Anunțuri
Horeca-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Restaurant Noir Poiana Brasov Angajeaza ospatar si ajutor de ospatar. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul si sa ne transmiteti CV-ul dumneavoastra intr-un mesaj privat!
-
Promovat
Candidatul Ideal Profesionist, motivat si zambitor Amabil, perseverent si orientat spre rezultate Plin de energie, onest si modest Pasionat si cu spirit de echipa Prietenos, harnic, pozitiv si educat Experienta in domeniu reprezinta un avantaj! Descrierea jobului Daca iti doresti: Sa lucrezi intr-o echipa tanara si plina de chef de viata Sa imbini munca cu distractia Sa ai program de lucru flexibil de 5 zile saptamana, 8 ore zi sau part-time (vineri, sambata, duminica) Masa asigurata + bonuri de masa, bonusuri si transport decontat Sa faci parte dintr-o echipa de oameni profesionisti si zambitori Sa iei parte la o multime de concerte si sa-ti cunosti toti artistii preferati Hai în echipa Berăria H! Keywords: ajutor barman, barman, barmanita, bartender, bar-back, bartender assistent, personal restaurant, personal bar, personal pub, personal club, personal hotel, cafenea, ospatar, ospatarita, ospatari, ospatarite, chelner, chelnerita, chelneri, chelnerite, ajutor ospatar, ajutor ospatari, ajutor chelner, waiter, waitress, personal servire, piccolo, picolo, picoli, full time, part time, weekend, server, runner, food runner, bar runner, mixologie, speed-service, mixology, barista, coffe expert
-
Promovat
Singurul club de muzica Balkanika din centrul vechi Bucuresti angajează: cliente false dansatoare ,hostesse animatoare. Salariu fix+procent in funcție de experiența. Cazare gratuită Program de noapte Plata la sfârșitul programului Alte posturi disponibile: Ospătărițe Picolițe detalii pe whatsapp
-
Promovat
Descrierea postului Ai o pasiune pentru ospitalitate și pentru tot ce înseamnă Food Beverage? Ai o capacitate instinctivă de a anticipa nevoile oaspeților? Îți place să fii omul potrivit la locul potrivit? Te entuziasmează ideea de a fi gazdă și de a oferi experiențe memorabile? Te încântă ideea de a face ca fiecare moment să conteze? Cerințele postului Experiență relevantă într-un restaurant cu reputație bună; Buna cunoaștere a limbii engleze și orice altă limbă constituie un avantaj; Profesionalism excepțional; Bune abilități de coordonare și comunicare; Eficiență și imaginație; Personalitate plăcută; Atenție la detalii; Abilitatea de a menține o atitudine pozitivă și profesională atunci când gestionează toate situațiile; Abilitatea de a lucra într-un program flexibil, inclusiv în zilele de sărbători și în weekend-uri; Beneficii Tichete de masă Asigurare medicală Rate preferențiale de angajat în toate hotelurile Radisson Hotel Group Bonusuri de performanță Mediu de lucru dinamic Training-uri adaptate la nevoile individuale Suport în dezvoltarea profesională și personală Responsabilitățile postului Servirea oaspeților cu promptitudine și curtoazie, în conformitate cu standardele de servire din departamentul de FB; Cunoașterea temeinică a meniurilor pentru a putea sfătui oaspeții cu privire la selecție și pentru a face upsell; Sprijinirea departamentului de FB; Asigurarea curățeniei în zonele de lucru; Menținerea standardelor și respectarea procedurilor de lucru din hotel;
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Promovat
Nadia Hotels angajază ajutor de bucătar pentru restaurantul Nadia din Eforie Nord Cerințe: - se subordonează bucătarului șef - persoană dedicată și responsabilă - spirit de echipă și implicare - pregătire materii prime pentru preparare - păstrarea curățeniei la locul de muncă - respectă politicile restaurantului cu privire la siguranța alimentară, norme de igienă, calitate și servire Responsabilități: - se asigură că produsele, preparatele și semipreparatele sunt depozitate și păstrate corespunzător - participă la inventar și la stabilirea necesarului de aprovizionare - preia comenzile cliențiolor de la ospătari și asigură servirea acestora - participă la curățenia și igienizarea restaurantului, ustensilelor din bucătărie și a echipamentelor din dotare - verifică periodic termenul de valabilitate al produselor - indeplinește alte sarcini dispuse de superior Salariu motivant + bonus sfârșit de sezon. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne trimiteti CV-uri aici sau ne puteti contacta la numerele de telefon sau
-
Promovat
Nadia Hotels angajază bucătar șef Candidatul ideal: - atitudine pozitiva - punctualitate și seriozitate - organizare bună a timpului și a spațiului - experiență pe acest post Cerințe: - studii și cursuri de calificare și perfecționare în domeniul alimentar - experiență minim 3 ani și o minim o recomandare de la un alt restaurant unde a lucrat - persoană ordonată, disciplinată, care să respecte cu strictețe regulile de igienă - rezistență la stres - disponibilitatea de a lucra în ture Responsabilități: - asigurarea pregătirii și prezentării alimentelor conform standardelor stabilite de calitate si rețetelor specifice - verificarea tuturor preparatelor pregătite - menținerea unei igiene riguroase atât personale cât și în bucătărie și respectarea normelor de siguranță alimentară - colaborare eficientă cu echipa din bucătărie pentru a asigura un flux de lucru armonios - recoltează zilnic probe din meniul gătit și le păstrează la frigider - participă la inventarul periodic al alimentelor, mobilierului, veselei și tacâmurilor și răspunde de modul de depozitare, aspectul și curățarea acestora - asigură evacuarea în caz de urgență conform planului de evacuare - raspunde de efectuarea periodica a controlului medical, care va fi consemnat de medicina muncii în carnetul de sănătate Salariul este motivant + bonus la sfârșit de sezon Cei interesati pot trimite CV aici sau ne puteti contacta la numerele de telefon sau
-
Nadia Hotels angajează manager de restaurant pentru complex Nadia din Eforie Nord Cerințe: - relocare în Eforie Nord perioada mai-septembrie - experiență în funcție de conducere de minim 3 ani în domeniul HORECA - abilități de comunicare - spirit de echipă - persoană dinamică - bun organizator - limba engleză avansat - cunoștințe foarte bune Microsoft Office și 5StarDesk program de restaurant hotel - diplomă în managementul serviciilor alimentare sau într-un domeniu conex - brevet în turism Responsabilități: - planificarea și coordonarea activității din restaurant - autoservire (estimat aproximativ 1000pers zi) - gestionarea relației cu clienții și monitorizarea feedback-ului consumatorilor și menținerea unui contact strâns cu aceștia - supervizarea standardelor de prezentare, igienă și calitate - organizarea eficientă a activității operaționale - urmărirea respectării procedurii interne - realizarea bugetului - întocmirea rapoartelor interne - participă activ la procesul de recrutare și selecție pentru ocuparea posturilor vacante din departament - se ocupă în permanență de formarea și perfecționarea profesională a angajaților - participă la evaluarea personalului din subordine și identifică nevoile de intruire ale acestuia - raportează managementului rezultatele vânzărilor - este responsabil de gestionarea tuturor elementelor de patrimoniu (mijloace fixe, echipamente, obiecte de inventar, mărfuri, etc.) care există sau care vor intra în gestiunea restaurantului, realizând inventare periodic - urmărește modul în care sunt respectate reglementările legale specifice cu privire la normele de protecție a consumatorului și controlează respectarea standardelor de igienă și siguranță alimentară în care se desfășoară toate activitățile - întocmește, redactează și trimite la furnizor notele de comandă pentru materia primă în baza necesarului dat de bucătarul șef. Salariu atractiv + bonus la sfârșitul sezonului Pentru mai multe detalii ne puteți trimite un CV sau ne puteți contacta la numerele de telefon sau .
-
Promovat
Atributii: Spalat de Vase, Curatenie bai, vestiare, curte, bucatarie Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Norma intreaga, Pachet salarial motivant, Mediu de lucru placut Conditii: Seriozitate, Implicare Program: 2 cu 2 de la 08:30 la 21:30, str Calan nr 2 Salariu: 2600 - 2900 lei
-
Promovat
Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Pachet salarial motivant, Mediu de lucru placut Conditii: Program 2 cu 2, Experienta in domeniu, Limba engleza nivel mediu, Seriozitate, Implicare Venituri totale: 4500 - 6000 lei
-
Promovat
Atributii principale: - preluarea de comenzi telefonice, online si din aplicatiile partenere - verificarea, organizarea si transmiterea comenzilor catre livratori Experienta necesara obligatorie: - Abilitati de comunicare si organizare nivel mediu - Cunostinte operare PC nivel mediu Program: 2 cu 2, de la 08:30 la 21:30 Salariu: 3500 - 4000 lei
-
Promovat
Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Pachet salarial motivant in functie de experienta, Pentru ajutor secundar nu se solicita experienta Program: 2 cu 2 Salariu: 3200 - 4500 lei
-
Promovat
Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Pachet salarial motivant in functie de experienta si capabilitati, Conditii: program 2 cu 2, experienta pe o pozitie similara, meniu international Salariu: 5000 - 7000 lei
-
Promovat
Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Norma intreaga, Pachet salarial motivant, Locatie centrala, Mediu de lucru placut Conditii: Seriozitate, Implicare, Limba engleza nivel mediu Venituri totale: 4500 - 6000 lei
-
Promovat
Atributii principale: - preluarea de comenzi telefonice, online si din aplicatiile partenere - verificarea, organizarea si transmiterea comenzilor catre livratori Experienta necesara obligatorie: - Abilitati de comunicare si organizare nivel mediu - Cunostinte operare PC nivel mediu Salariu: 3500 - 4000 lei
-
Pensiune turistica din Calimanesti Caciulata angajeaza personal, pentru toate detaliile necesare va rugam sa ne apelati la numarul de telefon zero sapte patru cinci noua patru cinci unu patru patru, va multumim.
-
Pensiune turistica din Caciulata Calimanesti angajeaza personal, pentru toate detaliile necesare va rugam sa ne apelati la numarul de telefon zero sapte patru cinci noua patru cinci unu patru patru, va multumim.
-
Complex Turistic Popasul Merei angajeaza: -Bucatar -Ajutor bucatar -Grataragiu -Femeie de serviciu
-
-
Promovat
Angajez personal shaormerie, cu sau fara experiență (18 -45 ani), norma intreaga locatie stabila , salariul cuprins între 2500 - 3500 lei. Contractul se face pe perioada nedeterminata, carte de munca, zile de concediu platite, prime de sarbatori, masa personalului este suportata de firma.Mai multe detalii la tel Nu raspund la mesaje.
-
Angajez camerista cu experiența in regim hotelier full time sau part time -in programul 9-16.
-
Angajez camerista full time pentru camere in regim hotelier în programul 9-16 a.m-se lucra și în wekend cu 2 zile libere pe săptămână .Lucram și cu studente sau pensionare în program part time .
-
Angajez camerista pentru camere în regim hotelier - în centrul istoric al BRASOVULUI la un program de 8 ore pe zi (9-17a.m) cu 2 zile libere pe săptămână - se lucrează și duminica -preferam doamne cu experiență în curățenie obligatoriu sa locuiască în BRASOV .Acceptam și studente sau pensionare în program de 4 ore.
-
Cu o traditie de peste 7 ani in Timisoara in domeniul fastfood, SisKebab angajeaza personal pentru cele trei locatii din Timisoara. Ce trebuie sa faci? Vei face parte dintr-o echipa tanara si dinamica, mereu in continua dezvoltare si vei prepara cele mai gustoase shaorma din Timisoara! Asteptam cu interes sa ne contactezi si sa ne cunoastem pentru o posibila colaborare.
-
Hotel Arizona, zona Girocului, str Muzicescu nr 168, angajeaza ajutor bucatarie, program 2 zile cu 2 zlei. Se ofera pranzul in timpul serviciului.