Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez vânzător sau vânzătoare pentru magazin alimentar situat in sectorul 4. Salariu net 1800 de lei.

 • Angajăm ajutor bucătar si fata la vase sectorul 2 Aurel Vlaicu Pipera

 • Caut VÂNZĂTOARE pentru magazin alimentar, sector 1. Contact: 0722353932

 • pletesc 4000 ron pt o fata pe saptamana care trimite mi multe poze in tinunta office dresuri cum vezi fata in poza sa aveti fusta dresuri si tocul prima sume sa trimite imidiat cunt am primit prima 5 poze fusta dresuri

 • MEGA IMAGE Shop&Go Piata 1 Mai, din B-dul Ion Mihalache 60, sector 1 angajează lucrător comercial - casier . Salariu+Bonus in funcție de performanța .

 • Mega Image Shop&Go Ion Mihalache 60 angajeaza casieri si lucratori comerciali. Salariu si bonus in functie de performanta.

 • Angajam casieri/lucrator comercial la Shop&Go Mega Image din B-dul Ion Mihalache nr 60. Program de 1+1. Program magazin 7:00-22:00. Salariu și Bonus in funcție de performanța !

 • Angajam lucrator cu permis pentru stand in complex Doraly Afumati .

 • Angajez sofer disciplinat cu prezenta agreabila pentru a distribuii diverse documente si incasat facturi Dacia logan 2019

 • Contacteaza-ma! INSCRIERE Infinity gratuita. Primesti catalog GRATUIT. Doresti un venit suplimentar ? Plata Ramburs (la primire), livrare la domiciliu sau oriunde in toata tara. Oferta se adreseaza si persoanelor care au experienta in vanzari directe (ex.: Avon, Oriflame, Amway, Herbalife, Forever, Jolybelle, Life Care, Yves Rocher, Lady's, Margo, etc), cadru didactic, factori postali , studenti etc. din toata tara .Lucrezi Part Time sau Full Time, tu decizi. TE ASTEPT cu drag, sau trimite SMS- Reprezentant ! Anuntul este valabil pentru toata tara! Pentru orice informatie contactati-ma si pe pagina ( facebook) Infinity Bucuresti !

 • Angajez lucrator comercial Shop&Go, de preferat cu experienta in domeniu. Magazinul este in sect 3, Pantelimon. Tel 0744310285

 • pletesc o fata 4000 ron in mana fara lucru doar asa sa tine Telefon descis noapte pe masa sa fumati si Sa stati la masa Transfer prin cont cine are cont

 • SG Mega Image Shop&Go Titan - in zona Diham, sector 3 angajeaza casieri si lucratori comerciali. Program de 7:00 - 22:00. Se lucreaza in 2 schimburi. Salariu si bonus in functie de performanta.

 • Angajam Lucrator comercial/casier la Shop&Go Mega Image Moldovita 15, sector 4. Salariu in functie de experienta si competente. Se lucreaza in 2 schimburi: 1 zi lucrata - 1 zi libera. Program magazin 07:00-22:00.

 • Angajam casier/lucrator comercial la SG Mega Image Moldovita 15. Program de lucru 1+1 (1 zi lucrata, 1 libera). Program magazine 07.00-22.00 Salariu si bonusuri in functie de implicare.

 • SG Mega Image Shop&Go Berceni - Moldovita, sector 4 angajeaza casieri si lucratori comerciali. Program de 7:00 - 22:00. Se lucreaza in 2 schimburi. Salariu si bonus in functie de performanta.

 • SG Mega Image Shop&Go Titan - in apropiere de Piata Minis, sector 3 angajeaza casieri si lucratori comerciali. Program de 7:00 - 22:00. Se lucreaza in 2 schimburi (1 zi lucrata + 1 zi libera) Salariu si bonus in functie de performanta.

 • Castigurile sunt super motivante in 2020, volum de munca lejer. Foarte rapid totul. Doar online. Asiguram instruire GRATUITA. Trebuie sa ai varsta de peste 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. FIRMA LDS EU SRL 20 / pozitie 46. Cu peste 20 de ani de activitate in vanzarea si distributia de produse de larg consum. Ai vrea sa castigi in plus (full sau part time) fara sa te coste nimic? Poti incepe imediat dupa ce aplici. Aplica Acum! NU trebuie sa dai clicuri, sa dai telefoane, sa cumperi ceva sau sa alergi dupa clienti. Iti pun GRATUIT la dispozitie metoda simpla, cu toti pasii in detaliu. Totul se desfasoara online de la tine de acasa sau chiar din mers daca calatoresti. Urmezi doar niste pasi usori care se repeta zilnic pe un interval de timp forate scurt. Eu promit sa-ti explic pe intelesul tau si cat mai clar posibil. Iti voi explica in scris fiecare etapa. Merita sa incerci iar daca nu-ti place sau nu iti convine poti sa renunti oricand fara nici o obligatie. Dar nu o vei face, pentru ca vei vedea ca apar rapid rezultate si incep sa vina castigurile. Nu iti trebuie nici un plan de afaceri, nici un bilet de avion si nici blog personal sau site, esti platit, faci totul de acasa, fara teama de target-uri sau planuri lunare. Si eu am incercat multe variante de a castiga, apoi m-am trezit intr-o zi ca vreau sa fac altceva, ceva al meu online, dupa ce am aflat ca altii castiga intr-o zi cat mine intr-o luna din afacerile online. Trimit detalii doar pe e-mail. Pentru a aplica la aceast? activitate usoara, trimite mesaj cu textul ?APLIC? la adresa oferta.actuala@ gmail.com APLICA ACUM!

 • Angajez lucrător comercial cu sau fara experiență, Magazin 1Minute zona metrou Aurel Vlaicu, vis-a-vis de Promenada Mall, în clădirea Green Court, la 3 minute de statia de metrou. Program 8 ore in 2 schimburi, cu fiecare weekend și sărbători legale libere. Salariu atractiv la care se mai adauga si bonusuri. Rog seriozitate.

 • Angajez lucrător comercial cu sau fara experiență, Magazin 1Minute zona metrou Aurel Vlaicu, vis-a-vis de Promenada Mall, în clădirea Green Court, la 3 minute de statia de metrou. Program 8 ore in 2 schimburi, cu fiecare weekend și sărbători legale libere. Salariu atractiv la care se mai adauga si bonusuri. Rog seriozitate.

 • Salveaza cautarea