte - Disponibilitate pentru munca in 2 schimburi Oferim: Salariu: 900 lei NET Decont transport de 50 lei NET Bonus de prezenta: 240-300 lei BRUT Dupa 3 luni se ofera un card cu 15 % reducere la produsele marca proprie Program de lucru FLEXIBIL Daca ai nevoie de un venit in plus, este job-ul potrivit.

 • ... firma de PAZA, PROTECTIE si SECURITATE angajeaza tinere si tineri cu sau fara calificare, cu sau fara experienta atit in tara cit si in strainatate (UE, UK, vase de croaziera, etc). Trimiteti un CV detaliat+foto la adresa de email: anamariakiss_20006947@yahoo.ro. Oferim contract, cazare, salar atractiv si bonificatii, posibilitatea de promovare, scolarizare / curs / calificare pentru angajatii proprii sau colaboratori. Asteptam si va dorim mult succes !!!

 • Angajam DOAR TINERE cu virsta cuprinsa intre 18-25 de ani pe posturile vacante de barman-ospatar.Se ofera CM,cazare,3 mese/zi,conditii la locul de munca,intelegere,maxima seriozitate,etc.Angajarile sunt pe perioada de sezon,vacante si nu numai,in tara,strainatate si vase de croaziera.CV-ul detaliat+foto se primeste la adr.de email: anamariakiss_20006947@yahoo.ro. Telefon:

 • Restaurant L,avalon Sinaia (fost Steak), angajeaza: BUCATAR Program de lucru o zi cu o zi Salariu 2500 ron Contract munca Tips OSPATAR Program de lucru doua cu doua Salariu 1600 ron Contract munca Din tips se ofera 25%catre bucatarie SPALATOR VASE Program de lucru o zi cu o zi Salariu 1700 ron Contract munca Tips NU OFER CAZARE Pentru alte detalii sunati la numarul afisat

 • Hotel Fulg de Nea din Predeal, angajeaza camerista cu experienta, din Predeal sau imprejurimi ( Sinaia, Busteni si Azuga ) Salariu - 2200 cash si o masa calda. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr de telefon. Va asteptam in echipa noastra.

 • Shop&go angajează lucrător comercial cu sau fara experiență în sectorul 2,salariu negociabil in functie de experiență. Mai multe detalii la telefon.

 • Lucrator comercial pentru magazin alimentar situat in statia de metrou Grozavesti.

 • Casier pentru magazin alimentar situat in statia de metrou Grozavesti.

 • Lucrator comercial casier zona Grozavesti.

 • Cautam pentru clientul nostru, un bine cunoscut lant international de tip fast-food, Casieri si Lucratori in Bucatarie! Ce cautam? - persoane deschise, harnice si dornice sa munceasca; - persoane comunicative si perseverente; Ce oferim? - venit total 1840 net; - training la locul de munca; - posibilitatea de dezvoltare personala si profesionala; - mediu de lucru placut; Program de lucru: - 4, 6 sau 8 ore; Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne cu incredere la numarul de telefon 0772239431!

 • CANDIDATUL IDEAL: Minimum 1 an activitate profesionala in domeniul comercial, achizitii/logistica Limba engleza – NIVEL AVANSAT Abilitati excelente in utilizarea calculatorului ( MS Office – Word, Excel; Internet; Outlook); Seriozitate, spirit organizat, constiincios, analitic, flexibil, riguros, rezistenta la stres, prezenta agreabila; Absolvent studii superioare ( profil economic / limbi straine); RESPONSABILITATI / BENEFICII: Mentinerea contactului cu furnizorii si optimizarea permanenta a colaborarii; Solicitarea de oferte de pret si realizarea de achizitii avantajoase Negocierea contractelor si conditiilor de achizitii cu furnizorii, actualizarea bazei de date furmizori; Elaboreaza comenzi pentru furnizorii externi si interni; Cauta noi furnizori pentru produsele necesare companiei; Valideaza facturile pentru produsele de la furnizorii externi / interni; Intocmeste rapoarte de vanzari / stocuri; Monitorizeaza activitatea de plati catre furnizori si se implica activ in solutionarea problemelor care apar la furnizori; Coordoneaza activitatea de import/vamuire si supervizeaza inregistrarea corecta a informatiilor pentru achizitiile din EU/INTRASTAT; Verifica, obtine si emite certificate de calitate, conformitate pentru produsele achizitionate in conformitate cu prevederile legislatiei; Realizeaza activitati de asistenta, traduceri, tehnoredacteaza documente, intocmeste situatii, prezentari la solicitarea superiorului ierarhic direct; Mediu de lucru dinamic si competitiv; Pachet salarial motivant; Posibilitatea dezvoltarii unei cariere intr-o firma de succes. Descrierea companiei Compania a fost infiintata in 2000, activitatea de baza fiind importul si distributia nationala de accesorii auto si consumabile, produse de picnic, camping si sport. Avem o gama larga de produse, provenind din Romania sau din import (Germania, Italia, Polonia, Slovacia, Spania, Turcia, China). Am ajuns ca in 2018 sa fim prezenti in peste 2500 de puncte de vanzare, prin mai mult de 850 de clienti, precum Selgros, Auchan, Dedeman, Kaufland, OMV Petrom, Lukoil, Metro, Cora, Socar, Norauto. Certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii, precum si certificarile R.A.R. si/sau de tip european sau ECE-ONU pentru produse valideaza nu doar calitatea fiecarui articol din stoc, ci si calitatea serviciului complet oferit fiecarui client VGT. Parcul auto propriu, spatiile de productie, manipulare si depozitare si o echipa de peste 50 de oameni functioneaza impreuna pentru a mentine fiecare relatie de afaceri dezvoltata in jurul produselor noastre. Am structurat piata pe care operam in trei canale: lanturi de magazine tip hypermarket/DIY, statii de distributie carburanti si firme de distributie locala/regionala sau magazine dedicate pieselor si accesoriilor auto, la nivel national. C.V. se vor trimite la adresa Relatii la telefon 0748 20 30 70.

 • Bucharest Downtown Inn angajeaza camerista si receptionera. Program flexibil. Detalii la telefon 0724_540839

 • Angajam vanzator/vanzatoare la statia de distributie carburanti din Boldur, jud. Timis. Tel. 0724458505.

 • sc ambalează ajutor de patiser.covrigar si vinzatoare

 • Angajam vanzatoare pentru cofetarie (vanzare prajituri). Locul de munca este situat in incinta cladirii cu Carrfour Colentina. Relatii suplimentare la tel.0771202451

 • Angajam vanzatoare / casier linie autoservire CANTINA - zona Vitan - Casa Pensiilor. Se solicita experienta in alimentatie publica. Program de lucru Luni - Vineri.

 • Descriere Locuri de munca COMAXA ANGAJEAZA OSPATAR pentru HOTEL 3 si 4 stele in POIANA BRASOV NU AISGURAM CAZARE !!!!! CITITI CU ATENTIE VA ROG NU SUNATI PENTRU DETALII !! Detaliile sunt foarte bine expuse mai jos !! Sunati pentru INTERVIU. Interviul are loc DOAR LA BRASOV - BULEVARDUL MIHAIL KOGALNICEANU 15 ATRIUM BUSINESS CENTER ETAJ 3, BIROU 1 ( VIS - A - VIS de LICEUL MESOTA ) - cladirea albastra - sediul UNICREDIT SEMNAREA CONTRACTULUI DE MUNCA NU semnam contracte de munca prin posta sau prin mail. Nu insistati. Semanrea contractului de munca se face doar dupa interviu ! ANGAJAREA - FORMA CONTRACTUALA Angajarea se face pe societate in baza contractului de munca - 8 ore /zi. In functie de caz programul de munca poate fi si in varianta de 1 zi plina si o zi libera sau ture de cate 2 zile pline si 2 zile libere !!! Detaliile se discuta doar fata in fata cu angajatul inainte de semnare. Contractul de munca se semneaza pe perioada nedeterminata LIMITA DE VARSTA Acceptam persoanele peste 18 ani. Acceptam si persoanele peste 55 ani si chiar si pensionate. POSTURI DISPONIBILE! COMAXA ANGAJEAZA: IN CADRUL UNITATILOR DE CAZARE RECEPTIONER - 12 POSTURI CAMERISTE - 16 POSTURI PERSONAL DE CURATENIE - 12 POSTURI DIRECTOR TEHNIC - 1 POST SEF DEPARTAMENT CURATENIE - 2 POSTURI IN CADRUL UNITATILOR DE SERVIRE - RESTAURANT - HORECA OSPATAR - 18 POSTURI BARMAN - 10 POSTURI AJUTOR DE BUCATAR - 8 POSTURI BUCATAR - 6 POSTURI BUCATAR SEF - 5 POSTURI SEF DE SALA - 3 POSTURI SEF RESTAURANT- 2 POSTURI F & B - 2 POSTURI PERSONAL BANQUETING - 6 POSTURI ANGAJAM SI PERSONAL NECALIFICAT! PROGRAMUL DE MUNCA Program flexibil Pauza de masa 1 ora A se lua in considerare faptul ca Programul de Munca in cadrul Unitatilor de Cazare si Unitatilor de Servire desi este flexibil, cu siguranta programul poate fi depasit in anumite situatii si contexte. De aceea programul de munca se discuta si negociaza cu fiecare angajat doar fata in fata in ziua INTERVIULUI. TRANSPORTUL LA LOCUL DE MUNCA Transportul de acasa la locul de munca cu mijlcul de transport in comun se deconteaza de companie in limita a 150 ron si/sau a 70 km distanta. COLABORARI CU ECHIPE GATA FORMATE PENTRU EVENIMENTE COMAXA este interesata si de colaborari cu ECHIPE din OSPATARII, BARMANI, SEFI DE SALA, COORDONATOR - pentru EVENIMENTE !! Se cauta echipe de 5 - 50 de persoane !! Pentru detalii sunati la MARIUS IONITA 0786202202

 • Descriere Locuri de munca COMAXA ANGAJEAZA OSPATAR pentru HOTEL 3 si 4 stele in POIANA BRASOV NU AISGURAM CAZARE !!!!! CITITI CU ATENTIE VA ROG NU SUNATI PENTRU DETALII !! Detaliile sunt foarte bine expuse mai jos !! Sunati pentru INTERVIU. Interviul are loc DOAR LA BRASOV - BULEVARDUL MIHAIL KOGALNICEANU 15 ATRIUM BUSINESS CENTER ETAJ 3, BIROU 1 ( VIS - A - VIS de LICEUL MESOTA ) - cladirea albastra - sediul UNICREDIT SEMNAREA CONTRACTULUI DE MUNCA NU semnam contracte de munca prin posta sau prin mail. Nu insistati. Semanrea contractului de munca se face doar dupa interviu ! ANGAJAREA - FORMA CONTRACTUALA Angajarea se face pe societate in baza contractului de munca - 8 ore /zi. In functie de caz programul de munca poate fi si in varianta de 1 zi plina si o zi libera sau ture de cate 2 zile pline si 2 zile libere !!! Detaliile se discuta doar fata in fata cu angajatul inainte de semnare. Contractul de munca se semneaza pe perioada nedeterminata LIMITA DE VARSTA Acceptam persoanele peste 18 ani. Acceptam si persoanele peste 55 ani si chiar si pensionate. POSTURI DISPONIBILE! COMAXA ANGAJEAZA: IN CADRUL UNITATILOR DE CAZARE RECEPTIONER - 12 POSTURI CAMERISTE - 16 POSTURI PERSONAL DE CURATENIE - 12 POSTURI DIRECTOR TEHNIC - 1 POST SEF DEPARTAMENT CURATENIE - 2 POSTURI IN CADRUL UNITATILOR DE SERVIRE - RESTAURANT - HORECA OSPATAR - 18 POSTURI BARMAN - 10 POSTURI AJUTOR DE BUCATAR - 8 POSTURI BUCATAR - 6 POSTURI BUCATAR SEF - 5 POSTURI SEF DE SALA - 3 POSTURI SEF RESTAURANT- 2 POSTURI F & B - 2 POSTURI PERSONAL BANQUETING - 6 POSTURI ANGAJAM SI PERSONAL NECALIFICAT! PROGRAMUL DE MUNCA Program flexibil Pauza de masa 1 ora A se lua in considerare faptul ca Programul de Munca in cadrul Unitatilor de Cazare si Unitatilor de Servire desi este flexibil, cu siguranta programul poate fi depasit in anumite situatii si contexte. De aceea programul de munca se discuta si negociaza cu fiecare angajat doar fata in fata in ziua INTERVIULUI. TRANSPORTUL LA LOCUL DE MUNCA Transportul de acasa la locul de munca cu mijlcul de transport in comun se deconteaza de companie in limita a 150 ron si/sau a 70 km distanta. COLABORARI CU ECHIPE GATA FORMATE PENTRU EVENIMENTE COMAXA este interesata si de colaborari cu ECHIPE din OSPATARII, BARMANI, SEFI DE SALA, COORDONATOR - pentru EVENIMENTE !! Se cauta echipe de 5 - 50 de persoane !! Pentru detalii sunati la MARIUS IONITA 0786202202

 • Salveaza cautarea