Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Bacau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Fast food central and catering angajeaza personal deservire clienți cu sau fara experienta restaurant tip fast-food. Se oferă școlarizare la locul de muncă pentru persoanele interesate si motivate. Salariu in funtie de performanta. Locatie centrala vis a vis de liceul Economic, piata centrala. Detalii la telefon 0752061301

 • Angajez vânzătoare pentru magazin mixt non stop. Se lucrează în ture și se oferă salariu avantajos. Cerințe: seriozitate, dorința de a lucra și amabilitate cu clienții.

 • magazin comercial angajeaza personal . pentru mai multe detalii sunati la numarul 0744871703

 • Societate comerciala angajeaza reprezentant vanzari in materiale de constructii pentru zona Bacau. Salariu motivant . Mai multe detalii la telefon .

 • Lucreaza cu noi ....pentru tine ! Pentru a construi propria ta independenta financiara , fie ca doresti ceva suplimentar sau un loc de munca cu norma intreaga, in aceasta lume in continua miscare, e nevoie de ACTIUNEA TA . Daca si tu vrei sa incerci sa intri in aceasta frumoasa lume, intreaba-ne cum se face.... Vom fi fericiti sa-ti oferim tot sprijinul ! Vei avea parte de consultanta profesionala, de cursuri de pregatire, de sprijin . Daca iti doresti sa lucrezi intr-o echipa extraordinara, firma iti va da posibilitatea independentei tale financiare . Poti sa devii un om fericit si poti sa ii faci si pe altii , asa ca actioneaza. Cerinte: Persoane dinamice, de actiune, care isi doresc venituri peste medie. Persoane comunicative care au mai lucrat in alte domenii de vanzari, fie Mlm fie unilever. Pensionari indiferent de sex care isi doresc o activitate suplimentara cu venituri nelimitate Studenti care isi doresc o activitate part time si de durata. Orice persoana care isi doreste independenta financiara si care are inclinatii catre produse desdtinate sanatatii si frumusetii. Pentru stabilirea unui interviu, va rog sa ne transmiteti un Cv sau/si un numar de telefon pentru a va contacta. Asteptam Cv-uri la adresa de e-mail crucianu@gmail.com Vizitati pentru a va informa blogul

 • Angajam tanara pentru calcat la un magazin online.Program 8-13 .sambata 8-12.Relatii Adelina pe whats sau la tel.0741668681.multumesc.

 • MAGAZIN SECOND HAND ANGAJEAZA VANZATOARE cv la mail sau direct pe aplicatie tel. 0766.279.573

 • Partener Orange cu activitate la nivel national,extinde echipa de vanzari. Oferim bonusuri si beneficii-asigurare medicala privata. -Posibilitatea de dezvoltare profesionala; -Mediu de lucru placut; -Contract perioada NEDETERMINATA -SALARIUL FIX-TICHETE DE MASA,ASIGURARE MEDICALA PRIVATA plus comisioane in functie de valoarea si volumul vanzarilor; -CONTRACT DE MUNCA PE PERIOADA NEDETERMINATA Descrierea postului: -Prezentarea si promovarea serviciilor Orange; -Prospectarea pietei si identificarea de noi clienti; -Inchiderea de contracte cu persoane fizice la domiciliul acestora; -Activitate de teren Esti canditatul ideal daca: -Comunici excelent si ai putere de convingere; -Te intereseaza sa obtii rezultate si nu renunti pana nu-ti atingi obiectivele; -vrei sa inveti lucruri noi; -Nu-ti place sa stai intr-un birou toata ziua, dar iti place munca de teren; -Vrei sa castigi pe masura rezultatelor tale; -Permis cat B. -Masina si telefon de serviciu. Trimite-ti CV urile ca mesaj atasat la acest anunt.

 • Angajez vanzatoare magazin alimentar , in zona centrala din Bacau . Pentru mai multe detalii 0754 808 866.

 • ANGAJEZ lucrător comercial pentru un stand cu flori. Locație: Auchan Bacău Preferabil fată cu aspect îngrijit și plăcut, dornică de a învăța lucruri noi, experiența în domeniu fiind un avantaj! Mai multe detalii în privat sau la telefon: 0751815567

 • Angajam operator calculator firma distributie produse alimentare. Se lucreaza in 2 schimburi, de luni pana vineri. Preferabil cunostinte Winmentor. CV la Relatii la 0755953909

 • Femeie 59 ani caut loc de munca: Vanzatoare cu experenta de peste 30 de ani.

 • Angajam vânzătoare, magazin alimentar, strada Letea .Salariu atractiv!!! Nr tel.:0771685946

 • VITRAJ Restaurant & Lounge angajeaza barman cu experienta. Relatii la telefon: 0730633330.

 • Vitraj Restaurant & Lounge angajeaza ospatar cu varsta minim 18 ani, cu experienta. Relatii la telefon: 0730.633.330. CV-urile se pot atasa acestui anunt sau se pot depune la sediul din: str. Bradului, nr. 51 (in incinta Vasion).

 • GEPEX S.R.L. angajeaza lucrator pentru BERARIA G, cu varsta minima de 25 ani. CV-urile se pot depune la sediul firmei din Bacau, str. Bradului, nr. 51 sau atasate acestui mesaj. Relatii la telefon: 0730.633.330 sau 0730.230.058.

 • Campanie națională angajează agent operator și întreținere VENDING pentru aparate de preparare și distribuire a băuturilor calde pe zona Bacău. Oferim mașină de serviciu, telefon și salariu motivant.

 • Cautam ospatar pentru autoservire. Trebuie sa fie amabil, sa cunoasca ingredientele preparatelor pe care le vinde, sa aiba abilitati de lucru cu casa de marcat.

 • Persoanele interesate de aceasta oportunitate sunt rugate sa trimita un CV la adresa romprestoil@yahoo.com sau sa depuneti cv in statia de pe strada Republicii 100-102 .

 • Domiciliu jud. Bacău.Caut loc de muncă în Bucătărie ca și pizzer. Domenii lucrate. Vânzător comercial, Măcelar, Pizzer... Rog seriozitate. Nr. Contact:0756407045

 • Salveaza cautarea