Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Bucuresti Sector-1

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • restaurant central angajam ospatar. mediu si salariu atractiv, incepand de la 2000 de lei.

 • 1

  Cel mai platit panel de sondaj din Romania. Pentru participarea la sondaje primesti intre 0,20€ si 2€ pentru un sondaj. Bonus la inregistrare 1,50 Euro Pt detalii trimite un email la adcrys01@gmx.com

 • 3

  Cel mai platit panel de sondaj din Romania Pentru participarea la sondaje primesti intre 0.20€ si 2€ pentru un sondaj Bonus la inregistrare 1,50 Euro. Pt detalii trimite un email la adcrys01@gmx.com

 • Societate comerciala cu punct de lucru in Bucuresti, angajam agent vanzari si distribuitor, posesor carnet sofer, disponibil pentru deplasari. CV-urile in care sa mentionati localitatea de domiciliu, respectiv experienta profesioala si telefonul de contact sunt asteptate la adresa de mail Veti fi cotactat telefonic pentru stabilirea unui interviu.

 • Esti tanar, vrei sa mergi la mare si nu ai bani? Uite o sansa! Noaptea este doar a ta, ziua muncesti pe terasa. Ce zici? Eu recomand acest local. Patron super de treaba, salariul este pe masura implicarii tale. Ups, era sa uit ceva foarte important. Locatia se afla exact in inima statiunii Mamaia!! Ce mai astepti? TERASA RESTAURANT- PIAZZETTA GOLD FISH ZONA CAZINO MAMAIA ANGAJEAZĂ: Ospătari și ajutori de ospătar, barman și ajutor de barman, personal bucătărie. Relații la telefon. 0757013422

 • Gradinita din zona Herastrau isi mareste echipa echipa si angajeaza bucatareasa. Ne dorim o persoana calma, rabdatoare care sa asigure pregatirea meselor si punerea lor pentru un numar de 50 de copii. (mic-dejun, gustare+ pranz).Experienta intr-un post similar sau in domeniu, constituie un avantaj. Candidatul va beneficia de un salariu motivant +alte beneficii!

 • 4

  Angajăm barman/ bucarar/ajutor Bucatar. Fata/baiat. Salariul atractiv,.. tel 0723293402.

 • Angajam vanzatoare cu experienta pentru magazin alimentar in Bucuresti, zona Baneasa Contact 0745246825

 • Angajam vanzatoare cu experienta la magazin alimentar in Bucuresti, zona Baneasa Contact: 0745246825

 • Societatea noastra vine in intampinarea clientilor cu o oferta variata de produse de simigerie si patiserie premium in a caror preparare se folosesc ingrediente de cea mai buna calitate. Dorim sa formam o echipa de profesionisti care sa promoveze si sa asigure crearea unei imagini de notorietate brand-ului nostru si impreuna cu care sa realizam produse de cea mai buna calitate pentru clientii nostri. Angajаm VANZATOARE lа pаtisеriе cu produse trаditionаlе si аprеciatе dе piаtа. In principal аtributiile job-ului constаu in vanzаrеа dе produsе de pаtisеriе si simigеriе, comunicarea empаtica si proactiva cu clientii si fidеlizаrea acestorа. Candidatul ideal Persoana trebuie sa fie in primul rand punctuala, perseverenta, disciplinata si sa manifeste o atitudine proactiva. Constituie avantaj candidatii care au experienta relevanta in vanzari si comunicare cu oamenii. Mediul de lucru este unul profesionist, proactiv, curat si specializat. Aprecierea conducerii fata de indeplinirea corespunzatoare a sarcinilor de serviciu reprezinta o particularitata a societatii noastre. Pozitionarea este ultracentrala, produsele servite cleintilor sunt de calitate superioara si standardizate si exista oportunitati de avansare in cadrul companiei in functie de abilitatile, potentialul si implicarea personala a fiecaruia. Compania este in plina expansiune si cauta diversificarea in permanenta a produselor la cele mai exigente cerinte si nevoi ale pietei. Oferim posibilitatea reala de a creste in timp salariul in functie de implicarea si performantele la locul de munca. Program de lucru este de 2 zile consecutive de lucru apoi 2 zile libere urmate apoi de 1 zi de lucru si apoi 1 zi libera si se asigura contract de munca pe perioada nedeterminata. Constituite avantaj absolvirea cursului de igiena si de lucrator comercial. Alte cerinte sunt: - Atitudinea proactiva, comunicare, empatie cu clientii; - Capacitate de organizare si decizie; - Responsabilitate, implicare si seriozitate; - Spirit de echipa si adaptabilitate; - Corectitudine si atitudine pozitiva; - Viteza de reactie in fata sarcinilor si capacitatea de a lua decizii; - Competente in dezvoltarea echipei si capacitatea de delegare; - Flexibilitate in organizarea timpului de munca; - Aspect ingrijit si igiena personala adecvata. In functie de potentialul si implicarea angajatilor, se vor oferi bonusuri si alte facilitati pentru recompensa. In vederea organizarii selectiei, cei interesati si care vor sa faca parte din echipa noastra de profesionisti pot sa aplice cu CV-ul insotit de poza. Asteptam cu interes participarea ta si iti multumim.

 • Candidatul ideal: Are experiență de lucru similară în companii naționale sau abilități şi competențe echivalente. Afişează tact, discreție şi profesionalism în tratarea tuturor informațiilor specifice. Este o persoană flexibilă, dinamică, responsabilă, loială şi proactivă. Este disponibil pentru frecvente deplasări în țară şi activițăti cu deplasări lungi. Lucrează organizat şi facil cu planificarea, execută sarcini diverse, se pliază şi oferă rezultate. Are cunoştințe de operare PC MS-Office: Power Point, Word, Excell, Internet. Descrierea jobului: Va identifica noi locații pentru dezvoltarea rețelei de magazine de tip retail şi va întocmi documentațiile necesare. Va identifica locațiile optime pentru deschiderea noilor puncte de lucru şi va întocmi documentațiile/propunerile necesare. Va solicita, negocia şi administra documentele legate de proprietate/proprietar conform aprobărilor primite. Va negocia condițiile şi criteriile comerciale ale contractelor de închiriere şi funcționare. Va elabora studii şi prezentări pentru proiectele propuse. Va obține toate avizele şi aprobările necesare amenajării viitoarelor magazine. Va coordona din punct de vedere tehnic execuția lucrărilor pentru deschiderea magazinelor noi. Va elabora şi prezenta rapoarte detaliate cu privire la proiectele de investiții şi reparații ale companiei. Va menține relațiile cu autoritățile publice. Va reprezenta compania în relația cu terții. Descrierea companiei TORGSERVICE RM s.r.l.: • Suntem parte din rețeaua internațională de magazine de tip hard discount din Rusia care opereaza sub marca „Svetofor“, important jucator pe piața din Rusia, Kazahstan, Belarus, China şi Germania; • În țările din UE suntem cunoscuți prin supermarketurile sub denumirea “MERE", în Romania suntem prezenți in cinci oraşe importante, cu un plan de expansiune şi dezvoltare a businessului bine definit. Persoanele interesate sunt invitate să transmită CV-ul pe adresa de mail in atentia Simona Oancea, preferabil în limba rusă (cunoşterea limbii ruse fiind condiție obligatorie), şi o scrisoare de intenție în limba romană.

 • Familie serioasa ,responsabila,administram vile,pensiuni,case de vacanta,in Sinaia,Busteni,Predeal.Oferim servicii de menaj,alimentatie publica,receptie.Tel.o733987450 Cristi

 • 2

  Sofer Vei avea posibilitatea să activezi într-un mediu dinamic care să contribuie la dezvoltarea ta profesională, alături de oameni pozitivi, care-și iubesc munca și care sunt gata să-și împărtășească experiențele. Rolul de Șofer este pentru tine dacă (cerinte): - ești o persoană cu experiență pe o poziție similară, care reușește să se integreze ușor în orice echipă; - comunici ușor, ai spirit de echipă și orientare către clienți si rezultate; Iată, pe scurt, ce presupune o zi de lucru pe acest post (responsabilitati): - vei pregati comenzile conform routingului stabilit; - vei verifica si prelua marfa pregătită la depozit, conform facturilor sau avizelor; - îți vei respecta traseul optim de livrare la clienți; - vei preda marfa către clienți, conform documentelor de livrare și vei obține confirmarea livrării; - vei menține legătura cu colegii de la vânzări pentru rezolvarea oricăror probleme neprevăzute apărute în activitatea de distribuție. - vei incasa de la client - predarea incasarilor la casieria societatii conform bordetoului de chitante Se Ofera : - salariu motivant plus bonusuri - tichete de masa - stabilitate

 • 9

  Angajez Sef Magazin cu experienta in acest domeniu .Sa fie comunicativ un bun coordonator al echipei din care face parte astfel incat sa realizeze task-urile propuse. Salariu atractiv intre 2500-3000 ron/luna.Oferim bonus dupa fiecare inventar in functie de realizarile obtinute.Programul este de 8 ore. Experienta este un atu in plus. Angajez Casier cu si fara experienta . Oferim salariu intre 1600-1800 ron/luna ,program de 8 ore. Oferim bonus in functie de realizarile magazinului si totodata posibilitatea de promovare.Pentru cei din afara Bucurestiului oferim si bani de transport. Angajez Lucrator Comercial cu si fara experienta .Oferim salariu intr 1500-1800 ron /luna ,program 8 ore. Oferim bonus in functie de realizarile magazinului si totodata posibilitatea de promovare.Pentru cei din afara Bucurestiului oferim si bani de transport.

 • Angajam pe perioada lunga lucrător comercial cu experiența in orice domeniu minim 5 ani pentru magazin situat in zona centralala, Sala Palatului, preferabil cu domiciliul in apropiere. Pentru relatii la telefon 0745088994.

 • Angajam femeie de serviciu, perioada nedeterminata, disponibil pentru relocare, cazare pusa la dispozitie din partea angajatorului, salariul 2.230 lei brut. CV la adresa de email + interviu.

 • Angajam lucrator comercial, perioada nedeterminata, disponibil pentru relocare, cazare pusa la dispozitie din partea angajatorului, salariul 2.230 lei brut. CV la adresa de email + interviu.

 • Angajam Casier/Vanzator - 1900/2400 net Se ofera: - contract de munca - concediu 21 de zile pe an, - program in 2 schimburi, - salariu fix, - tichete de masa, - transport la tura 2, - bonus de performanta. Se cere: - experienta in domeniu (avantaj salarial), - minimum studii medii, - flexibilitate program, - dorinta de afirmare. Cei interesati pot trimite CV la , sau pot suna la 0723225954 Magazinul Shop & Go se afla pe Sos. Bucuresti-Targoviste, nr. 22b. De la metrou Straulesti, se ia autobuzul 304 doua statii, pana la Buzias.

 • 3

  Cel mai platit panel de sondaj din Romania Pentru participarea la sondaje primesti intre 0.20€ si 2€ pentru un sondaj.. Bonus la inregistrare 1,50 Euro. Pt detalii trimite un email la adcrys01@gmx.com

 • Salveaza cautarea