Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Horeca

  • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

  • Anunțuri

    Anunțuri pe pagină: 20 / 50

  • 14

    Angajam personal la pensiune turistica din Caciulata Calimanesti

    Pensiune turistica din Caciulata Calimanesti angajeaza personal, pentru toate detaliile necesare va rugam sa ne apelati la numarul de telefon zero sapte patru cinci noua patru cinci unu patru patru, va multumim.

  • Școală particulară angajează bucătar

    Vino in echipa noastră! Echipa Echilibria Montessori Education isi cauta bucatar! Cine suntem? Noi, Echilibria Montessori Education, suntem gradinita si scoala particulara cu o preocupare solida pentru educatie constienta in sistem alternativ si o deosebita atentie pentru alimentatia sanatoasa, bio si starea de bine a copiilor. Ce ne dorim? Cautam o persoana pozitiva, dinamica si pasionata de bucataria vegana si vegetariana, gatim zilnic atat pentru copii cat si pentru personalul nostru, mesele principale si gustarile din meniu. Se lucreaza intr-un mediu placut, relaxant. Descrierea jobului: Responsabilitati bucatar: - prepararea, organizarea meselor si a gustarilor din meniul zilnic - asigurarea necesarului de materii prime - mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico- sanitare in vigoare - respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si termenul de executie - pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii - mentinerea curateniei in spatiul de lucru Calitatile pe care ni le dorim de la viitorul nostru coleg: - experienta de minim 1 an intr-o pozitie similara - abilitati de organizare - atitudine pozitiva si atentie la detalii - capacitate de lucru in echipa Oferim urmatoarele beneficii: - pachet salarial motivant - masa de pranz si gustari asigurate in cadrul institutiei noastre - conditii de lucru placute intr-un mediu dinamic - incurajare si sustinere pentru dezvoltare profesionala Program de lucru: luni-vineri de la 7:00-15:00 Locatie: Pipera, Voluntari, Str. Sfantul Stefan, nr.35 Contact: tel: mail:

  • 32

    Casier restaurant

    Angajăm colegă pentru postul de casier restaurant, cu program de lucru 2 cu 2 (10:00-22:00). Ne potrivim dăcă ești energică, comunicativă și îți place interacțiunea cu oamenii. Experiența în domeniu reprezintă un avantaj, dar nu este obligatorie. Îți vom oferi tot suportul ca să înveți rapid. Te vei ocupa de: - comunicarea cu clienții și de recomandarea produselor noastre; - înregistrarea comenzilor și asigurarea că aspectul produselor împachetate este conform standardelor; - respectarea normelor sanitare și menținea curățeniei la locul de muncă; - completarea rapoartelor de casă la sfârșit de tură; În schimbul muncii tale îți oferim: - salariu motivant; - instruire plătită și suport până vei învăța tot procesul de lucru; - discount la tot meniul și posibilitatea de avansare în cadrul companiei. Sună la numărul afișat pentru a programa un interviu sau trimite-ne CV-ul și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil! Suntem o rețea internațională cu specific japonez, cu peste 330 de locații în 14 țări. În prezent, avem 19 locații în România și suntem bucuroși să ne extindem echipa cu oameni talentați și motivați!

  • 11

    Angajare bucatari, barman, ospatari, magaziner

    Restaurant cu specific pescaresc angajeaza bucatari, barman, ospatari si magaziner pentru perioada nedeterminata. Relatii la telefon .

  • 3

    Restaurant Mc Donalds Titan

    CREW - Lucrator Comercial Esti o persoana energica, dornica sa accepte noi provocari si care vrea sa lucreze alaturi de o echipa dinamica? Ai toate sansele sa devii colegul nostru si sa fii tu cel care investeste in ceea ce conteaza pentru tine. Hai sa cream impreuna McMomente la McDonald s! Despre tine: Studii medii finalizate; Atitudine pozitiva si orientare catre client; Abilitati de lucru in echipa; Ce vei face? Esti prezent la locul potrivit lucrator in bucatarie, casier sau in lobby, tu esti cel care ofera produsele preferate clientilor; Zambesti mereu in interactiunea cu clientii; Asimilezi informatii si abilitati practice despre produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc. Beneficii Pachet salarial atractiv: pana la 2900 RON net la norma de 8 ore (suma compusa din salariu fix, tichete de masa, sporuri si alte bonusuri); Flexibilitate iti poti organiza programul de lucru in ture de zi, ture de noapte si in ture de weekend, in functie de nevoile tale si de programul restaurantului in care vei lucra; Ai 21 de zile de concediu de odihna si beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale; Proces rapid de promovare; Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru; Posibilitatea de a lucra in restaurantul McDonald s din apropierea casei (in limita posturilor vacante); Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare.

  • 8

    Casa Dacilor cauta persoana pentru curatenie si spalat vase.

    Restaurant Casa Dacilor de pe strada Constantin Brancusi angajeaza persoana pentru curatenie si spalat vase. Pentru informatii sunati la numarul , sau lasati un CV pe adresa de email

  • 144

    Angajăm lucrator comercial-3100 lei net - Shopping city

    Angajam lucrator comercial, experienta Nu este obligatorie , noi te vom invata tot ce trebuie sa stii. Ești o persoană veselă din fire, iar zâmbetul nu-ți lipsește de pe buze? Atunci asteptam cu drag sa aplici pentru postul de vanzator vanzatoare. Salariu 2700- 3100 lei net, daca ai experienta in vanzari minim 3 ani, fara experienta salariu net 2250-2600 lei , program full time . Program : se lucreaza Luni, Miercuri, Sambata si Duminica intr-o saptamana de la 10-22 si in urmatoarea saptamana : Marti, Joi si Vineri, de la 10-22. 2 week-enduri libere pe luna. Responsabilități: - Realizarea buchetelor și aranjamentelor florale - Consilierea clienților - Vânzarea produselor din florărie si a cadourilor - Menținerea curățeniei la spațiul de lucru cât și în florărie. Beneficii: - Salariu fix - Bonusuri de performanță -Majorare periodica salariala - Procente din vânzări - Cadou zi de nastere - discount produse 30% - Program flexibil (o zi cu o zi) - Învățare lucruri noi - Colectiv tânăr LOCATIA : Flori in Culori, insula cu flori si cadouri. Flori in Culori este un brand romanesc care are ca obiectiv principal vânzarea florilor si a cadourilor. Dacă te consideri suficient de curajos, determinat și curios de cele de mai sus, asteptam cu drag aplicația ta!

  • 3

    Angajez Barman/Ospatar

    Pensiune/Restaurant din Ranca angajează Barman/Ospatar

  • Angajam urgent CAMERISTA hotel 5* Poiana Brasov

    Angajam CAMERISTA pentru un hotel de 5* din Poiana Brasov MASA SI TRANSPORTUL ASIGURATE! Salariu intre 3000-3500 lei net (in mana) Detalii la sau pe Whattsup

  • 30

    Angajam Frigotehnist

    CERINTE: Studii: scoala profesionala de frigotehnist; Cuno tin e specifice : - tehnologia producerii frigului cu instalatii frigorifice, cu agenti directi si intermediari; - constructia si functionarea in conditii normale a instalatiilor de producere a frigului din centrala; - agenti frigorifici utilizati si proprietatile lor termice; - instalatiile de automatizare folosite in instalatiile frigorifice-constructia si functionarea lor corecta; Salariu (3400RON) + Bonuri de masa Program de lucru: 24/48 Plata Ore suplimentare conform legii Spor noapte Contract de Munca pe perioada nedeterminata

  • 10

    angajam camerista hotel

    Munca unei cameriste este aceea de a avea grija si de a pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru camerele de hotel si in alte zone din hotel, destinate oaspetilor.

  • 4

    angajam barman si ospatar

    cautam personal serios, dedicat si muncitor pentru angajare restaurant/bar

  • Angajam Receptioner

    Oportunitate de Angajare: Receptioner Locație: Bacau Responsabilități: Primirea și înregistrarea oaspeților în mod cordial și profesionist. Răspunderea la apeluri telefonice și redirecționarea acestora către departamentele corespunzătoare. Oferirea de asistență și informații oaspeților cu privire la facilitățile și serviciile oferite de companie. Cerințe: Experiență anterioară într-un rol similar reprezintă un avantaj. Abilități excelente de comunicare verbală și scrisă. Capacitatea de a gestiona multiple sarcini simultan și de a lucra sub presiune. Atitudine prietenoasă, orientată către clienți și capacitatea de a lucra în echipă. Cunoștințe de operare PC și experiență în utilizarea echipamentelor de birou. Beneficii: Pachet salarial competitiv. Oportunități de dezvoltare profesională și avansare în cadrul companiei. Mediu de lucru dinamic și prietenos. Cum să Aplicați: Vă rugăm să trimiteți CV-ul actualizat și o scrisoare de intenție la adresa de e-mail :

  • Angajam personal de curatenie part-time Constanta

    Angajam personal de curatenie part-time Constanta la birouri, de 2 ori pe saptamana cate 2-3 ore. Oferim contract de munca si salariu peste medie. Pentru detali va rugam sa ne contactati la

  • 3

    RO-ARMYCATERING S.A. angajează Ajutor Bucătar

    RO-ARMYCATERING S.A. cu sediul social în București,sector 6,B-dul Timișoara nr.5C,angajează Ajutor Bucătar pentru Punctul de Lucru Restaurant RoA situat pe Drumul Sării nr.33,sector 6,București.

  • Ospatar, Bucatar, Spalator vase la INTERNATIONAL SA SINAIA

    Ospatar, Bucatar, Spalator vase la INTERNATIONAL SA SINAIA - Cautam colegi dedicati, pasionati, cu experienta - salariu atractiv - lucru in echipa - program flexibil - mediu placut de lucru Pentru mai multe detalii asteptam sa ne contactezi sau sa ne trimiti CV-ul tau pe adresa de mail

  • Hotel Imperium angajează

    Angajăm ospătar cu experiență minimă. Ești o persoană ambițioasă și motivată? Trimite-ne CV-ul pe Adresa de e-mail sau contacteaza-ne la ( și alătură-te echipei noastre!

  • 3

    Locație centrală caută să își mărească echipa. Angajăm ajutor bucătar, ospătar, ajutor ospătar

    Locație centrală caută să își mărească echipa. Angajăm ajutor bucătar, ospătar, ajutor ospătar. Detalii la numarul de telefon:

  • 12

    Cofetaria Chocolada angajeaza cofetar si patiser

    ANGAJĂM COFETAR/AJUTOR COFETAR/PATISER! Vrei să ai cel mai dulce job? Alătură-te echipei Chocolada! Ce căutam? O persoană activă, organizată, care să se integreze în echipa noastră, având o experiență în domeniu. Ce oferim? Beneficii atractive, pregătire într-un domeniu care îți stârnește creativitatea, mediu de lucru plăcut și o echipă bazată pe calitate și competitivitate. Sună-ne sau vino să ne cunoaștem pe Strada Jepilor 6A și hai să lucrăm împreună!

Salvează căutarea