Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Bihor

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Esti din Oradea sau imprejurimi? Betty Ice te vrea in echipa sa! Creștem, ne dezvoltăm și vrem un nou coleg /o noua colega în echipa. Suntem in cautarea unei persoane pline de entuziasm care sa ocupe postul nostru vacant. Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare? 1. Să aibă o atitudine pozitivă și să fie mereu cu zâmbetul pe buze. 2. Să fie dispusă să învețe. 3. Să fie curata. 4. Să ii placa igiena. 5. Să fie atentă la detalii. 6. Să fie harnică. 7. Să fie descurcăreață. Proactiv/proactiva este cuvântul care trebuie să o/il caracterizeze. 8. Poate să fie proaspăt absolventă, masterandă sau chiar studentă. Nu contează vârsta… numai atitudinea! Ce o să facă această persoană? 1. Va vinde inghetata la punctul din Str. Republicii nr. 10A. 2. Va menține legătura cu seful ei. 3. Se va ocupa de inchiderea casei, intocmirea fiselor. Ce îi oferim? 1. Salariu fix 2. Bonusuri din vanzari. 3. Atmosferă de lucru plăcuta 4. Posibilitatea de promovare în cadrul firmei 5. Seriozitate De când avem nevoie? Cât mai repede. Am dori chiar de maine. CV-urile se pot depune la adresa de e-mail: larisa.fulop@bettyice.ro. Telefon: 0755672727.

 • Loc De Munca La Domiciliu. Imediat. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze pe calculator. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email: oferta.actuala@gmail.com.

 • Recrutam pentru clientul nostru, companie ce comercializeaza produse si echipamente de uz casnic, Agent Vanzari. Agentul Vanzari este responsabil de: - mentinerea unor relatii profesionale cu clientii deja existenti; - prospectarea pietei in vederea identificarii de noi clienti; - dezvoltarea portofoliului de clienti si atragerea lor; Ne dorim ca aceasta persoana: - sa fie serioasa, responsabila si organizata; - sa fie o persoana perseverenta - sa detina permis de conducere categoria B; Ne poti contacta la nr de telefon 0770152239 sau trimite CVul tau pe adresa de email bianca@ams-hr.ro

 • Complex turistic din Baile Felix angajeaza receptioner/a cu experienta in domeniu pe perioada nedeterminata, program de lucru in ture, conditii de munca excelente, pachet salarial atractiv! Cunoștințe operare PC, abilitați de comunicare și relaționare Cerem seriozitate, corectitudine si implicare.

 • Angajam vanzatoare magazin NON STOP central , program de lucru 12 / 24 - 12 / 48 magazin deschis 24/7 , contract de munca conform legi salarizarii in vigoare , venit garantat minim 1800 RON net /luna în funcție de experienta , solicitam experienta cu case de marcat sau dorința de a invata , munca relativ usoara , magazin mic ! .0742022665

 • Esti o persoana serioasa, responsabila si iti place sa relationezi cu oamenii? Iti cauti un loc de munca stabil si placut ? Atunci esti persoana potrivita pentru a face parte din echipa noastra pe postul de casier sau bucatar si asteptam CV-ul tau la adresa de email: gzprm.oradea3@gmail.com sau tel: 0745 602091. Ce iti oferim? Salariu fix +sporuri+ bonusuri Tichete de masa Training gratuit Loc de munca stabil si placut

 • Companie cauta market researcher domeniul vanzari. Selectionam aplicanti din toata tara, in vederea extinderii ariei de acoperire vanzari la nuvel national. Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Localitati: - acceptam candidati din toata tara Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze cu un mesaj la email axanseo@gmail.com .

 • Caut urgent femeie pentru curatenie la pensiune in vartop bihor. Ofer si cer seriozitate. Perioada de iarna, vara si in vacanta. Ofer cazare daca este nevoie si masa. Pentru detalii discutie cu proprietara.

 • Angajez bucatar - statie carburant cu shop - vanzare de produse alimentare si nealimentare Responsabilitati: Pregateste, promoveaza si serveste produsele din restaurantul statiei; Intocmeste stocul necesar mentinerii cantitatii optime a marfurilor si a produselor din statie; Participa la inventarierea produselor din statia de distributie carburanti; Asigura curatenia spatiului si a echipamentelor din restaurant conform standardelor igienico-sanitare. Detalii la un interviu.

 • Acum Oferte De Lucru. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze la domiciliu. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email: oferta.actuala@gmail.com.

 • Cerințe: studii medii,atitudine orientată către client,bune capacități de comunicare,munca în echipă,disponibilitate de lucru în ture(inclusiv de noapte),corectitudine și seriozitate. Oferă:ore suplimentare plătite peste limitele impuse de legislație,program flexibil(lucru în ture),bonuri de masă,acces la cursuri de dezvoltare și perfecționare,condiții optime de lucru. Nu trebuie să ai experiență în domeniu,te instruim noi !!! Mai multe detalii la un interviu. Dacă sunteți interesat/ă,aștept CV-ul dumneavoastră pe adresa de e-mail cristygall@yahoo.com sau pe canalul de comunicare pe care l-ați accesat și alăturate echipei noastre !

 • Benzinarie lant international angajam bucatar/bucatareasa, barman, casier. Oferim echipament de lucru, instruire la locul de munca, ore suplimentare platite, bonuri de masa. Informatii la tel. 0723180427

 • Cautam pentru clientul nostru, companie care se ocupa de comercializarea si inchirierea de nacele, Agent Vanzari! De la aceasta persoana ne dorim: - sa aiba disponibilitatea la deplasari in intreaga tara; - sa cunoasca limba engleza; - sa aiba 2-3 ani experienta; Aceasta persoana va fi responsabila: - dezvoltarea si mentinerea unor relatii profesionale cu clientii companiei; - prospectarea pietei; - dezvoltarea portofoliului de clienti; Oferim: - pachet salarial atractiv; - bonus din vanzari; - telefon de servici, laptop, masina. Pentru mai multe informatii contacteaza-ne acum!

 • Statie distributie carburanti Gazprom din Oradea, str.Suisului nr. 10 cauta casier/a pe termen lung. Cerinte: bune abilitati de relationare, capacitate de asimilare noi informatii, disponibilitate spre munca si corectitudine. Informatii la telefon 0745763300.

 • Angajam personal pt mag alimentar zona nufaru oradea inf 0740202384

 • CANDIDATUL IDEAL: - Minim studii medii finalizate - Experienta pe un post de vanzari reprezinta un avantaj - Abilitati de comunicare excelente - Persoana sociabila, responsabila, amabila, serioasa, deschisa la nou - Abilitati de lucru in echipa si atitudine pozitiva - Corectitudine si aspect fizic placut RESPONSABILITATI : - Cunoasterea caracteristicilor produselor oferite clientilor spre vanzare - Conditie obligatorie pentru acest job este gestionarea buna a programelor pe calculator (word, excel, internet) - Consilierea clientului in alegerea produsului dorit - Gestionarea stocului de marfa existent si a comenzilor - Mentinerea unei bune imagini pe piata a companiei prin respectarea esteticii spatiului de lucru - Realizeaza activitatea de vanzare - Aranjeaza magazinul (amplasarea produselor si a preturilor la raft in mod corespunzator, receptioneaza si inventariaza marfa) - Respecta prevederile si reglementarile interne - program de lucru: Luni-Vineri 10-18. Te invitam sa ne trimiti CV-ul tau pe email: saltego@saltego.ro Descrierea companiei : Compania vinde Mobila la comanda fabricata in Germania, tapiterii- canapele, coltare, paturi, somiere, saltele, Locatie : Oradea, str. Tudor Vladimirescu, nr.85

 • Angajez vanzatoare in Nufarul Magazin de prajituri program 9-21 2 zile cu 2 zile Salar 1500 in mana

 • Ne marim echipa!!! Angajăm consilier vanzari pentru un stand cu accesorii Gsm din incinta Lotus Center Oradea. Programul de lucru este urmatorul: • saptamana 1: miercuri si joi (12 ore), vineri( 6 ore); • saptamana 2: luni si marti(12 ore), vineri( 6 ore) sâmbătă si duminica (12 ore); Oferim: • parte fixa + bonusuri ( media salarială 2100 lei); • concurs interactiv; • posibilitate de avansare; Cerem de la viitoarea colega: seriozitate, onestitate, punctualitate si perseverență. Experienta nu este necesara!!! Pentru a afla mai multe detalii asteptam Cv-ul tau la adresa de mail: ionela.covershop@gmail.com

 • Candidatul Ideal: Experienta anterioara in comert constituie avantaj; Orientare si deschidere catre client; Responsabilitate si seriozitate; Dinamism si spirit de initiativa; Flexibilitate si spirit de echipa; Descrierea jobului • sa indeplinesti corect sarcinile specifice postului; • sa dai dovada de amabilitate si promptitudine in relatia cu clientii; • sa contribui la asigurarea unei imagini placute a magazinului; • sa oferi suport colegilor, atunci cand este necesar; Descrierea companiei Cunoscut lant de Supermarket-uri in Oradea cu o vasta experienta in domeniu va oferim- • salariu competitiv; • posibilitati reale de dezvoltare a carierei; • program flexibil. • suport din partea unei echipe de profesionisti.

 • Angajam tineri absolventi iubitori si posesori de animale de companie (caini/pisici) pentru postul de consilier-vanzare. Cerem seriozitate, personalitate deschisa si comunicativa, capacitate de munca si dorinta de dezvoltare personala. Oferim seriozitate si training. Doritorii pot sa prezinte CV-ul personal la adresa str.Tarcaului nr.1 sau la adresa office@monmed.ro

 • Salveaza cautarea