Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Cluj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • ANGAJEZ VÂNĂTOAREA pentru magazin confectii-incaltaminte situat in Cluj-Napoca alea Padin f.n. COMPLEX FLORA.program lucru 8 ore. Relații la telefon 0742079705

 • Angajez vînzătoare pentru magazin confectiu încălțăminte în Cluj-Napoca alea Padin f.n Complex Flora Manastur .relatii la telefon 0742079705

 • ANGAJEZ VANZATOARE pentru magazin confecții încălțăminte în MANASTUR ( CLUJ NAPOCA )situată pe aleea PADIN F.n. COMPLEX FLORA relații la tel.0742079705.

 • Salon cu rochii de mirese angajează lucrător comercial. Program de lucru, de luni pana vineri 10-18, sâmbătă 10-14. Salonul se afla in zona centrală. Pentru mai multe detalii, sunați la numărul 0744555627.

 • Infomunca recruteaza lucratori comerciali pentru un lant de magazine alimentare. Se cauta personal pentru zonele: Manastur, Marasti, Grigorescu si Gruia. Atributii: - verifica termene de valabilitate zilnic - receptionare marfa pe baza documentelor care o insotesc, calitativ si cantitativ - vanzarea produselor comerciale ( scanare produse, eliberarea bani) - asigura necesarul de marfa la raft si depozitarea corespunzatoare a acesteia - realizeaza evidenta banilor/ tichetelor de masa/ chitante - mentinerea igienei spatiului de lucru Cerinte Se cere: - abilitati de comunicare - seriozitate - spirit de echipa - abilitati de adaptare - Experienta anterioara pe un post similar - Competente de utilizare a calculatorului Se ofera: - beneficii salariale fixe 2000 ron net - contract pentru perioada nedeterminata Programul de munca este Luni pana Vineri de la 7-15/ 14-22 Sambata 7-22 si Duminica 8-22 ( e weekend-uri pe luna)

 • Pensiunea turistica "Casa Zanelor" din Floresti, Strada Sportului nr. 5, angajeaza receptioner. Informatii suplimentare la tel.0744549833.

 • Angajam bucatar la Hotel Delaf*** din Cluj-Napoca Salariu negociabil Pentru orice detalii sunati la

 • Restaurant si Terasa de Vara in incinta hotelului din centrul Clujului Avantaj experienta min 3 ani. Diploma de Bucatar obligatorie Va rugam specificati pentru care post doriti sa aplicati.

 • ANGAJAM, ECONOMISTE, CONTABILE,GESTIONARI-INCARCATORI -DESCARCATORI,SEFA PRODUCTIE ,PATISERI-COFETARI,FRAMANTATOARE ALUAT,BARBATI -STIVUITORISTI LA MASINA DE AMBALAT MERE,AMBALATOARE PRODUSE DE PATISERIE PE MASINI DE AMBALAT AUTOMATE. -SOFERI DISTRIBUTIE, -INGINERA INDUSTRIA-ALIMENTARA. INFORMATI LA TELEFON SAU PE IMAIL.

 • Auchan Cluj Iris angajeaza Operator Vanzari Polivalent Candidatul ideal: ● Studii medii absolvite ● Persoana dinamica, comunicativa, cu initiativa si spirit de echipa ● Deschidere spre relationare cu clientii ● Experienta in domeniul comercial poate fi un avantaj Descrierea jobului: ● Aranjeaza produsele in raft si raspunde de alimentarea permanenta a raionului ● Lipeste etichete si coduri de bare pe produsele receptionate ● Cunoaste magazinul si produsele din zona sa de responsabilitate ● Scaneaza produsele si incaseaza sau informeaza de mijloacele de plata Cu sau fara experienta te bucuri de: ● SALARIU DE BASA si TICHETE de masa ● SPORURI pentru zilele de weekend, de sărbătoare și de noapte ● ASIGURARE de sănătate și de viață ● PRIMĂ de vacanță și PRIME periodice ● CONCEDIU de odihnă plătit (minim 23 de zile anual) ● PRIMĂ de vacanță și PRIME periodice ● Un loc de muncă STABIL într-o Companie care TE RESPECTĂ ● STAGIU DE FORMARE adaptat postului ● DEZVOLTARE PROFESIONALĂ într-o companie multinațională.

 • Florăria Hanca angajeaza: Esti o persoana sociabilă, comunicativă, zâmbitoare, organizată si CREATIVA ? Dacă răspunsul este DA, Florăria Hanca abia așteaptă să te cunoasca. Atribuții: -întreținerea de plante si flori tăiate -mentinerea aspectului curat si ingrijit in cadrul florariei -executarea de buchete si aranjamente florale -realizarea de evenimente( buchete nunta, cununie, etc.) Ce oferim noi? -un mediu de lucru placut -bonusuri si prime -program de lucru full time -intelegere și încurajare permanenta in procesul creativ. Dacă crezi că jobul acesta este potrivit pentru tine, suntem mai mult decât bucuroși să îți oferim mai multe detalii la numărul de telefon 0773845310, sau te așteptăm cu drag în incinta Florariei HANCA, strada Cetății, nr.3A, Florești, Cluj.

 • Angajam vanzatoare pentru magazin alimentar in Turda, zona Piata Micro3 Cerinte: - seriozitate - fire sociabila - energica - muncitoare - prezentabila Oferim: salariu si bonusuri, carte de munca, conditii bune de munca.

 • Infomunca recrutează pentru poziția de vânzător în cadrul unui lanț de magazine de pe raza municipiului Cluj-Napoca. Atribuții și competențe solicitate: - abilități de comunicare foarte bune; - spirit de echipă; - adaptabilitate, flexibilitate, responsabilitate; - experiență anterioară pe un post similar; - competențe de utilizare a calculatorului; Atribuții în cadrul postului: - vânzarea produselor comerciale; - recepție calitativă și cantitativă a mărfurilor; - asigurarea necesarului de marfă; - verificarea cantitativă și calitativă a mărfurilor; - evidență riguroasă a banilor și a chitanțelor / bonurilor de masă; - menținerea igienei spațiului de lucru. Salariu fix competitiv Contract de muncă pe perioadă nedeterminată

 • Cerințe: - abilități de vânzare produse, în special electrocasnice și electronice; - cunoștințe despre operarea cu casa de marcat, cititorul de card și cu calculatorul în gestiune primară; - bune abilități de ascultare și comunicare; - pasiune pentru tehnologie, electronică, IT și mecanică; - atitudine pozitivă; - dorință de a învăța: - permis de conducere cat. B - OBLIGATORIU. Responsabilități: - asigură vizibilitatea produselor în magazin și aspectul plăcut al magazinului; - consilierea clienților în procesul de cumpărare; - responsabilitatea față de calitatea și integritatea produselor; - cunoașterea caracteristicilor tehnice specifice fiecărui produs; - asigurarea probei și garanției produselor; - realizarea și menținerea ordinii în spațiile de depozitare; - participarea la inventar. Se oferă un venit fix cu alte beneficii salariale suplimentare. Program de lucru: L-V: 09:00-18:00 cu pauză de masă S: 09:00-13:00 D: Închis

 • Angajez vanzator/vanzatoare magazin alimentar in cartie Gheorgheni, zona Borhanci. Detalii la telefon: 0745 753 413

 • Gi Group recrutează în Cluj, VÂNZĂTORI, pentru un important lanţ de supermaketuri. Oferim: - Salariu de încadrare începând de la 2457 ron brut; - Tichete de masă: 15 ron/zi; - Primă de prezenţă; - Decontare transport - 100 lei; - Spor de weekend; - Bonusuri trimestriale. Cerințe: - Disponibilitatea de a lucra în 3 schimburi; - Abilitatea de relaționare cu ceilalți angajați/ furnizori/ clienți. Dacă eșți interesat, aşteptăm CV–ul tău pe adresa de email: , sau ne poți contacta la numărul de telefon 0747 097928.

 • Gi Group recrutează în Cluj, CASIERI și LUCRĂTORI COMERCIALI, pentru un important lanţ de supermaketuri. Oferim: - Salariu de încadrare începând de la 2393 ron brut; - Tichete de masă: 15 ron/zi; - Primă de prezenţă; - Decontare transport - 100 lei; - Spor de weekend; - Bonusuri trimestriale. Cerințe: - Disponibilitatea de a lucra în 3 schimburi; - Abilitatea de relaționare cu ceilalți angajați/ furnizori/ clienți. Dacă eșți interesat, aşteptăm CV–ul tău pe adresa de email: , sau ne poți contacta la numărul de telefon 0747 097928.

 • Descrierea jobului - Cluj Napoca - sa efectueze rezervari pentru clienti - sa ii intampine pe oaspeti - sa repartizeze camerele in functie de cerintele si solicitarile clientilor - sa emita facturi fiscale pentru serviciile hoteliere - sa ofere informatii tuiristice si sa informeze oaspetii, inclusiv sa poarte conversatie in limbi straine - sa se ocupe de plangerile si solicitarile oaspetilor - sa tina inregistrarile si sa faca munca specifica de birou - sa organizeze folosirea eficienta a spatiilor din hotel Cerinte - cunostinte de operare pe calculator (email, Windows, Word, Excel) - Nivel limba engleza – fluent; - Persoana dinamica, determinata, orientata catre client - Flexibilitate in ceea ce priveste programul de lucru (schimbul I si II- tura de noapte) - aspect fizic placut, prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine - capacitate de a lua decizii rapide, eficiente si responsabile - Experienta anterioara de preferat in industria hoteliera- reprezinta un avantaj;

 • Noi suntem: Oameni buni. Produse bune. Momente bune. Muncim sa implinim ceea ce ne propunem. Facem ca lucrurile sa se intample. Suntem deschisi sa ii primim pe cei care vor sa ni se alature. Intelegem clientii si oamenii din jur. Vrem sa ii inspiram, sa ii captivam si sa crestem impreuna cu ei. Nu vindem doar produse, cream experiente. Tot ce facem, in fiecare zi, in fiecare moment, inauntru si in afara companiei, sustine si hraneste brandul nostru. Descrierea jobului Ce facem noi pentru tine? Iti oferim oportunitatea de a lucra in reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania; Pentru ca ne place sa investim in oamenii care ne reprezinta, iti oferim training profesional; Iti oferim un venit corelat cu performantele obtinute ( bonusuri de performanta si fidelitate ); Iti oferim decontarea partiala a abonamentului de transport; Iti oferim posibilitatea de a te dezvolta profesional si personal; Iti oferim posibilitati reale de promovare. Ce vei face tu pentru noi? Vei administra magazinul ca pe propria afacere; Vei atinge obiectivele propuse; Vei pune bazele unei echipe unite si iti vei dezvolta colegii din punct de vedere profesional; Te vei asigura ca sunt respectate politicile comerciale ale companiei; Vei imbunatati indicatorii de performanta ( CA, piederi, stocuri, fluctuatie si costuri personal, audit ); Daca ai: Capacitate de organizare si prioritizare; Orientare catre indeplinirea obiectivelor; Abilitati de comunicare si relationare; Dinamism, integritate, atitudine pozitiva. Aplica cu incredere! E momentul pentru un job bun!

 • Noi suntem: Oameni buni. Produse bune. Momente bune. Muncim sa implinim ceea ce ne propunem. Facem ca lucrurile sa se intample. Suntem deschisi sa ii primim pe cei care vor sa ni se alature. Intelegem clientii si oamenii din jur. Vrem sa ii inspiram, sa ii captivam si sa crestem impreuna cu ei. Nu vindem doar produse, cream experiente. Tot ce facem, in fiecare zi, in fiecare moment, inauntru si in afara companiei, sustine si hraneste BRANDUL NOSTRU. Ce facem noi pentru tine? · Oportunitatea de a lucra in reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania; · Pentru ca ne place sa investim in oamenii care ne reprezinta, oferim training profesional; · Un venit corelat cu performantele obtinute ( bonusuri de performanta si fidelitate ); · Decontare partiala a abonamentului de transport; · Posibilitatea de a te dezvolta profesional si personal; · Posibilitati reale de promovare. Ce vei face tu pentru noi? · Vei servi clienții de la raion prin: porționare, feliere, împachetare și etichetare corectă; · Vei afișa, obligatoriu, prețurile și termenele de valabilitate, pentru toate mărfurile expuse la vânzare; · Vei verifica și corecta afișajul prețului din zona raionului de proaspete; · Vei retrage de la vânzare, în timp util, toate produsele nevandabile (expirate, deteriorate) din raionul de proaspete și le vei depozita în spațiul destinat; · Vei informa clienții cu privire la produsele și caracteristicile acestora; · Vei respecta cerintele de frig pentru toate produsele cu temperatură controlată din raionul de proaspete; · Vei aranja marfa, conform procedurilor specifice, în zona de depozitare; · Vei scana produsele asezate de catre clienti pe banda; · Vei incasa contravaloarea produselor achizitionate de catre clienti; · Intampini clientii cu respect si cu zambetul pe buze; · Asezi marfa in raft respectand termenele de valabilitate · urmăreşti datele de valabilitate ale produselor şi faci rotaţia la raft a produselor; · îndepărtezi de la raft produsele deteriorate sau care nu respectă standardele; · Participi la acţiunile comerciale din magazin; · Răspunzi solicitărilor clienţilor cu privire la informaţii despre produse, preţuri, mod de cântărire. Daca: · Iti place sa lucrezi cu oamenii · Rezisti la temperaturi scazute, efort sustinut si stres · Esti atent la detalii, corect si respecti oamenii · Iti place munca in echipa · Iti doresti sa faci parte dintr-o companie in continua expansiune. · Daca ai raspuns Da! la cel putin 3 din aceste intrebari, atunci te vrem alaturi de noi!

 • Salveaza cautarea