Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Bacau

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Oferte De Munca Acasa. Imediat. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze online in vanzari. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email: oferta.actuala@gmail.com.

 • SC GEPEX SRL angajeaza lucrator comercial pentru Balon Gepex. Cautam un coleg harnic, cu abilitati bune de comunicare si organizare, amabil in relatia cu clientii. Relatii la telefon: 0730230058, 0730633330.

 • GEPEX SRL angajeaza personal pentru curatare piscine. CV-urile se pot depune la sediul firmei din Bacau, str. Bradului , nr. 51 sau pot fi atasate acestui mesaj.

 • GEPEX SRL angajeaza lucrator comercial pentru Beraria G, cu varsta minima de 25 ani. Salar net: 1600 lei. CV-urile se pot depune la sediul firmei din Bacau, str. Bradului, nr. 51 sau atasate acestui mesaj.

 • Angajam personal in bucatarie. Locatie: Aeroport Otopeni. Descrierea postului: Pregatirea produselor alimentare si indeplinirea cererilor clientilor prin standardele solicitate de companie. Program in ture de zi, zi/noapte (12/24, 12/48) sau la 9 ore. Oferim salariu fix, tichete de masa, spor de vechime totala in munca, spor de noapte, spor de weekend. Asiguram masa calda + CAZARE in Otopeni. Te informam ca datele cu caracter personal sunt colectate si prelucrate de DNATA CATERING in cadrul acestui proces de recrutare pentru pozitia la care ai aplicat. Datele cu caracter personal sunt colectate si procesate in acord cu legislatia in vigoare, cu politicile, practicile, standardele si procedurile interne in materia protectiei datelor cu caracter personal. Daca doresti sa modifici, actualizezi, corectezi sau stergi, in tot sau in parte, oricare dintre datele personale pe care le-ai completat, te rugam sa ne contactezi la urmatoarea adresa de e-mail: recrutare@dnata.ro.

 • Cofetaria Corso angajeaza cofetar -cocator, patiser cu experienta ! Detalii la telefon :0744524780 ; 0787890837

 • COFETARIA CORSO ANGAJEAZA MUNCITOR CALIFICAT ! DETALII LA TELEFON : 0787890837 / 0744524780

 • Angajam consilier vanzari in showroom sanitare si amenajari interioare. Program lucru: luni - vineri, 09:00 - 17:00 -studii medii/superioare - experienta in vanzari (cunoasterea domeniului: comert cu produse sanitare, ceramica gresie si faianta, parchet, baterii baie, reprezinta un avantaj); - abilitati de comunicare, de negociere si de lucru in echipa; - orientare catre oameni (clienti) si rezultate; - abilitati de operare PC (Word, Excel si Outlook); - cunoasterea limbii engleze/italiene reprezinta un avantaj; - atitudine pozitiva, initiativa, perseverenta - aspect ingrijit, limbaj civilizat, rabdare si bun simt Candidatii interesati pot trimite CV-ul cu o fotografie, la adresa de email: office@interafa.ro Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate. Candidatii selectati vor fi invitati la un interviu, a carui data va fi stabilita de comun accord cu acestia. Telefon contact: 0744372033

 • Angajam full-time: Gestionar Manipulant Marfa pentru punctul de lucru din Bacau. Detalii la telefon. www.stift.ro

 • fost agent de vanzari caut colaborare in domeniu

 • Lucreaza cu noi ....pentru tine ! Pentru a construi propria ta independenta financiara , fie ca doresti ceva suplimentar sau un loc de munca cu norma intreaga, in aceasta lume in continua miscare, e nevoie de ACTIUNEA TA . Daca si tu vrei sa incerci sa intri in aceasta frumoasa lume, intreaba-ne cum se face.... Vom fi fericiti sa-ti oferim tot sprijinul ! Vei avea parte de consultanta profesionala, de cursuri de pregatire, de sprijin . Daca iti doresti sa lucrezi intr-o echipa extraordinara, firma iti va da posibilitatea independentei tale financiare . Poti sa devii un om fericit si poti sa ii faci si pe altii , asa ca actioneaza. Cerinte: Persoane dinamice, de actiune, care isi doresc venituri peste medie. Persoane comunicative care au mai lucrat in alte domenii de vanzari, fie Mlm fie unilever. Pensionari indiferent de sex care isi doresc o activitate suplimentara cu venituri nelimitate Studenti care isi doresc o activitate part time si de durata. Orice persoana care isi doreste independenta financiara si care are inclinatii catre produse desdtinate sanatatii si frumusetii. Pentru stabilirea unui interviu, va rog sa ne transmiteti un Cv sau/si un numar de telefon pentru a va contacta. Asteptam Cv-uri la adresa de e-mail crucianu@gmail.com Vizitati pentru a va informa blogul

 • Companie dinamica in expansiune cauta consultant vanzari. Din toata tara. - Aplica la email axanseo@gmail.com pentru detalii. Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Localitati: - acceptam candidati din toata tara Nivel experienta: - experienta minima - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Contactati-ne cu un mesaj la email axanseo@gmail.com .

 • S.C angajează o persoană dinamică, harnică, ordonată cu ceva cunoștință de produse de instalații sanitare,termice,electrice,materiale de finisaje si constructii pentru funcția de gestionar . Locul de munca se desfășoară în Bacau la un magazin. Cei interesați pot trimite C.V pe aplicatie sau la adresa de email ideal_gabata@yahoo.com, sau la nr de tel.0744602872.

 • VASION S.R.L. angajeaza SEF DEPOZIT materiale de constructii Cerinte: • bun cunoscator al materialelor de constructii; • cunostinte operare PC. CV-urile se primesc pe adresa str. Bradului, nr. 51 sau prin e-mail la adresa: resurse.umane@vasion.ro. Relatii la tel. 0730633330.

 • Societate comerciala angajeaza lucrator gestionar pentru magazin instalatii sanitare. Relatii la telefon: 0730230058.

 • Responsabilitati Coordoneaza echipa din bucatarie in vederea pregatirii meniului zilnic, respectand procedurile interne de calitate si igiena. Stabileste meniul impreuna cu Unit Managerul si il va compune astfel incat sa se asigure varietate si sa se tina cont de preferintele clientului; Foloseste numai materie prima auxiliara care sa corespunda calitativ, conforma cu normele igienico-sanitare. Verifica fiecare produs finit, din punct de vedere calitativ, inainte de predarea lui inspre servire/livrare. Cerinte: Experienta pe o pozitie similara . Cunostinte de notiuni fundamentale de igiena Abilitati de comunicare. Spirit de echipa. Persoana dinamica. Bun organizator. Cunostinte de notiuni fundamentale de igiena

 • Popas Poiana Sarata angajeaza : barman, ospatar,ajutor ospatar ,ajutor bucatar, femeie de serviciu. Transportul la si de la locul de munca asigurat,Mai multe relatii la telefon o744529859 sau pe email office@poianasarata.ro.

 • Angajam patiseri cu experienta. Program de 10 ore. Se decontează transport. Salariul atractiv.

 • Companie multinationala angajează casieri/vânzători. Beneficii: Salariubonuri de masa in valoare de 300lei. Munca in wk este recompensată cu 20%, orele suplimentare sunt plătite 100%, bonus de fidelitate de 1200 la un an de la angajare( in fiecare an),bonuri cadou de Crăciunsi Pasteasigurare de sănătate după 3 luni in companie Pentru mai multe detalii nu ezitati sa sunati, iar pentru a va spori sansele de angajare va rog un CV. Mulțumesc

 • Firma tanara, in continua expansiune, cautam Operator pc si distribuitor pe divizia produse de igiena. Selectionam aplicanti din toata tara. - Aplica la email axanseo@gmail.com pentru detalii. Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei - sau experienta minima, medie ori avansata, dar de asemenea se ofera pregatire in raport cu politica firmei Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentine legatura cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Localitati: - toata tara Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze cu un mesaj la email axanseo@gmail.com pentru toate detaliile.

 • Salveaza cautarea