Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam vanzatoare florarie cu experienta in domeniu, de preferat cu domiciliu in sectorul 6. Persoana serioasa, creativa, cu imaginatie si bun gust. Mediu de lucru atractiv. Mai multe detalii la numarul de telefon 0722.209.780. Rog seriozitate.

 • Pentru magazinele CATO din Bucuresti , recrutam personal care: - Promoveaza produsele brandului conform metodelor implementate de companie - Se asigura in permanenta ca magazinul este aranjat conform metodelor de prezentare si comercializare implementate de companie - Ofera consiliere eficienta clientilor - Atrage si fidelizeaza clientii prin serviciile de buna calitate - Receptioneaza articolele primite in magazin conform avizelor, impreuna cu seful de magazin - Aprovizioneaza in permanenta magazinul din depozit, pe masura vanzarilor - Participa la inventare lunare si anuale in magazin - Intretine ordine si curatenia in magazin si depozit

 • Angajăm BUCĂTAR pentru un cunoscut hypermarket din zona Crângași. Salariu: * Total beneficii lunar net: 2.500 lei; * Contract pe perioadă nedeterminată. Program: Se va lucra în doua schimburi, tura 1, tura 2 si schimb intermediar prin rotație. - Tura 1: 6:00 - 14:30 - Tura 2: 13:30 - 22:00 - Intermediar: 12:00 - 20:30 Veți lucra 5 zile cu 2 libere consecutive pe săptămână și veți lucra de asemenea prin rotație și în weekend. Programul este întocmit și comunicat de magazin la începutul activității. Responsabilitățile postului: * Fabricarea produselor * Verificarea produselor finite si diversificarea sortimentelor * Cunoaște si respectă gama de produse și retetele în funcție de care vor găti preparatele; * Asigura aranjarea, curatenia si ordinea in laborator si in rezervele de materii prime (toate obiectele sau instrumentele trebuie să fie spălate). Candidatul ideal: * Scoala profesionala de profil sau liceu; * Experienta profesionala minim 1 an; * Calificare de bucatar * Serios; * Punctual. Daca esti interesat/ă trimite un CV la adresa de e-mail: Informații suplimentare la: +40 735 564 698

 • Profilul candidatului: - Iubeste florile - Studii medii (studiile superioare constituie un avantaj) - Cursuri de specializare si/ sau experienta in design floral (constituie un avantaj) - Dornic de a invata - Aspect placut si ingrijit - Abilitati de relationare si vanzare - Cunostinte de operare PC si Office - Creativitate si initiativa - Punctualitate Descrierea responsabilitatilor: - Intretinerea florilor si a plantelor - Gestionarea incasarilor si intocmirea monetarului - Realizarea proceselor si procedurilor zilnice de intretinere si administrare a magazinului - Intocmeste rapoarte zilnice specifice - Tine evidenta stocurilor si inventarierea produselor Se ofera: - Mediu de lucru placut - Sesiuni continue de training specifice domeniului cu un master florist Olandez - Pachet salarial atractiv - Posibilitati reale de promovare in cadrul firmei !

 • Echipa tanara, angajam persoane care doresc sa se alature echipei noastre. Lucrator comercial si implicit casier in magazin alimentar Militari Gorjului. Salariu motivantlei in functie de experienta plus bonusuri de performanta . Daca doriti sa lucrati intr-un mediu si o echipa deosebita va asteptam sa ne contactati telefonic. Program lucru 8 ore / zi in doua schimburi + 2 weekenduri full. Oferim : Contract de munca 8ore/ zi Medicina muncii Protectia muncii Bonusuri de performanta Concediu Pregatire pentru cei fara experienta Varsta nu este un impediment pentru angajare. Solicitam si oferim seriozitate maxima ! Nu ezitati sa ne contactati !

 • Supermarket situat in Piata Iancului, Sector 2 angajeaza vanzatoare .Se ofera un salariu de 1.700 lei + 300 lei bonuri de masa.Progam de 8h/zi in 2 ture.(7.30 - 15.30 si 14.30 - 22.00)-duminica liber. Se ofera o prima de angajare in valoare de 800 lei.

 • AFACERI MEDIA GRUP SRL angajeaza 4 posturi ajutor bucatar Cod COR 941101 . Relatii pentru depunerea CV-urilor la tel.: 0722.153.477.

 • Candidatul ideal Orientare și deschidere către client; Experiența anterioară în comerț constituie avantaj; Responsabilitate și seriozitate; Dinamism și spirit de inițiativă; Flexibilitate și spirit de echipă; Capacitate de adaptare și comunicare. Descrierea jobului Întâmpină clientul cu amabilitate, îl ajută să-şi aleagă produsele, îi oferă soluţii şi servicii; Aprovizionează în mod corect şi eficient rafturile din magazin; Asigură amplasarea corectă a mărfurilor pe rafturi; Depozitează şi manipulează în mod corespunzător marfa; Verifică şi întreţine ordinea, curăţenia din raioane, sesizează şi înlătură eventualele defecţiuni; Asigură o imagine plăcută a magazinului.

 • Angajam personal (Lucratori Bucatarie si Casieri) pentru un cunoscut lant de restaurante de tip Fast-Food din Romania Cerinte pentru a te alatura echipei noastre: - bune abilitati de comunicare - spirit de echipa Beneficii - contract de munca pe perioada nedeterminata; - salariu: 1500lei; - bonus de prezenta: 200lei; - tichete de masa: 15 Lei / Zi; - decont transport; - posibilitati reale de promovare in cadrul restaurantului Program de lucru in 2 schimburi (de zi), 5 zile cu 2 zile libere. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la acest numar: 0725 132 133

 • Cedez magazin alimentar suprafață de 30 mp+ depozit/vestiar de 6mp+ grup sanitar de 4mp, pozitionat FOARTE BINE, stradal, langa școală, parc,policlinică, 2 unități militare si statie de autobuz. Magazinul este de 17 ani cu aceeasi activitate, cu un rulaj anual de peste 15 miliarde(3000/4000ron/zi)/medie de 140 cafele pe zi. Se cedează cu tot cu stoc de marfa + mobilier( 11 rafturi/ 3 tejghele) cantar, 5 vitrine verticale (proprietate), 1 aparat de cafea WITENBORG 5100( proprietare), 1xerox, 1aer condiționat de 7000 BTU, boiler de 100 L( NOU),alarmă, sistem de supraveghere, rulou electric pentru fațadă. Pret : reducere de la 19 000 la 10 000( a scăzut stocul de marfa/ s-a mai vândut din marfă). Decizii intelepte!

 • Societate comerciala angajează personal pentru spatiu comercial/ vanzatoare, pentru zona VALEA OLTULUI sau Zona Orizont sector 6, București. Oferim : - respect, - contract de muncă, - salariu decent. - conditii bune de munca, - program flexibil 6/8 ore, - programare curs calificare(ptr cine nu are), - echipament de lucru GRATUIT, - transport GRATUIT, - analize medicale GRATUITE ptr angajare. Solicităm : - respect, - seriozitate, - implicare, - corectitudine, - curățenie, - vânzare. Interviuri in locație intre orele 07,00 - 21,00( cu programare prestabilită ) Mai sunt libere doar 2 posturi. Decizii înțelepte!

 • Societate comerciala angajează personal / vânzătoare pentru spatiu comercial , zona Drumul Taberei 20 si Zona Valea Oltului, sector 6, București. Oferim : - respect, - contract de muncă, - conditii bune de munca, - program flexibil - programare curs calificare(ptr cine nu are), - echipament de lucru GRATUIT, - transport GRATUIT, - analize medicale GRATUITE ptr angajare. Solicităm : - aspect plăcut - respect, - seriozitate, - implicare, - corectitudine, - curățenie, - vânzare. Mai sunt libere doar 2 posturi. Decizii înțelepte! ...angajăm si : - coafeză , - manichiuristă si - frizer. Aceste 3 posturi sunt pentru zona VALEA OLTULUI.

 • RIN Grand Hotel recruteaza hostess restaurant. Puteti depune CV-ul si la adresa de email: mentionand postul pentru care aplicati. Program de lucru in 2 ture de dimineata si dupa-amiaza. Candidatul ideal: cunoasterea limbii engleze-nivel conversational; abilitati foarte bune de relationare si comunicare cu clientii; persoana ordonata, deschisa, orientata catre client, cu atentie distributiva si rezistenta fizic (stat in picioare la desk). Responsabilitati intampina oaspetii hotelului intr-o maniera ospitaliera si ii indruma catre mese; se ocupa de indeplinirea cererilor clientilor si de furnizarea serviciilor disponibile prin colaborarea cu angajatii restaurantului; informeaza corect oaspetii cu privire la serviciile oferite de hotel; efectueaza rezervari de mese la restaurant; preia comenzile de room service si le transmite angajatilor implicati; tine evidenta persoanelor care servesc micul dejun si intocmeste raportul aferent; se informeaza permanent asupra actiunilor si activitatilor ce au loc in incinta hotelului pentru a da informatii turistilor. Ofertă (bonusuri, beneficii): -salariu atractiv; -tichete de masa; -reduceri acces centru SPA: Body-Art Wellness Club; -acces gratuit parc acvatic Water Park Otopeni, etc. Hotelul RIN Grand**** este localizat în Şoseaua Vitan Bârzeşti, nr 7D, sector 4, Bucureşti (Puncte de reper: BricoDepot Vitantis sau Târgul de maşini Autovit)

 • Bărbat 41 ani doresc să gasesc un job cu o eventuala ,posibilă cazare experientă in bucatarie doi ani ca aj bucatar studii 10clase . Specializat in paste gratar salate

 • Responsabilitati: Intampina clientii, colaboreaza cu celelalte departamente ale hotelului pentru asigurarea unei atmosfere calde si primitoare; Participa in realizarea etapelor de servire: pregatirea si aranjarea bufetului cu inventarul respectiv, transportul veselei, tacamurilor, paharelor, ambalajelor, debarasarea meselor si mentinerea curateniei acestora avand drept scop final satisfactia clientului; Raspunde de respectarea normelor sanitare; Program de lucru: 05:30- 14:00, 5 zile pe saptamana (inclusiv weekenduri). Beneficii: Salariu fix negociabil in functie de experienta relevanta in domeniu si in acord cu grila de salarizare a companiei. Contract legal de munca, tichete de masa proportional cu timpul lucrat. Planuri de Dezvoltare Profesionala si Training, activitati sociale in cadrul companiei.

 • Fima de catering in zona Baneasa, angajeaza personal curat legume! Pentru detalii/interviu , persoanele interesate pot suna la numarul de telefon: 0732.361.689 sau pot trimite CV la adresa de e-mail: sau

 • Cafeteria /Catering in zona Baneasa cauta coleg/colega pentru pozitia de BUFETIER/OSPATAR/AJUTOR DE OSPATAR! Pentru detalii/interviu, persoanele interesate pot suna la numarul de telefon 0732.361.689 .

 • Avem nevoie de un nou coleg pentru a ajuta la descarcat marfa si la aranjarea lor pe raft nu este foarta multa marfa de descarcat pentru ca se aduce zilnic volumul find mai mic (20-30ladite) legume fructe zona Titan program 13-20 sambata 13-17 duminica liber.

 • Salveaza cautarea