Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Botosani

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Restaurant UNCLE VIC mareste echipa cu postul de bucatar si ajutor bucatar. Pentru mai multe relatii va rugam sunati la nr 0740198058

 • Angajez vanzatori la Statia de benzina Stefanesti,Botosani,minim liceul,cunostinte calculator,de preferat femei.telef 0729 881430

 • Vrei un loc de munca cu un salriu decent ? Vrei un birou curat ? Hai sa construim impreuna o echipa plina de energie ! Trimite un CV la : oficiulverde@gmail.com Noi te contactam si daca vrei, ne punem pe treaba ! Cu zambetul pe buze .

 • 51 de ani si o experienta in Gastronomie de peste 32 de ani caut de lucru ..20 de ani am lucrat in Austria si Germania dintre care 7 ani pe vapor de croaziera. .si 12 ani in romania. .pentru detalii in privat sau la telefon. .

 • Angajez vanzatoare , ajutor cofetarie , patiser rel la tel 0757180467 cofetaria j’adore Choco

 • Firma REMEMBER din Botoșani, fondată în Aprilie 1994, distribuitor de produse cosmetice, chimice și parafarmaceutice, angajează Agent de vânzări pentru județul Botoșani Se cere : - experiența în vânzări de minim 12 luni; - domiciliul stabil în municipiul Botoșani; - permis de conducere categoria B și experiență în condus. Se oferă : - Contact de Muncă pe perioadă nedeterminată; - program flexibil : de Luni până Vineri ; Sâmbăta, Duminica, Sărbătorile legale și religioase - LIBER ! - posibilitatea de a câștiga un salariu în funcție de rezultatele muncii depuse; - bonusuri și premii pentru cei merituoși; - telefon de serviciu full-time; - mașină de serviciu full-time; - un loc de muncă "frumos" lipsit de stres. CV-urile se pot trimite la

 • SC angajeaza Manipulant Marfa cu experienta , la depozit produse alimentare in Botosani str Progresului nr 6 ( Zona spital recuperare ). Program lucru : luni-vineri 08-17 ; sambata 08-13; duminica liber. Salariu net 1.400 lei + bonuri de masa . Relatii numai la telefon 0755 604210 .

 • Angajez cofetar,patiser,decorator torturi,vanzatoare cofetarie. Nu este nevoie calificare ,doar experienta.Salar atractin negociabil.

 • Esti o persoana tanara, ambitioasa, dornica de afirmare? Atunci te asteptam in echipa noastra! Cautam agent de teren FETE,BAIETI Daca esti interesat, da-ne de veste la numarul de telefonsau trimite CV-ul tau la adresa de email

 • Angajam vanzatoare pentru magazin corpuri de iluminat & electrice in municipiul Botosani, zona centrala.

 • Angajăm fete, pentru postul de asistent parcuri de distracție (trambulina elastica, bungee jumping), pe plajă, în stațiunile Costinești, Eforie Nord, Vama Veche. Clienții sunt preponderent copii. Angajările se fac cu contract de muncă pentru perioadă determinată, vârsta minimă 16 ani. Cazarea este asigurată gratuit de către angajator. Pentru mai multe informații, contactați-ne la numărul de telefon sau pe olx, facebook litoralcostinesti. Pe pagina de Facebook litoralcostinesti, puteti vedea poze, filmulete sugestive pentru a intelege specificul activitatii. Sezonul incepe la 1 iunie 2019, insa angajari se fac pe tot parcursul verii. Salariul este net, adica banii care se iau in mana dupa deducerea tuturor taxelor. Se acorda si prime, in functie de implicare si performante. Persoanele interesate pentru acest job, vor trimite un mesaj pe telefon, facebook sau olx, ce va conține următoarele informații: - nume prenume, - număr de telefon, - disponibilitatea de a munci în perioada: de la...până la.... - localitate de domiciliu, - vârsta, - fumătoare sau nefumătoare, - înalţimea, - greutatea, - statut/experiență ( exemplu eleva, studenta sau eventuala experiență de muncă dacă e cazul). Experienta nu este obligatorie. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon din anunț sau facebook litoralcostinesti.

 • Cautam market researcher domeniul vanzari si marketing. Suntem o firma dinamica cu echipa tanara, in expansiune pe piata din Romania. Selectionam aplicanti din toata tara. - Aplica la email axanseo@gmail.com pentru detalii. Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei Localitati: - acceptam candidati din toata tara Lasati mesaj la email axanseo@gmail.com pentru detalii.

 • Se caută persoana amiabilă,serioasă,dornică de un loc de muncă. Mai multe detalii la telefon!

 • Se caută persoană amabilă,calmă și sociabilă. Detalii la numărul de telefon 0742040846

 • Familie serioasa pina in 50 ani, fara copii, cu permis de conducere cat. B, cunostinte ce tine de receptie, mic dejun, camere, ingrijire spatii verzi si cladiri, cautam de munca in acest domeniu. Mai multe relatii la tel. 0770246164 .

 • Candidatul ideal: - seriozitate si punctualitate - atitudine pozitiva - aptitudini de utilizare PC - experienta minima in vanzari - bune abilitati de comunicare, negociere si vanzari - flexibilitate, ambitie, precizie, simt pentru detalii Oferim: - Mediu de lucru placut, modern - Salariu fix - Bonusuri din vanzari - Contract de munca pe perioada nedeterminata Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la nr de tel 0751794856 CV-urile pot fi trimise la adresa de e-mail:

 • caut de lucru in botsani,suceava,iasi in domeniul vanzarilor in orce domeniu ca: agent de vanzari director de vanzari,reprezentant vanazari.am experienta,am terminat administrarea afacerilor,licentiat in economie,telefon0745756338 email

 • Angajez patiser-cofetar cu sau fara experienta. Cautam persoane dornice de munca, intr-un ambient placut cu un pachet salarial negociabil in functie de cunostinte. Trimiteti CV-ul pe adresa patiseriastefania@yahoo.ro sau la sediul din Bulevardul Mihai Eminescu nr.14, langa Spitalul de copii, (fostul TEX).

 • Angajam personal brutarie. Relatii la tel. 0744862140

 • Angajez vanzatoare piata viilor ,chiosc cafe și înghetata .program de 8 ore pe zi. Relatii la tel.. 0749033373.

 • Salveaza cautarea