Trimite unui prieten

Trimite

operator calculator , supervisor magazine alimentare

Valabil din 12.01.2019 10:14:29
Descriere

In vederea largirii activitatii incepand cu luna ianuarie 2019 , marim si structura de personal astfel vom creea 2 posturi noi in cadrul companiei noastre :

1. supervisor magazine alimentare , va asigura relatia intre sediu si punctele de lucru , va ajuta la implementarea programelor si actiunilor promotionale in magazine , recrutare personal , identificarea posibilitatilor de dezvoltare .Permis de conducere B , capacitate de lucru cu oamenii .Program de lucru flexibil functie de necesitati.
Profilul candidatului urmarit este o persoana care sa lucreze sau sa fi lucrat intr-un magazin alimentar si doreste o promovare.

2.operator calculator , va asigura inregistrarea corecta a datelor in contabilitatea si gestiunea societatii , facturare , contabilitate primara pe programul WinMentor .Program de lucru de luni pana vineri 07.00 - 15.00 , prin rotatie sambata 07.00 - 09.00 .

Pachetul salarial cuprinde si tichete de masa acordate valoric pe card bancar si se negociaza pentru fiecare post individual functie de experienta si potentialul fiecarui angajat . Persoanele interesate sunt rugate sa trimita cv in corpul anuntului cu mentiunea postului urmarit .
Razvanys Fresh este o societate in continua dezvoltare de 10 ani in industria alimentara si ne dorim sa avem in echipa angajati tineri cu ambitii de dezvoltare personala si profesionala .

Mesaj Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: doc, docx, pdf cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!