Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Bistrita-nasaud

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • promovează produsele si serviciille unitatii preia comenzile clientilor, servirea preparatelor culinare si a bauturilor, incasarea contravalorii serviciilor oferite, pregatirea locului de servire pentru o noua comanda, mentinerea unui mediu de munca sigur si curat, organizarea cadrului general de deschidere, desfasurare si inchidere a activitatii locului de servire

 • Vanzator magazin mixt, loc. Blajenii de Sus, jud. Bistrita-Nasaud. Salariul negociabil, Transport asigurat la si de la locul de munca.

 • CERINTE: - Absolventi cu diploma de bacalaureat, - Constituie un avantaj curusrile de vanzari sau lucrator comercial - Abilitati de comunicare SE OFERA: - Conditii de munca civilizate, intr-o echipa dinamica - Tichete de masa - Instruiri periodice

 • LOCATIA: Magazin in mall langa Selgros Cerinte: Persoana iubitoare de animale de companie, sociabila, responsabila, corecta, cu spirit de echipa. Cunostinte operare PC la un nivel mediu Descrierea jobului Responsabilitatile postului: Vanzarea hranei si accesorilor destinate animalelor de companie Mentinerea relatiilor directe cu clientii in cadrul magazinului; Rezolvarea cerintelor clientilor si dezvoltarea unor relatii personalizate cu acestia, contribuind astfel la dezvoltarea afacerii; Asigura disponibilitatea produselor in raion prin aprovizionarea permanenta, in functie de necesitati, si aranjarea produsele la raft; Incasarea contravalorii marfii vandute si gestiunea casieriei. Oferta: Pachet salarial motivant. Bonusuri in functie de performanta Formare profesionala continua; Mediu de lucru placut; Posibilitati de dezvoltare profesionala. Descrierea companiei Vabro Retail SRL este o vasta retea de magazine, specializate in comertul de hrana si accesorii pentru animalele de companie , avand un spatiu de expunere de pestem2. Reteaua cuprinde magazine in principale orase ale tarii: Arad,Bacau ,Brasov, Baia Mare, Bucuresti, Cluj Napoca,Constanta, Oradea, Pitesti,Piatra Neamt, Iasi, Ploiesti, Suceava, Timisoara , Alba Iulia, Deva,Targoviste,Drobeta Turnu Severin si Buzau. Portofoliul firmei cuprinde pestede produse continand o gama diversificata de hrana si accesorii, produse de uz veterinar si parafarmaceutice, publicatii de specialitate. Asigurand cea mai mare gama de produse si fiind intotdeuna in sprijinul clientilor,Sc Vabro Retail SRL doreste sa-si extinda reteau de magazine in toate orasele medii si mari,atat din Romania cat si din tarile invecinate.

 • Lucrator comercial in magazinele alimentare / nealimentare. Magazin cu autoservire. Program de lucru 8 ore / zi, program de lucru in 2 schimburi.

 • Buna ziua.Caut urgent un loc de munca ca si vanzatoare,lucrator comercial,camerista,personal curatenie,etc.Astept sugestii.Am experienta in vanzari,iubesc sa lucrez cu oamenii,curs pc si contabilitate primara,curs vanzator etc.Rog oferte serioase..Lacrimioara tel 0758724826

 • Angajăm un băiat la un depozit de legume fructe în Bistrița în incinta complexului comercial cibela relații la tel 0745119065

 • -titularul postului are rolul de a asigura prepararea comenzilor (meniurilor) într-o maniera eficienta si profesionista. -utilizeaza materialele si aparatura puse la dispozitie de firma. Atributiile principale si sarcinile specifice: - pregateste mâncarurile din retetarul unitatii în conformitate cu standardele în vigoare; - monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor; - participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare; - preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora; - debaraseaza si asigura curatenia bucatariei; - asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare. Specificatiile postului: -diploma de calificare in domeniu -rigurozitate în ceea ce priveste regulile de igiena în alimentatia publica; -imaginatie culinara, ordonat si disciplinat

 • Pregătește preparatele conform comenzilor și retetarului,asigura necesarul de marfa,verifica stocurile și conformitatea preparatelor ,asigura și verifica condițiile de igiena.

 • Pregătește preparatele conform comenzilor și retetarului,asigura necesarul de marfa,verifica stocurile și conformitatea preparatelor ,asigura și verifica condițiile de igiena.

 • Angajăm casieră. Inf. tel. 0746109208, 0753543173 sau în incinta magazinului Carrefour, Calea Moldovei, nr. 13.

 • Candidatul ideal - Sociabil, cu un nivel de comunicare peste medie - Ambițioasă și cu capacitatea de a lucra în grup. - Experiența în vânzări directe și promovarea produselor este binevenită - Capacitatea de a construi și întreține relații cu clienții - Studii universitare are avantajul în biologie / chimie sau farmacie - Limbi: italiană și engleză - Permis de conducere Cat B - Mașina disponibilă pentru lucru, are avantajul Descrierea postului - Promovarea produselor companiei către clienți, crearea portofoliului de clienți. - Promovarea beneficiilor oferite de produsele companiei într-o manieră profesională și etică. AVANTAJE: - venituri peste medie, constând din: porțiune fixă ​​+ comision de vânzări care poate ajunge până la 15% - Instruire gratuită și școlarizare în țară și străinătate - bonusuri și premii - Mediu de lucru atractiv și dinamic Descrierea companiei Companie italiană cu filiale europene cu experiență de peste 20 de ani pe piața medicală din Europa, specializată în îmbunătățirea sănătății oamenilor în confortul locuințelor. Ne realizăm obiectele prin aplicarea reglementărilor de mediu și securitate la locul de muncă.

 • Angajam un băiat la un depozit de legume fructe în incinta complexului comercial cibela relații tel 0745119065

 • Hotel Codrisor Bistrita angajeaza camerista. Se ofera salariu motivant si program convenabil. Informatii la telefonCV-urile se pot trimite la sau la receptie.

 • Cautam o persoana responsabila, organizata si comunicativa pentru receptie, pentru perioada nedeterminata. Asteptam CV-urile voastre la receptia hotelului sau pe mail.

 • Angajam ASISTENT VANZARE/ LUCRATOR COMERCIAL in Bistrita: CERINTE: -Absolvent studii medii sau superioare; - Cunostinte in materialelor de constructii reprezinta un avantaj; - Persoana responsabila, dinamica; - Abilitati de comunicare; atitudine proactiva , orienatata catre client; - Spirit de echipa; - Seriozitate, responsabilitate si implicare. RESPONSABILITATI: -aprovizionarea raionului cu marfa si aranjarea acesteia pe raft; -verificarea si actualizarea etichetarii produselor la raft; -intampinarea clientilor; -identificarea proictului de amenajare la care lucreaza in prezent clientul; -identificarea nevoilor clientilor si propunerea celor mai potrivite solutii pentru nevoile si dorintele acestora; -indrumarea clientilor catre celelalte raioane. BENEFICII: 1.Salariu atractiv, format din salariu fix + bonuri de masa 2.Posibilitati de dezvoltare si promovare in cadrul unei echipe dinamice; 3.Posibilitate de achizitionare a produselor companiei la preturi reduse; 4.Bonusuri ocazionale. Mai multe detalii laAsteptam cu interes CV-urile dumneavoastra.

 • Ajutor bucătar pentru Cantină.Program de la 7 la 15. Sâmbăta și duminica- liber. Salar la angajare - 2080 lei brut

 • Angajez pizzeri într-o locație noua. Nu se cere experienta. 0774609098

 • Angajăm vânzatoare pentru stand festival turcesc timp de 3 zile vineri sambata duminică locația fata (Palatul culturii) pe zi 150 ron

 • Salveaza cautarea