Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Bucuresti Sector-2

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Casier si lucrător comercial pt magazin Shop&Go Mega Image, zona Titan, Colentina si Andronache. Program in ture, contract de muca pe perioada nedeterminat. Mai multe relații la nr de tel 0732018300/0725682211/0733058589. CV la adresa de mail

 • SOCIETATE COMERCIALA ANGAJEAZA TRANSATORI CARNE PASARE

 • Angajez lucrator comercial pentru Shop & Go Mega Image situat in Str. Teiul Doamnei. Se cere experienta ca lucrator comercial, de preferat in Mega Image. Salariu atractiv, cer si ofer seriozitate. Pentru orice detaliu va rog sa nu ezitati in a ma contacta telefonic.

 • OMV angajeaza casier si ospatar Numar contact: 0736898770, Daniela Ghitulescu Cerinte job: - capacitate de a lucra in echipa - abilitati de comunicare si buna dispozitie - responsabilitate si implicare Descriere post: Casierul esre responsabil de incasarea banilor, servirea clientilor intr-un mod corespunzator, gestionarea marfurilor Ospatarul este responsabil de incasarea banilor, servirea clientului intr-un mod corespunzator, coacerea produselor de patiserie, felierea si prepararea Sandwich-ursilor, gestionarea produselor gastro.

 • Candidatul ideal Cerinte: - Bune abilitati de comunicare, negociere, organizare si planificare; - Experienta in vanzari constituie un avantaj; - Studii medii finalizate; - Disponibilitate la deplasari in tara; - Bune abilitati de comunicare si negociere; - Cunostinte medii de uitilizare a calculatorului (MS Office); Descrierea jobului Jobul are ca obiectiv vanzarea produselor si contractarea distribuitorilor asigurand un stoc minim si dezvoltand categoria de bere in zona arondata. Responsabilitati: - Realizarea obiectivelor de vanzari; - Dezvoltarea portofoliului de clienti din zona arondata; mentine si dezvolta relatii cu clientii; - Realizarea contractelor comerciale si promovarea imaginii companiei si a produselor din portofoliu; - Realizarea / implementarea si evaluarea campaniilor promotionale; - Monitorizeaza si dezvolta piata prin colectarea de date specifica care genereaza insight-uri; - Monitorizeaza materialele promotionale si investitiile pe zona arondata; Oferta: - Contract cu norma intreaga pe perioada nedeterminata - Salariu + bonusuri in functie de performante - Masina, laptop si telefon de serviciu - O echipa unita si foarte bine pregatita - Oportunitati de dezvoltare in cadrul companiei; Descrierea companiei Stim ca esti pasionat de comunicare si dorinta de dezvoltare te determina sa fii in cautarea acelei companii unde sa ai parte de experiente de invatare. Noi ne ghidam dupa pasiune, producem si dezvoltam marci puternice, suntem o echipa unita si foarte bine pregatita! Ateptam cv-ul tau pe adresa office@artizaniiberii.ro

 • Zexe Cofeturi angajeaza cofetar, de preferat cu experienta de minim 1 an, dornic sa lucreze intr-o echipa tanara, intr-un laborator modern. Programul de lucru este de la ora 7:00 pana la ora 15:30 cu o pauza de 30 de minute, de Luni pana Vineri Salariu in functie de experienta Daca doresti sa prajituresti intr-un mediu dinamic si placut, alaturi de colegi tineri si doresti sa inveti de la cei mai buni in domeniu, trimite-ne CV-ul tau la adresa de email Pentru mai multe detalii poti apela la numarul de telefon 0766568537 sau 0730887351. Laboratorul se afla in zona lacului Tei, mai exact in complexul studentesc Tei.

 • Cofetaria Madlene angajează Cofetar(ă) cu minim de experienta. Candidatul ideal este o persoana organizata, punctuala, motivata, capabila de a invata repede, dornica de a se dezvolta, care sa aiba pasiunea si determinarea de a reusi. Atitudinea pozitiva, seriozitatea, experienta reprezinta un avantaj pentru apartenenta in echipa noastra. Program: 8ore/zi, 5 zile pe saptamana. Salariu se discuta după interviu și proba de lucru. Laboratorul se afla în zona Hala Traian. Pentru mai multe detalii:0767722043

 • Vrei un loc de munca stabil , alaturi de o echipa dinamica, cu beneficii si posibilitati de avansare? Atunci vino la un interviu pentru postul de lucrator comercial la mega image shop & go in Stefanesti Ilfov.Detalii la tel 0765265651.

 • caut macelar cu experienta program 8 ore , o zi libera pe saptamana , salariu 2200- 2500 net, contract de munca nedeterminat.

 • Supermarket situat in Piata Iancului, Sector 2 angajeaza vanzatoare .Se ofera un salariu de 1.500 lei + 300 lei bonuri de masa.Progam de 8h/zi in 2 ture.(7.30 - 15.30 si 14.30 - 22.00)-duminica liber. Se ofera o prima de angajare in valoare de 1.000 lei.

 • vanzatoare magazin alimentar, program de 8 ore ( 06.00-14.00 și 14.30-22.30) 6 zile lucrate cu 3 zile libere, salariu 2.000 lei /luna Zona Dristor. Tel 0729987011

 • companie cu sediul in Bucuresti, str. Fantanica nr. 36 sector 2, angajeaza muncitori necalificati (manipulanti marfă) si ambalatori carne.

 • Cerințe: cautam o fata serioase cu sau fara experienta care sa ne ajute: • casierie/vanzare Responsabilități:​ • Servirea supelor si încasarea monetarului Oferim salariu net și bonusuri motivante, program flexibil. Pasionații de gastronomie pe care ne putem baza reprezintă un avantaj !!! Locatia se afla pe Calea Mosilor (house of soup)

 • Locatie tip "Impinge Tava" din zona Piata Latina ( la intrare pe Mosii vechi ), angajeaza AJUTOR DE BUCATAR pentru bucatarie tip autoservire ( ciorbe, sosuri, salate aperitiv, paneuri, gratare, garnituri, salate si deserturi ). Candidatul trebuie sa fie serios, agil, educat, ingrijit, cu spirit de observatie si experienta. - Program: Luni - Vineri 07:30 - 17:30; - Sambata, Duminica si Sarbatori - LIBER; - Salariu: de la 2200 Lei / luna in mana + prime / comision; - Cafea, Apa, o masa / zi din partea casei; - Perioada de acomodare / proba este de o saptamana si se plateste separat cu 500 Lei, indiferent daca vom colabora mai departe sau nu. Detalii suplimentare la interviu. Programari pentru interviu, telefonic, de Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 17:00 la numarul atasat anuntului.

 • Compania Nutricom angajeaza vanzatoare si macelari pentru mai multe puncte de lucru din Bucuresti. Salariu motivant Pentru mai multe informatii,ne puteti contacta la nr de tel:0724.550.946

 • Angajam Vanzatoare pentru magazin alimentar , acordam cursuri de pregatire teoretice si practice platite de firma.Tel 0731020799 Magazinul se afla in zona Aurel Vlaicu- Pipera. Este un magazin Shop & Go,un magazin nou ce se va deschide in curand. Salariu este de 1650 lei .

 • Cautam colege pentru postul de vanzator intr-un magazin de haine, din Mega Mall, Bucuresti. Sunt doua week-end-uri lucratoare, si doua libere pe luna, iar dupa cele lucratoare, se asigura doua zile libere consecutiv, in timpul saptamanii urmatoare. De luni pana vineri, programul este in ture. Salariul este de 2000 lei partea fixa, dar depaseste, in functie de vanzarea lunara. Pentru mai multe detalii, asteptam CV sau sunati la 0733853897 .

 • Agentia de turism Alltur, angajeaza secretara Descrierea postului: * Raspunde la telefoanele din interior sau exterior si primeste oaspetii. Determina scopul apelului sau vizitei si da legatura sau anunta persoanele implicate de apelurile primite si eventualele mesaje; * Cunoaste serviciile vandute de agentie. Incarca pe site-ul agentiei si pe sistemul de rezervari oferte turistice; * Promoveaza in permanenta imaginea agentiei; * Prezinta intr-o maniera profesionala serviciile agentiei; * Este responsabil(a) pentru primirea si sortarea corespondentei prin posta & curierat; * Este responsabil(a) cu intocmirea de asigurari medicale si storno pentru clientii agentiei; * Tine evidenta documentelor prin inregistrare cu numar de intrare/ iesire; * Intocmeste necesarul de rechizite al firmei facand comenzi si asigurandu-se ca acestea sunt livrate la timp. Cerintele postului si candidatul ideal: * Nivelul de pregatire: studii medii; * Experienta profesionala: minim 1/2 an experienta post similar prezinta un avantaj; * Limba engleza: nivel mediu (scris + vorbit); * Operare calculator: Word, Excel, Internet; Email; * Capacitate de planificare; * Capacitate foarte buna de comunicare si relationare - atat cu clientii, cat si cu colegii; * Rapiditate in actiune, personalitate energica, gandire pozitiva, amabilitate si eficienta, onestitate si bun simt; * Capacitate de lucru in echipa; * Are o atitudine politicoasa, responsabila, profesionala fata de clienti, fata de ceilalti angajati si fata de parteneri. Aplicantii sunt rugati sa trimita CV pe email

 • Salveaza cautarea