Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Buzau doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Pensiune in Monteoru(Buzau), cauta gradinar(fara vicii) si femeie priceputa la gatit/curatenie.Se ofera un mediu de lucru placut, cazare/masa si bani.Relatii la telefon:0775140242.

 • GIACRIS IDEAL MARKET SRL , situat in loc, Ojasca , pe DN 10 ( langa spital ) , angajeaza lucrator comercial cu experienta ( vanzatoare ) .Conditii civilizate de lucru , program flexibil , posibilitate de naveta cu decontare ( dacă e cazul). Mai multe detalii la telefon sau direct in magazin.

 • ****NE MARIM ECHIPA***** Angajam: 1. SOFER LIVRATOR (depozit materiale pentru constructii): CERINTE: - Experienta intr-un post similar; - Permis conducere categoria B; - Fara cazier judiciar; - Fara antecedente rutiere grave; - Entuziast si muncitor; - Capacitatea de invatare si de adaptare la schimbari; - Bune abilitati de comunicare si de lucru cu cifre; - Orientarea catre client si catre cresterea calitatii serviciilor; BENEFICII: - Carte de munca; - Salariu atractiv; - Bonus anual in functie de performante; - Oportunitate de promovare; PENTRU RELATII: Tel: 0761.412.041 / 0733087071 Email: 2. GESTIONAR (depozit materiale pentru constructii): CERINTE: - Experienta intr-un post similar; - Permis conducere categoria B; - Fara cazier judiciar; - Fara antecedente rutiere grave; - Entuziast si muncitor; - Capacitatea de invatare si de adaptare la schimbari; - Bune abilitati de comunicare si de lucru cu cifre; - Orientarea catre client si catre cresterea calitatii serviciilor; BENEFICII: - Carte de munca; - Salariu atractiv; - Bonus in functie de realizari; - Bonus anual in functie de performante; - Oportunitate de promovare; PENTRU RELATII: Tel: 0761.412.041 / 0733087071 TRIMITE CV LA: Email:

 • Angajam COVRIGAR / PATISER CU EXPERIENTA pentru covrigarie-patiserie aflata in BUZAU. Se ofera salariu motivant ( cuprins intre 1700 lei - 2000 lei), stabilitate si siguranta financiara, mediu de lucru placut. Program de lucru: de luni pana vineri - 8 ore/zi si doua sambete pe luna. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul: 0745 07.06.05 - sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Raspberry angajeaza pentru magazinul din Buzau,Soseaua Spatarului,Nr 14,vanzatoare(fata) Cerinte: – experienta intr-un post similar (vanzare imbracaminte, casa de marcat) – aspect fizic placut, ingrijit – seriozitate Dacă vrei să faci parte dintr-o echipă tanară si dinamică trimite-ne CV-ul tau sau contacteaza-ne la 0238.712.101

 • Hotel Avenue Buzau Angajeaza SEF RECEPTIE

 • Angajam PERSONAL CU EXPERIENTA - sprit carnati- pentru brand local cunoscut. Cerințe: * Experienţă minima in carmangerie, in prepararea produselor din carne * Seriozitate, stabilitate. Vă oferim: * Salariu atractiv (salariul porneste de la 2500 lei net ) + masa asigurata * Spor de weekend * Formare la locul de munca * Stabilitate si siguranta financiara. Pentru a dicuta mai multe detalii va asteptam la sediul nostru din Galleria Mall, etaj de luni- vineri in intervalul orar 8:30-16:30 sau sunati la numarul 0744 668 559.

 • Masina foetaj patiserie;stare foarte buna,marca italiana;4500 RON

 • Hotel Avenue Buzau angajeaza -Contabil Primar cu experienta -Asistent Manager -Receptioneri cu experienta

 • Complexul Turistic 2D din Cislau, Judetul Buzau, angajeaza familie pentru ocuparea posturilor de barman-ospatar, respectiv receptioner. Experienta sau calificarea nu sunt obligatorii, se va face instructajul la locul de munca. Se ofera salariu atractiv, cazare si masa in incinta Complexului si oportunitatea de a lucra intr-un colectiv tanar, profesionist in care se poate avansa foarte repede ! Relatii suplimentare la 0748 254 244

 • Angajam!!! Suntem o crama de vinuri, cu 2 puncte de lucru! Poți sa ne studiezi contul Fcb, ca să ți faci idee (Crama Slanic). Dacă îți place: - să intri în contact cu oamenii, - să ai un mediu placut la locul de muncă, - sa lucrezi într-un mediu profesionist, tânăr și prietenos Dacă ești genul de persoană ce: - respectă programul și seriozitatea unui loc de munca, - îi place curățenia și ordinea; - se implică și privește în perspectivă jobul; E momentul să iei în considerare să te alături echipei noastre! Oferim: - program 2 zile la serviciu, 2 zile liber ( cu rare exceptii) - salariul de baza plus alte beneficii - documente de muncă, conform cerințelor legale! Te așteptăm cu drag!!! *

 • Angajez vânătoare la magazin Marta Lux din incinta Galleri Mall .Caut persoana interesată să lucreze pe termen lung .

 • Salveaza cautarea