Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Botosani

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firma REMEMBER din Botoșani, fondată în Aprilie 1994, distribuitor de produse cosmetice, chimice și parafarmaceutice, angajează Agent de vânzări, respectiv Agent de livrări (2 posturi diferite). Se cere : - experiența în vânzări de minim 12 luni - pentru Agent de vânzări; - domiciliu stabil în municipiul Botoșani; - permis de conducere categoria B. Se oferă : - Contact de Muncă pe perioadă nedeterminată; - program : de Luni până Vineri ; Sâmbăta, Duminica, Sărbătorile legale și religioase - LIBER; - salarizare în funcție de rezultatele muncii depuse; - telefon de serviciu; - mașină de serviciu; Sunați sau trimiteți SMS la 0752249470

 • Firma REMEMBER din Botoșani, fondată în Aprilie 1994, Distribuitor de produse cosmetice, chimice și parafarmaceutice, angajează Agent de vânzări. Se cere : - experiență în vânzări de MINIM 12 luni; - domiciliu stabil în municipiul Botoșani; - permis de conducere categoria B. Se oferă : - Contract de Muncă pe perioadă nedeterminată; - telefon de serviciu; - autoturism de serviciu; - salarizare în funcție de rezultatele muncii depuse. Sunați sau trimiteți SMS la 0752249470.

 • Vrei un loc de munca cu un salriu decent ? Vrei un birou curat ? Hai sa construim impreuna o echipa plina de energie ! Trimite un CV la : oficiulverde@gmail.com Noi te contactam si daca vrei, ne punem pe treaba ! Cu zambetul pe buze .

 • Compania nationala de distributie piese auto angajeaza lucrator comercial-receptie marfa pentru punctul de lucru Botosani. Cerinte: permis de conducere categoria B.

 • Se caută persoana amiabilă,serioasă,dornică de un loc de muncă. Mai multe detalii la telefon!

 • Angajez cofetar,decorator torturi,vanzatoare cofetarie. Nu este nevoie calificare ,doar experienta.Salar atractiv negociabil.

 • Angajez vanzatoare cofetarie cu sau fără experiența. Relații la cofetăria J’adore Choco lângă mall

 • caut ag de vanzari 0745756338

 • sc angajeaza agent de vanzari pt zona botosani telefon 0745756338

 • Caut loc de munca in Bt

 • Ofer loc de munca in Uvertura Mall Botosani, unei persoane serioase care are aptitudini de a lucra cu copii (divertisment - masinute electrice). Relatii tel. 749600170.

 • angajam agentii imobiliarii si credite bancare se asigura pregatire prolf. 14 zile acceptam absolventii 2018, persoanele interesate rugam sa se prezinte la interviu cu toate documentele personale, trasmiteti un c v sunati la telefonul mobil 0755370362

 • Companie tanara in plina expansiune cauta reprezentant domeniul vanzari pe zona centru-sud. Selectionam aplicanti din toata tara. - Aplica la email pentru detalii. Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Localitati: - acceptam candidati din toata tara - zona centru-sud: Alba Iulia, Sibiu, Brasov, Arges, Bucuresti, Craiova, Slatina, Calarasi Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei - sau experienta minima, medie ori avansata, dar de asemenea se ofera pregatire in raport cu politica firmei Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze pe email .

 • Angajam tanara cu aspect fizic placut, dinamica, cu simt estetic, pentru responsabil magazin imbracaminte. Oferim mediu de lucru motivant, educativ si remunerativ pe masura.

 • Angajez fata carfoor botosani Program 6 ore pe zi Mai multe detalii la telefon

 • ATE ferestre si usi angajeaza consilier vanzari. Cerinte: - Persoana dinamica, cu spirit de initiativa, orientata spre rezultate - Bune abilitati de vanzare, prezentare si negociere - Abilitati de operare calculator - Punctualitate si seriozitate Responsabilitati: - Promoveaza produsele firmei - Intocmeste oferte, contracte si rapoarte de activitate saptamanale/lunare - Realizeaza task-uri zilnice Oferim: - Salariu motivant - Mediu de lucru placut si stimulativ - Posibilitate de crestere profesionala Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul cu fotografie pe adresa de email:

 • Salveaza cautarea