Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Botosani

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firma REMEMBER din Botoșani, fondată în Aprilie 1994, Distribuitor de produse cosmetice, chimice și parafarmaceutice, angajează Agent de vânzări pentru județul SUCEAVA. Se cere : - experiență în vânzări de MINIM 12 luni; - domiciliu stabil în municipiul Suceava sau Botoșani; - permis de conducere categoria B. Se oferă : - Contract de Muncă pe perioadă nedeterminată; - telefon de serviciu; - autoturism de serviciu; - salarizare în funcție de rezultatele muncii depuse. Sunați sau trimiteți SMS la 0752249470.

 • Angajez fata carfoor botosani Program 6 ore pe zi Mai multe detalii la telefon

 • Angajez cofetar,decorator torturi,vanzatoare cofetarie. Nu este nevoie calificare ,doar experienta.Salar atractiv negociabil.

 • Firma REMEMBER din Botoșani, fondată în Aprilie 1994, distribuitor de produse cosmetice, chimice și parafarmaceutice, angajează Agent de vânzări, respectiv Agent de livrări (2 posturi diferite). Se cere : - experiența în vânzări de minim 12 luni - pentru Agent de vânzări; - domiciliu stabil în municipiul Botoșani; - permis de conducere categoria B. Se oferă : - Contact de Muncă pe perioadă nedeterminată; - program : de Luni până Vineri ; Sâmbăta, Duminica, Sărbătorile legale și religioase - LIBER; - salarizare în funcție de rezultatele muncii depuse; - telefon de serviciu; - mașină de serviciu; Sunați sau trimiteți SMS la 0752249470

 • angajez vinzatyoare librarie perioada nedeterminata absolventti 2019 studii medii , superioare, persoane ce au lucrat pe functii similare. , cunosdtiinte calculator, secretartiat program 9-17 luni - vinerii trasmiteti un c v daca sinteti interesata..

 • ATE ferestre si usi angajeaza consilier vanzari. Cerinte: - Persoana dinamica, cu spirit de initiativa, orientata spre rezultate - Bune abilitati de vanzare, prezentare si negociere - Abilitati de operare calculator - Punctualitate si seriozitate Responsabilitati: - Promoveaza produsele firmei - Intocmeste oferte, contracte si rapoarte de activitate saptamanale/lunare - Realizeaza task-uri zilnice Oferim: - Salariu motivant - Mediu de lucru placut si stimulativ - Posibilitate de crestere profesionala Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul cu fotografie pe adresa de email:

 • Vrei un loc de munca cu un salriu decent ? Vrei un birou curat ? Hai sa construim impreuna o echipa plina de energie ! Trimite un CV la : oficiulverde@gmail.com Noi te contactam si daca vrei, ne punem pe treaba ! Cu zambetul pe buze .

 • Restaurant UNCLE VIC mareste personalul cu postul de ospatar cu sau fara experienta Pt mai multe relatii va rugam sunati la nr 0740198058

 • Ne dezvoltam. Angajam. Suntem pe piata de vending de 10 ani, distribuitor Nestle Romania brand Nescafe. Firma acopera mai multe zone din tara. Descriere job: -Alimentare, intretinere automate de cafea Nescafe Candidatul ideal: -Persoana organizata; -Atent la detalii; -Implicat; -Abilitati de comunicare si relationare ; -Serios si punctual. Beneficii: -Masina de serviciu; -Salariu fix si bonusuri de performanta; -Telefon de serviciu; -Drum de acasa pana la serviciu inclus si km personali. Colectiv placut, esti respectat si ai posibilitate de promovare. Avem nevoie de persoane pe termen lung serioase.

 • Angajez vanzatori la Statia de benzina Stefanesti,Botosani,minim liceul,cunostinte calculator,de preferat femei.telef 0729 881430

 • Se caută persoana amiabilă,serioasă,dornică de un loc de muncă. Mai multe detalii la telefon!

 • Angajam vanzator/vanzatoare pentru magazin corpuri de iluminat & electrice in municipiul Botosani, zona centrala.

 • SC angajeaza Manipulant Marfa cu experienta , la depozit produse alimentare in Botosani str Progresului nr 6 ( Zona spital recuperare ). Program lucru : luni-vineri 08-17 ; sambata 08-13; duminica liber. Salariu net 1.400 lei + bonuri de masa . Relatii numai la telefon 0755 604210 .

 • Salveaza cautarea