Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Cluj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 4

  ANGAJAM, ECONOMISTE, CONTABILE,GESTIONARI-INCARCATORI -DESCARCATORI,SEFA PRODUCTIE ,PATISERI-COFETARI,FRAMANTATOARE ALUAT,BARBATI -STIVUITORISTI LA MASINA DE AMBALAT MERE,AMBALATOARE PRODUSE DE PATISERIE PE MASINI DE AMBALAT AUTOMATE. -SOFERI DISTRIBUTIE, -INGINERA INDUSTRIA-ALIMENTARA. INFORMATI LA TELEFON SAU PE IMAIL.

 • 2

  Magazin de produse lactate angajeaza vanzatoare locatie Manastur Cluj detalii la nr de tel 0744921138

 • 1

  Magazin de produse lactate angajeaza vanzatoare locatie Manastur detalii la nr de tel 0744921139

 • 3

  LT INGHETATA angajeaza : *Sofer livrator inghetata se ofera:-pachet salarial atractiv + bonusuri din livrari - training specific - mediu de lucru placut - telefon serviciu cerinte:-permis categoria B - atributii de aprovizionare - seriozitate *Operator validare date se ofera:-pachet salarial atractiv - training specific - mediu de lucru placut cerinte:-cunostinte operare PC -abilitati de organizare si planificare - prelucrarea primara a datelor introduse - cunostinte de contabilitate primara Programul de lucru L-V, 8 ore Pentru mai multe detalii sunati la nr. de tel: 0722.566.422 sau trimiteti CV-urile la adresa:

 • Firma de distributie angajeaza manipulant marfuri. Detalii la numarul 0746373045

 • 3

  Iti oferim oportunitatea de a lucra in reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania; Pentru ca ne place sa investim in oamenii care ne reprezinta, iti oferim training profesional; Programul de lucru este de 8h/zi cu 2 zile libere pe saptamana, in 3 schimburi; Iti oferim un venit corelat cu performantele obtinute , pe langa salariul de baza se asigura bonusuri de performanta ( cca. 200 lei brut/luna); bonus de fidelitate , in plus pentru ca magazinul este non-stop, se adauga pentru cei care lucreaza noaptea sporul de 125%; Bonuri de masa; Iti oferim decontarea partiala a abonamentului de transport acolo unde este cazul de naveta; Iti oferim posibilitatea de a te dezvolta profesional si personal; Iti oferim posibilitati reale de promovare.

 • 3

  Gi Group recrutează în Cluj, VÂNZĂTORI, pentru un important lanţ de supermaketuri. Oferim: - Salariu de încadrare: 3000 ron brut; - Tichete de masă: 15 ron/zi; - Primă de prezenţă; - Decontare transport - 100 lei; - Spor de weekend; - Bonusuri trimestriale. Cerințe: - Disponibilitatea de a lucra în 3 schimburi; - Abilitatea de relaționare cu ceilalți angajați/ furnizori/ clienți. Dacă eșți interesat, aşteptăm CV–ul tău pe adresa de email: , sau ne poți contacta la numărul de telefon 0747 097928.

 • 1

  Gi Group recrutează în Cluj, CASIERI și LUCRĂTORI COMERCIALI, pentru un important lanţ de supermaketuri. Oferim: - Salariu de încadrare: 2700 ron brut; - Tichete de masă: 15 ron/zi; - Primă de prezenţă; - Decontare transport - 100 lei; - Spor de weekend; - Bonusuri trimestriale. Cerințe: - Disponibilitatea de a lucra în 3 schimburi; - Abilitatea de relaționare cu ceilalți angajați/ furnizori/ clienți. Dacă eșți interesat, aşteptăm CV–ul tău pe adresa de email: , sau ne poți contacta la numărul de telefon 0747 097928.

 • 3

  Angajez vanzator/vanzatoare magazin alimentar in cartie Gheorgheni, zona Borhanci. Detalii la telefon: 0745 753 413

 • 2

  Noi suntem: Oameni buni. Produse bune. Momente bune. Muncim sa implinim ceea ce ne propunem. Facem ca lucrurile sa se intample. Suntem deschisi sa ii primim pe cei care vor sa ni se alature. Intelegem clientii si oamenii din jur. Vrem sa ii inspiram, sa ii captivam si sa crestem impreuna cu ei. Nu vindem doar produse, cream experiente. Tot ce facem, in fiecare zi, in fiecare moment, inauntru si in afara companiei, sustine si hraneste BRANDUL NOSTRU. Ce facem noi pentru tine? · Oportunitatea de a lucra in reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania; · Pentru ca ne place sa investim in oamenii care ne reprezinta, oferim training profesional; · Un venit corelat cu performantele obtinute ( bonusuri de performanta si fidelitate ); · Decontare partiala a abonamentului de transport; · Posibilitatea de a te dezvolta profesional si personal; · Posibilitati reale de promovare. Ce vei face tu pentru noi? · Vei servi clienții de la raion prin: porționare, feliere, împachetare și etichetare corectă; · Vei afișa, obligatoriu, prețurile și termenele de valabilitate, pentru toate mărfurile expuse la vânzare; · Vei verifica și corecta afișajul prețului din zona raionului de proaspete; · Vei retrage de la vânzare, în timp util, toate produsele nevandabile (expirate, deteriorate) din raionul de proaspete și le vei depozita în spațiul destinat; · Vei informa clienții cu privire la produsele și caracteristicile acestora; · Vei respecta cerintele de frig pentru toate produsele cu temperatură controlată din raionul de proaspete; · Vei aranja marfa, conform procedurilor specifice, în zona de depozitare; · Vei scana produsele asezate de catre clienti pe banda; · Vei incasa contravaloarea produselor achizitionate de catre clienti; · Intampini clientii cu respect si cu zambetul pe buze; · Asezi marfa in raft respectand termenele de valabilitate · urmăreşti datele de valabilitate ale produselor şi faci rotaţia la raft a produselor; · îndepărtezi de la raft produsele deteriorate sau care nu respectă standardele; · Participi la acţiunile comerciale din magazin; · Răspunzi solicitărilor clienţilor cu privire la informaţii despre produse, preţuri, mod de cântărire. Daca: · Iti place sa lucrezi cu oamenii · Rezisti la temperaturi scazute, efort sustinut si stres · Esti atent la detalii, corect si respecti oamenii · Iti place munca in echipa · Iti doresti sa faci parte dintr-o companie in continua expansiune. · Daca ai raspuns Da! la cel putin 3 din aceste intrebari, atunci te vrem alaturi de noi!

 • Brutarie angajam brutar Nu se lucreaza schimb de noapte. Salar atractiv. Pentru mai multe detali la nr de tel: Ferma angajez muncitor in agricultura pentru mai multe detali la nr de tel:0745014939

 • 4

  Vânătoare patiserie program 8 ore.

 • 7

  Carmangeria Transeuro cauta lucrători comerciali pentru magazinul din incinta Penny Market Floresti. Salar motivant Beneficii :tichete de masa, prime de sărbători, ore suplimentare plătite. Informații la numerele de telefon 0742738354 - 0769983266 sau în magazin

 • Cumpar afacere in Food Court (alimentatie publica ) in Iulius Mall Cluj, Vivo Cluj, Sigma Center.Va rog sa mentionati in oferta daca locatia are nevoie de reechipare. Tel. 0739046412. E-mail:

 • Restaurant si Terasa de Vara in incinta hotelului din centrul Clujului Avantaj experienta min 3 ani. Diploma de Bucatar obligatorie Va rugam specificati pentru care post doriti sa aplicati.

 • Caut sa ma angajez,sunt din Gherla. am experienta in domeniul comertului,am lucrat casier/lucrator comercial 5 ani.caut urgent loc de munca,Daca e pot accepta si loc de munca sa am transport asigurat. telefon:0785486317

 • Caut loc de munca urgent.Sunt din Gherla.am experienta in domeniul magazinelor:casier,lucrator comercial,sef departament.relatii la telefon 0785 486 317

 • 5 ani experienta

 • 1

  PROFI BONTIDA Iti oferim oportunitatea de a lucra in reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania; Pentru ca ne place sa investim in oamenii care ne reprezinta, iti oferim training profesional; ItI oferim un venit corelat cu performantele obtinute ( bonusuri de performanta si fidelitate ); Iti oferim decontarea partiala a abonamentului de transport; Iti oferim posibilitatea de a te dezvolta profesional si personal; Iti oferim posibilitati reale de promovare.. DETALII LA NR DE TELEFON: 0768667862!!!

 • 2

  Cora Cluj - Cluj-Napoca cauta noi colegi pasionati de comert, care sa lucreze intr-un mediu dinamic, competitiv si plin de provocari. Cauti un program flexibil, in schimburi si iti place sa lucrezi in echipa ? Atunci esti angajatul de care avem nevoie! Suntem prietenoși, energici si sustinem formarea si ideile fiecarui nou angajat. Ce ai de facut: -aprovizionezi si aranjezi produsele pe raion -verifici calitatea - preturile si termenul de valabilitate al produselor -prezinti produsele clientilor si ii servesti cu produsele dorite -cantaresti -ambalezi si etichetezi produsele solicitate de client -esti amabil si prompt in servirea clientilor. Ce iti oferim: -un loc de munca stabil si de incredere -contract pe perioada nedeterminata - tichete de masa -abonament medical la o clinica privata - prime variabile -formare la locul de munca -colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi 8 ore/zi dimineata, 5 zile/saptamana si in weekend prin rotatie si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor! Cum aplici la noi? Depune-ti CV-ul in magazinul Cora Cluj – Cluj-Napoca la serviciul clienti sau suna la nr. de telefon 0744752373. Te asteptam sa faci parte din echipa CORA! Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume existã peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora are in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiasca o cariera, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare! Prin trimiterea CV-ului tau, iti exprimi consimtamantul liber si informat, ca datele tale personale sa fie prelucrate in scopurile si în conditiile mentionate in Politica de prelucrare a datelor personale privind candidatii in procesele de recrutare si selectie Cora, disponibila pe site-ul Cora si la Serviciul clienti.

 • Salveaza cautarea