Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Brasov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez vânzătoare la magazin pescăresc in Brașov piata tractorul salariul 2000 bani in mana mai multe detalii la tel

 • Asteptam CV-urile voastre. Cautam personal cu experienta, de preferat. Veti fi contactata pentru interviu in cel mai scurt timp.

 • Pensiunea Leo,Brasov angajeaza receptioner(a),program 24/48. Se cere limba engleza la nivel conversational. Experienta in receptie hoteliera nu este necesara.

 • Angajez barman / barmanița in săli de jocuri de noroc. Se lucrează in ture 12 cu 24 (libere)/ 24 cu 48 (libere). Se poate lucra si exclusiv ture de zi sau noapte sau part time 7-8 zile pe luna, ture de 12 ore, pentru studenți/studente sau pentru cei care optează pentru al doilea loc de munca.

 • Angajez fete si baieti cu sau fara experienta pentru operare jocuri de noroc si pariuri in Brasov.

 • Compania: TORGSERVICE RM SRL Localitate: Brasov Descrierea companiei: • Suntem parte din rețeaua internațională de magazine de tip discount din Rusia care opereaza sub marca „Svetofor“, prezenta în Rusia, Kazahstan, Belarus si China; • In țările din UE suntem cunoscuti prin supermarketurile sub denumirea “MERE", iar in Romania suntem prezenti in 5 locatii importante. Responsabilităţile postului CASIER SEF: - Ocupantul postului asigura conducerea efectiva a echipei de casieri a punctului de lucru, executand activitatile specifice, cu respectarea legislatiei in domeniu si a normativelor stabilite la nivelul companiei. Responsabilităţile postului CASIER: Ocupantul postului se ocupa in principal de acceptarea documentelor de incasare, acceptarea numerarului depus, efectuarea platilor in numerar, eliberarea documentelor de plata, inchiderea caselor in incasari si plati, predarea/preluarea zilnica a banilor personali si a obietelor personale, avand raspunderea materiala a valorilor incredintate.

 • Laborator de cofetarie-patiserie angajeaza persoane cu experienta in domeniu. Se ofera conditii avntajoase si atmosfera placuta.

 • Hotel din Predeal angajeaza : * personal hotel (serviciu de noapte in receptie + alte atributii usoare ) * pizzer * ajutor bucatar * spalator vase * camerista si muncitor necalificat Cerem si oferim seriozitate. Solicitam calificare si experienta celor ce aplica pentru postul de pizzer Experienta pentru postul de camerista. Fisa postului pentru serviciu noapte hotel se discuta telefonic sau la interviu Pentru cei ce nu sunt din zona se asigura cazare Transmiteti CV pe adresa de e mail afisata.. Cei interesati si selectati dupa vizionarea CV lui vor fi chemati la interviu .

 • Brand italian de modă angajează lucrător comercial full-time/part-time pentru magazinul din centrul istoric al Brașovului. Detalii la telefon 0721.68.16.68

 • Angajam bucatareasa si ospatarita pentru restaurant cu meniu traditional, aferent pensiune turistica 4 margarete in localitatea Poiana Marului jud.Brasov. Oferim cazare , masa, contract de munca pe perioada nedeterminata si conditii salariale avantajoase. Angajam de asemenea cameriste/ospatarite.

 • Pensiunea 4 stele Poiana Brasov angajeaza camerista; cautam persoana tanara, sociabila; program de lucru 9:00 - 17:00 , 5 zile pe saptamana Oferim salariu atractiv, bonusuri Craciun si Pasti.

 • Cautam coleg, bucatar! Daca... • Esti o persoana activa; • Ai experienta relevanta in domeniu,sau esti pasionat(a) de gastronomie • Posezi abilitati de gestionare productiva a timpului de lucru; • Esti o persoana comunicativa, responsabila, punctuala, ai spirit de echipa, capacitate organizatorica si te adaptezi foarte usor la un nou mediu de lucru; • Iti doresti sa inveti si te dezvolti continuu; Te rugam sa ne trimiti CV-ul complet pe adresa Ce iti oferim? • Vei lucra intr-o echipa tanara, energica si pasionata • Un salariu competitiv si loc de munca stabil • Posibilitatea de avansare profesionala si dezvoltare personala Te asteptam cu drag, Echipa Bistro Ma Cocotte

 • Promoveaza produsele brandului conform metodelor implementate de companie - Se asigura in permanenta ca magazinul este aranjat conform metodelor de prezentare si comercializare implementate de companie - Ofera consiliere eficienta clientilor - Atrage si fidelizeaza clientii prin serviciile de buna calitate - Receptioneaza articolele primite in magazin conform avizelor, impreuna cu seful de magazin - Aprovizioneaza in permanenta magazinul din depozit, pe masura vanzarilor - Participa la inventare lunare si anuale in magazin - Intretine ordine si curatenia in magazin si depozit

 • Candidatul ideal poate castiga incepand de la 2500* lei daca indeplineste conditiile de mai jos: -Este serios-ă -Rezista la stres,si are spirit comercial -Este o prezenta placută si are limbaj ingrijit -Persoana ambitiosă comunicativă -Are putere de convingere -Abilitati estetice - *BUCURESTI BENEFICII: Prime de sarbatori (in functie de performante) Bonusuri de performanta Cresteri salariale raportate la vechime Bonus de targhet Primesti 400 lei pentru fiecare persoana adusa in firma Transport asigurat pentru persoana din afara orasului Descriere Locuri de muncaPentru magazinele CATO din Bucuresti , recrutam personal care: - Promoveaza produsele brandului conform metodelor implementate de companie - Se asigura in permanenta ca magazinul este aranjat conform metodelor de prezentare si comercializare implementate de companie - Ofera consiliere eficienta clientilor - Atrage si fidelizeaza clientii prin serviciile de buna calitate - Receptioneaza articolele primite in magazin conform avizelor, impreuna cu seful de magazin - Aprovizioneaza in permanenta magazinul din depozit, pe masura vanzarilor - Participa la inventare lunare si anuale in magazin - Intretine ordine si curatenia in magazin si depozit

 • Oferim loc de munca - casier. Salarii încadrare 2600 lei, tichete masa, ore suplimentare plătite dublu, spor noapte, spor weekend. Program lucrudisponibilitate pentru part-time, bonusuri în funcție de vânzări și implicare. Nu este necesara experienta anterioara. Mediu de lucru curat și plăcut. Naveta decontat pentru distanta mai mare de 25 km. Te potrivești la noi dacă ai bună dispoziție, atitudine pozitiva. Restul se rezolva prin comunicare. Aștept CV la sediul stației. Relații suplimentare la telefonîntre orele 07-19.

 • Reprezentant vanzari national: - incheierea de contracte la nivel national - gasirea potentialilor clienti - prezentarea produselor si a ofertelor de pret - realizarea masuratorilor in vederea realizarii ofertelor de pret Cerinte- abilitati de comunicare si convingere - perseverenta - cunostinte in domeniul constructiilor/arhitectilor(reprezinta avantaj) - permis de conducere - autoturism propriu care poate fi utilizat in interes de serviciu(reprezinta avantaj) - experienta in vanzari (reprezinta avantaj experienta in domeniul constructiilor/tamplarie pvc/sisteme de umbrire) - orientare catre client si rezultate - disponibilitate la deplasari in tara Beneficii Oferite - beneficii si remuneratii in functie de rezultate - posibilitati de avansare si creare a echipei proprii de vanzari.

 • SC Potri Ruk Trans caută vânzator/vânzătoare pentru un magazin alimentar situat în centrul Brașovului. Nu contează dacă ești bărbat sau femeie, tânăr sau mai puțin tânăr atât timp cât ești o persoană amabilă, descurcăreață și de încredere. CERINȚE: -studii medii; -abilități de calcul numeric și de lucru cu bani; -persoana sociabilă și activă, cu bune abilități de comunicare; -persoană cu simțul responsabilității; ACTIVITATI SPECIFICE MAGAZINULUI: -vânzarea produselor; -recepție marfă, aranjarea produselor în magazin, înlocuirea produselor în magazin; -activități specifice casei de marcat; BENEFICII: -salariu atractiv și motivant; -bonusuri în funcție de vânzări; -mediu plăcut de lucru; -loc de muncă stabil; -contract de munca pe perioada nedeterminată, plata salariului la date fixe; Dacă ești interesat/ă ne poți contacta la numerele de telefon: 0771049213; 0755080340;

 • Pensiune turistica zona Predeal angajeaza camerista si ospatar. Se ofera cazare si masa, contract de munca pe perioada determinata.Nu se accepta bauturi alcoolice nici in timpul liber pt cei care vor fi cazati la pensiune.Mai multe detalii la nr;0729345841

 • Salveaza cautarea